Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

пре 1 минут, Лидија Миленковић рече

Broken, do not break our heart :cmizdrenje:
Stay here (and open a new topic):drugarstvo:

Eh, Lidija, Lidija...kad se samo setim svog dolaska ovde. Ti si me među prvima prihvatila, čovekoljubiva Lidija. Nikad ti to neću zaboraviti. Moram da odem...vas radi.

Подели на овим сајтовима

пре 5 минута, Broken рече

Eh, Lidija, Lidija...kad se samo setim svog dolaska ovde. Ti si me među prvima prihvatila, čovekoljubiva Lidija. Nikad ti to neću zaboraviti. Moram da odem...vas radi.

ajde, ajde, vrati se na staru slavu, ja koliko se sećam kada si došao imao si na avataru onog ludog Škota iz " Brave hart" i tada si projavljivao svojevrsnu prozorljivost. 

otvvaraj temu ?

• Хахаха 1

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 2 минута, Broken рече

Moram da odem...vas radi.

Ne glupaj luposti

Batine ti ne ginu - ako odes, zato sto si otis'o, a ako ostanes - zato sto nas strecas. Ipak ti je bolje da ostanes, bice manje batina. 

пре 1 минут, Снежана рече

otvvaraj temu ?

otvvaraj temu :)

Evo, slozila se dva u molbi ( bice valjda i treci ), pa nam je uslisi ;) 

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...
пре 6 минута, Џуманџи рече

@Broken, sta su prsli ovi? Kakav bosanski, gde nestade srpski?! 

IMG_20180215_192313_409.jpg

Nisam siguran ali mogu da pretpostavim da je u pitanju to što su kreatori i vlasnici Fragrantice, pa i Punmirisa kao njene ex-Yu verzije, ljudi iz Bosne koji žive već duže u Americi. Prezivaju se Knežević.

Подели на овим сајтовима

On 4.2.2018. at 11:52, Ведран* рече

original_CW.thumb.jpg.aefe983fe2276350b504e80a295ae68c.jpg

Мени овај никако није легао... не кажем да је лош... далеко од тога.. али ми је некако потпуно млак, незаинтересован. 

Подели на овим сајтовима

Ne razumem se bas najbolje u parfeme a kad odem da biram pomirisem dva i posle toga ni ta dva ne mogu da razlikujem o trecem da ne pricam :) Koji parfem bi bio odgovarajuci da mogu da ga koristim uvece za izlazak ali i preko dana ponekad, da nije mnogo jak i upadljiv ali da ipak ostavlja utisak i da nije sladak, kako se vec kaze jer mi takvi mirisi stvaraju mucninu u stomaku. I naravno bitno mi je da se zenama svidja i da ih privlaci :)  Imao sam pohvale kad sam koristio one milion i vip 212, ali svi ih koriste pa mi je bezveze zbog toga, sad imam neki police ali mi se ne svidja, cak i onaj obican str8 mi vise odgovara od njega. Neki predlog, savet neko ?? 

Подели на овим сајтовима

пре 27 минута, Broken рече

Nisam siguran ali mogu da pretpostavim da je u pitanju to što su kreatori i vlasnici Fragrantice, pa i Punmirisa kao njene ex-Yu verzije, ljudi iz Bosne koji žive već duže u Americi. Prezivaju se Knežević.

Do juce je pisalo "srpski". :0212_rolleyes: Ljudi su poblesavili nacisto.

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

@Djapa  totalno muški i intenzivan, doduše ne privlači na način kako to milion čini ali ... :D

image.png.11033844653c66c53872b58d3c1a48e1.png

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...