Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 7 минута, Милан Ракић рече

Ja strogo, Pino Silvestre. 

Da me je neko pitao da navedem jedan parfem koji me asocira na vojsku, ja b mu reko - Pino. Stvarno.

Подели на овим сајтовима

Broken, a preporuka za ženske parfeme, to ništa? Šta kupuješ supruzi? :D

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

пре 11 часа, Anika рече

Broken, a preporuka za ženske parfeme, to ništa? Šta kupuješ supruzi? :D

Zdravo.

Pa, moram da priznam da se ne osećam dovoljno upućen u ženske parfeme. Mislim, znam da ih prepoznam...ali...sad mi pade na um sitacija od juče. Slušajte. :D

Krenem ja u školu, nešto da direktoru dam da potpiše...nije ni važno...nešto za parking....za administrativnu zabranu....njemu treba nešto da se skid s plate jer je on od januara, da kažem, krenuo da koristi uslugu. Pa sad da bi mu Nataša mogla skidati s plate on mora da potpiše...kao neka saglasnost...nije to ni bitno.Dakle, možda pet 5-6 sekundi pre mene iz škole izadje neka gospodja, da kažem starija....sedokosa u kaputu crnom...nisam je zagledao, to nije hrišćanski...oči mogu da kontrolišem...ali nos ne mogu. Vrlo sam jasno osetio udar njenog parfema kad smo se mimoišli. Uđe mi taj miris u mirisnu memoriju. Uđem u školu...obavim tu neke stvari...odem u sekreterijat...tamo jedna gospođa, mojih godina, šef računovodstva, drugarica moja. Ja njoj "ćao", ona meni "ćao"...i...istog trenutka u kancelariji osetim miris sedokose gospođe. Kažem ja :"Ovdi je bila pre 10ak minuta jedna sedokosa gospodja u crnom kaputu." A ova žena u čudu:"Kako znaš?!" povika. "Znam jer sam osetio miris te žene...njezin mirisni trag."  ja joj odgovaram.

Imati ovakvo čulo mirisa je istovremeno i dar i prokletstvo.

Izvinjavam se za off.

Najbolji ženski parfem, po mom ukusu je Womanity iz dizajnerske kuće Thierry Mugler. To je tipičan love/hate parfem, ili ga voliš ili mrziš. Ima svega 3-4 note...smokva, kavijar i još nešto , ne sećam se tačno šta. Najbolji miris.

Midnight Poison iz Diora isto super ali se više ne proizvodi.

Black Orchid EDP i EDT varijanta, Tom Ford, uuuuf...moćan.

Подели на овим сајтовима

Dela neki sa notom spaljene hrastovine, na liniji arome "Džek Denijelsa", jer to je ono što "Džeka" razlikuje od ostali "skivića"

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Милан Ракић рече

Dela neki sa notom spaljene hrastovine, na liniji arome "Džek Denijelsa", jer to je ono što "Džeka" razlikuje od ostali "skivića"

Arso iz kuce Pro fvmvm Roma.

Arso znaci paljevina. Miris spaljene borove sume, smola, vatra, dim. Brutalno kvalitetan ali tesko nosiv parfem.

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Broken рече

Arso iz kuce Pro fvmvm Roma.

Arso znaci paljevina. Miris spaljene borove sume, smola, vatra, dim. Brutalno kvalitetan ali tesko nosiv parfem.

Nisti profesore "tačan".

Msm, hvala tebi, al da dadnem bezmalo penziju za tu vodicu, neka hvala.

Untitled.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 28 минута, Милан Ракић рече

Msm, hvala tebi, al da dadnem bezmalo penziju za tu vodicu, neka hvala.

:smeh1:

Ma nisam ni ja lud da dajem novac za to. Nego, imam 5 ml te tekućine, dobio od onih koji to sebi lako mgu da priušte, pa ti mogu poslati par mililitara...free. Ima da ti traje do ...penzije. :D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...