Jump to content

Свети Архијерејски Сабор 2015. године

Оцени ову тему

Препоручена порука

Лахко, видиш да сад свакога преиспитују.

Dakle jedinstvo sabora u tom pravcu je savrseno?

Potpuno Jedno Telo, da tako kazem?

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Знају се за њих, па ће доћи то на ред, нисам имао потребе да идем.

А можеш предати писмо Синоду и Сабору.

A mislis da se za ove druge ne zna? Mislis da se ne zna kad episkop Grigorije besedi u crkvi pred izbore i pljuje opoziciju pa cela BIH prica o tome ali nasi ne znaju? Ili kad u crkvi prica da treba glasati za Botu jer su naprednjaci bene?  Ili mislis da se ne zna kad templari po dopustu episkopa Lavrentija organizuju svoje rituale u manastiru SPC pa o tome zna cela javnost? ili da ne nastavljam.

Zanimljivo je kako znaju u pojedinim eparhijama sve,a u drugim i ne bas. Krecem u pisanje pisma! Cak cu i Vucicu poslati jedno gde znam da je jedan funkcioner ogrezao u korupciju. Ocekujem brzu reakciju,Srbija zemlja velikih mogucnosti.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

Док ви ту лупате глупости они мирно шетају кишним београдским улицама...

UaAyRQq.jpg

С лева на десно: +Давид, +Иринеј, +Јован

Подели на овим сајтовима

UaAyRQq.jpg

koji +Jovan je u pitanju? 

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Знају се многе ствари, али си ти много нестрпљив. Младост хоће брзо, а старост има мудрост, зато их пусти да раде свој посао.

Ти би да се све одједном разреши, али не иде то тако. А и као што рекох, неко можда некада погреши, нисмо свеци, па му не треба због тога одмах скидати "главу".

Nekako mi za ljude koji su privrzeni ekumenizmu i toj struji bliskoj celu ili na celu spc ima strpljenja,a za one druge odma' razresenje,komisije,istrage,ali dobro. To i jeste poenta,moraju isti arsini za sve u suprotnom ide sve kao prici o nepravdi,rascepu,raskolu i ko zna cemu,valjda to oni znaju. I slazem se covek je gresan,vladike su ljudi,ne treba im skidati glavu ako nekad pogresi,ali to mora da vazi za sve.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

UaAyRQq.jpg

Pa Bogu hvala,nista cudno. I sveti vladika Nikolaj je znao da se proseta od saborne crkve do slavije i da ga ljudi vuku za mantiju da ga zaustave nesto,pitaju....isto i avva Justin.

Подели на овим сајтовима

Благо га вама, ако владике седну да ишчитају ваше писаније. :D

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Nekako mi za ljude koji su privrzeni ekumenizmu i toj struji bliskoj celu ili na celu spc ima strpljenja,a za one druge odma' razresenje,komisije,istrage,ali dobro. To i jeste poenta,moraju isti arsini za sve u suprotnom ide sve kao prici o nepravdi,rascepu,raskolu i ko zna cemu,valjda to oni znaju. I slazem se covek je gresan,vladike su ljudi,ne treba im skidati glavu ako nekad pogresi,ali to mora da vazi za sve.

I ja mislim da je to neka 'linija razgranicenja'. Samo ne znam sta ce sad sa vladikom Irinejem kad se on pobunio i napravio svoj klan.

Подели на овим сајтовима

Благо га вама, ако владике седну да ишчитају ваше писаније. :D

Ja čuo da je jedan vladika posebno zadužen za ŽRU. Sve se čita i ocenjuje. Kažu da neka moderatorka, izvesna Dragana Milošević, najviše izaziva kontroverze girl_smiley

Подели на овим сајтовима

Ja čuo da je jedan vladika posebno zadužen za ŽRU. Sve se čita i ocenjuje. Kažu da neka moderatorka, izvesna Dragana Milošević, najviše izaziva kontroverze girl_smiley

Ако неко треба да смири хормоне, онда си то ти.

Ја ћу на рапорт већ у ову суботу. :))):)))

И не плашим се нимало. 8086.gif

Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји!

Подели на овим сајтовима

Само да нас примете.

nema potrebe..I oni su ljudi, kao i svi mi...Ovo je interesantno samo iz razloga što kobajagi kriju šta se dešava, a ovamo sve bruji o njima...Da nije toga, bar ja, pročitao bih saopštenje, na Sv. Arhijerejskoj Liturgiji ukazao bi im dužno poštovanje kada dođu u moju parohijsku Crkvu i to je to...Ne bih obracao pažnju na njih, kao što mi je svaki sveštenik isti, ne obraćam pažnju kod koga sxe ispovedam i pričešćujem...

Господи возвах к Тебе, услиши мя. Да исправится молитва моя,яко кадило пред Тобою,водеяние руку моею,жертва вечерняя.Услиши мя, Господи.

post-4388-0-42760500-1422739834_zps9d7da834.jpg

Подели на овим сајтовима

Истоветна је. :)

Да не кажем, како је куцнуо час, да коначно Бог ради оно што владика хоће :))

Гаго због тебе волим Хришћански живот.

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...