Jump to content

Одговорност на ЖРУ - писање иза "nick"-a и права анонимуса

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Имам потребу да вам се обратим са једном молбом, а уједно и питањем у нади да ће тема имати здрав ток са правим аргументима.

Дакле, у питању је ваша одговорност за оно што пишете. Најпре, да ли сте свесни онога што пишете? Ди ли мислите да тако можете некога да веома усрећите, да му подарите утехе, да му дате снеге да настави даље? Да ли такође знате да такође можете некога веома, веома да ожалостите али да одведете и на странпутицу?

Верујем да сте овога сви свесни. Зар не?

Ја разумем оне којима је сајт Поуке место које је пролазно и коме потајно жели и да не постоји. Такође, свестан сам и оних који само у другима виде кривице за нешто што није добро на сајту али у себи никако не види кривицу.

Видите драги моји, ја сам због свега овога што радимо понео терет уредника и организатора. Поуке нису само форум већ много више а биће још у будућности. Због тога што верујем у овај пројекат (у људе који су овде), ја сам покренуо и то да одем из моје матичне епархије (један од разлога), дакле довео сам у питање и моју службу. Разумем да има оних који ће то знати ценити и схватити веома озбиљно ово то причам. Има и оних којима то апсолутно ништа не значи. Све је то у реду. АЛИ, како сам озбиљан човек онда ћу ствари и озбиљно да радим, још много озбиљније него што би неко можда и мислио.

Зато вас молим и преклињем да будете одговорни људи у својој слободи овде. Ви сте слободни али и одговорни. ЖРУ треба увек да задржи дозу здравог хумора и сатире, али и теологије, философије... никако да се неко вређа. Ово треба да буде најпријатније место на интернету у нашој земљи јер иза овог пројекта стоји Црква.

Без лицемерја, лажи, подвала...будите искрени, то људи знају да цене и наравно будите пуни љубави према свима.

Овде су добродошли и атеисти и католици и протестанти, муслимани... сви и свако... али одговорно.

Подели на овим сајтовима

• Одговори 90
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• Гости

Јасно је мени да ми админи нисмо најбољи, нисмо често на висини задатка... ма чак и да јесмо треба имати критички став према админима да би били још бољи. АЛи где је одговорност члана? Зар после сваке најмање расправе треба напуштати, пљувати, сваку грешку премеравати и изигравати се и на крају рећи да ништа не ваља? Па зар са таквима треба да нешто стварам? Зар требају сајту птице злосутнице које би желеле да нестане, да се угаси? Зар само то има да се поручи?

Верујем да има много више од тога. Имамо сигурно да понудимо људима много више. Трудите се то да радите. ЖРУ није више обичан сајт (никада није ни био), а никада неће ни бити.

Сигуран сам да свако од вас може да да свој допринос али најпре лепом речју и нелицемерном љубављу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

И ово да напишем: мени све ово много значи. Веома сам поносан на све вас, радостан и срећан! Када ми је год било лепо, дошао сам овде са вама да поделим, када ми је било тешко такође. Овде сам лично дошао до велике утехе. Многе ствари се одвијају далеко иза очију јавности. Рекох ЖРУ је много више од обичног сајта.

У будућности ће ЖРУ бити све бољи и бољи, то вам обећавам... јесте сада добар, може још много бољи јер људи који га посећују то заслужују.

Зато се трудите, будите одговорни, свакога ко дође примајте са љубављу. Једино са љубављу можемо све победити. Нека ово место буде такво у овом времену када је реч љубав потпуно девалвирала. Код нас то не сме...

Подели на овим сајтовима

• Гости
Samo je problem što ima ljudi koje iskrenost vređa

То може да се каже и на други начин, у томе је уметност доброг разговора.

А и ако си спреман некоме да нешто кажеш, мораш да будеш спреман да то и примиш, да и теби неко нешто каже.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Trudim se da budem konstruktivan sagovornik, ali kada naiđem na infantilne stavove (Dragi, Brana) ili na kopiranje gluposti bez ikakvog kritičkog stava, očekujući da ćemo ih tek tako prihvatiti zato što su objavljene u nekim novinama (Grigorije) ili otvoreno huljenje na nauku (Grigorije, Randy...) dobijam želju za trolovanjem i vrlo često se desi da tom prilikom uvredim normalne sagovornike.

Подели на овим сајтовима

slažem se Oče sa Vama

nadam se da će i Dejan (glavni administrator sajta) pročitati ovu temu i da će pruzeti odgovornost za svoje postupke

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

• Гости
nadam se da će i Dejan (glavni administrator sajta) pročitati ovu temu i da će pruzeti odgovornost za svoje postupke

Да ли ћемо сви преузети одговорност? Дејан сигурно хоће ако је погрешио и где је погрешио...

Подели на овим сајтовима

Деси се по некад нека исхитрена изјава, али постоје и оне дивне, топле речи - "извини, жао ми је ...."

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

А сад сви да се вратимо у вртиће и да научимо основно:

ЧЕТИРИ НАЈВАЖНИЈЕ МАЛЕ РЕЧИ

ЛАКО ЈЕ ОД СРЦА, ИСКРЕНО РЕЋИ.

ОНЕ СУ САМО ЗАТО МАЛЕ,

ДА БИ У ДЕЧИЈА УХА СТАЛЕ.

СВАКОГ СУ СРЦА ДРАГИ ГОСТИ,

МОЛИМ, ХВАЛА, ИЗВОЛИ, ОПРОСТИ

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Схватићу као набацивање ово што ме неке не избацују из уста :)

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...