Jump to content

Ваш омиљени парфем?

Оцени ову тему

Guest

Препоручена порука

21 hours ago, Broken рече

Realno, tamo sve o parfemima moze da se sazna i nabavi. Ja sam tamo bio mnogo aktivan godinama, sve do pre par meseci. Ako odes reci da ih je pozdravio Broken...verovatno ce te kamenovati. :D

Znas sta je problem sa Le Male ? Osakacen je reformulacijama i sad bez obzira na lep miris meni ne treba jer su mu performanse katastrofa. Probavao sam ga vise puta.

Moja prva razmena parfema je bila na punom mirisu, a prvi put kad sam otkrila sajt i forum dobila sam parfem u nagradnoj igri :ani_biggrin: Davno je to bilo... Odličan sajt.

Verovaću ti ovo za reformulacije jer je muški parfem pa znaš bolje, ali on meni miriše dobro i kad je kopija u pitanju... predivan...

@Paradoksologija

divno :) I parfem je prelep, njega sam dugo koristila.

Kad si već pomenula... ja imam neki stari parfem, mislim da je kupljen na pijaci, davno... njega je moja pokojna baka koristila. I kad je preminula, ja sam uzela sa police taj parfem. Stoji mi među nekim starim stvarima, ne otvaram ga. Ali nekad kad mi bude teško (ovde ćeš me razumeti) :), samo otvorim bočicu i udahnem ga i moja baka je tu.

Mirisi su čudo. Bude sećanja.. kao male bočice sa sećanjima koja ne blede. Retko kad mi se desilo da mogu jedan parfem da koristim dva puta, baš iz tog razloga.

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

Da li je neko koristio Soon Moon Stars Lagerfeld?

Gledam sad na punom mirisu, ne mogu da mu povežem sastojke... dopada mi se što u komentarima pišu da je puderast, a opet me buni ovaj karanfil u njemu... :/ imam šansu da ga uzmem "na slepo" pa moram znati sve detalje.

lagsmsw_aedt10-03__12.jpg

"Lepota je u oku onog ko gleda, tako nas i Bog vidi s one strane neba." - Marčelo.

Подели на овим сајтовима

@Broken

Enchanted Forest... 0509_musicBo;ica je prelepa, baš kao da ima naznaku da je unutra neka "enchanted" tečnost, podseća na bočice alhemičara... jako interesantno izgleda, kao da je unisex! U prvoh mahu sam pomislila da je jedan od Lolita parfema <3

@Arsenija

kako izgleda boca, bar otprilike? Možda uspemo da ti pomognemo :)

Подели на овим сајтовима

38 minutes ago, Debora рече

@Arsenija

kako izgleda boca, bar otprilike? Možda uspemo da ti pomognemo :)

Osobu muskog pola mogu da opišem , ali bočicu teško .

:351780:

Подели на овим сајтовима

7 hours ago, Broken рече

Arsenija, prvi muskarac ubuduce, koji ti se bude svideo po mirisu ce ti biti muz. Imao sam vidjenje. :)

Ali čak i da ja to mogu da znam , kako da mu kazem ?  :)

:351780:

Подели на овим сајтовима

8 hours ago, Debora рече

U prvoh mahu sam pomislila da je jedan od Lolita parfema

Da, liči na one njihove jabuke. .)

@Arsenija

Ne treba ništa da govoriš...samo ga pogledaj i to će biti dovoljno. A ako mu baš ne bude jasno reci ono da je Broken imao vidjenje. :D

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...