Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 2 минута, Broken рече

Old school...miris pravog muškarca...kao što smo nas dvojica....i onaj dlakavi Grizli Adams. :smeh1:

Онај мирис кад изађеш из неке старе бербернице, никад неће измислити ништа мужевније... ;)

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

пре 25 минута, Broken рече

Kad sam ga prvi put probao oduševio me je. Kupio sam ga ali sad, kako vreme prolazi, sve više mi je unisex.

Имам га, наравно... и слажем се са тобом :)

Једно време сам га редовно носио, сада већ много ређе, стоји ми неких 20 мл већ више од 8 месеци :)

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

пре 1 минут, Grizzly Adams рече

Онај мирис кад изађеш из неке старе бербернице, никад неће измислити ништа мужевније... ;)

Ne znam da li sam već postavljao ovu fotografiju ? Ako jesam, izvinjavam se. Ovo je npr. iz starinskog salona kod mog brice. A parfem Caron pour Homme, kreiran davne 1934. :)

IMG_4100.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Поуке.орг инфо рече

Имам га, наравно... и слажем се са тобом :)

Једно време сам га редовно носио, сада већ много ређе, стоји ми неких 20 мл већ више од 8 месеци :)

Koji ti je trenutno No1 od onih koje imaš ?

Подели на овим сајтовима

пре 6 минута, Broken рече

Old school...miris pravog muškarca...kao što smo nas dvojica....i onaj dlakavi Grizli Adams. :smeh1:

пре 2 минута, Grizzly Adams рече

Сад се то изгледа враћа кроз овај нови талас. За нијансу префињеније од тих ”берберских”, ал далеко од сладуњавог и женскастог. Ја сам себи узео једног ”султана” и ”махараџу” с оног линка. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Kuća Etat Libre d`Orange ima nekoliko vrlo provokativnih parfema.

Parfem sa mirisom krvi. Meni odličan.

47717.jpg?width=400&404=product.png

Ovaj se zove Secretions Magnifiques (Veličanstvene izlučevine). Bolje d ane znate na šta miriše...a tek reklamu ne smem da postavim. :D Praktično nenosiv. :D

375x500.4523.jpg

Подели на овим сајтовима

пре 8 минута, Juanito рече

Имају ли нешто са дискретном нотом сланине и белог лукца?

To još nisam našao ali ovaj se otvara notom pihtije...ozbiljno. :)

agua-de-lavanda-phebo-eau-de-cologne-per

Подели на овим сајтовима

пре 50 минута, Grizzly Adams рече

Такав парфем ти је стари добри Drakkar а има га и Chanel Platinum Egoiste

https://www.punmiris.com/parfem/Chanel/Egoiste-Platinum-614.html

https://www.punmiris.com/parfem/Guy-Laroche/Drakkar-Noir-2069.html

Подели на овим сајтовима

пре 34 минута, Broken рече

Ovaj se zove Secretions Magnifiques (Veličanstvene izlučevine). Bolje d ane znate na šta miriše...a tek reklamu ne smem da postavim. :D Praktično nenosiv.

KOmentar na njega

Rijetko kada mi je parfem jako jako neugodan...
Evo kod mene i tog slučaja...

Oprosti parfemčiću, ali ti smrdiš ko kuga...

Izuzetno neugodan, nenosiv i iritantan miris...

Miris sutrašnjeg odstajalog neugodnog zadaha iz usta po luku, miris pokislog neopranog psa, miris svega što ne miriši, već stvara centrifugu u želudcu i želju za što skorijim ribanjem mjesta gdje je nanesen...

Izuzetno postojan sa neopisivo bogato smrdljivo, iritantnom aurom...

Zaista ga ne mogu podnijeti... volim čudno i otkačeno, ali ovo ne... zanima me koja bi osoba ovo mogla ponijeti i snaći se s njim... jer sa ovim mirisom nemate otvorena vrata, već samo prijekorne poglede, pokret ruke prema nosnicama ( da ih zaštitimo), trudnice bi sigurno ispraznile želudac na vas, psi bi vam oduševljeno mahali repom, a kompletan outfit koliko kog odličan bio, nepovratno bi bio izgubljen...

Zašto bih vam preporučila da ga probate? Jedino zbog vaše znatiželje... ali iskrena preporuka bi bila : što dalje od ovoga...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...