Volim_Sina_Bozjeg Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Čovek kad mu nije teško da odradi, uživa u poslu.Probajmo,da nam ništa ne bude teško da uradimo i kad se to sabere matematički, rezultat je potpuno uživanje. Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Šta želiš da radiš sa 2-3 godine? Od čega želiš da živiš? Šta želiš da postigneš? Проблем у овом питању није посао или воља за радом (што сви одговарају), него непостојање циљева. Питање је како неко да се мрдне ако нема јасних циљева... Или како научити да себи поставиш циљ Џуманџи and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Свако има неке циљеве или бар жеље, само их због свакодневне трке и фрке заборави. Има превише "хитних" ствари око којих губимо време и енергију па оне заиста важне стално одлажемо за касније. После неког времена више изгубимо наду да ће икада доћи на ред и одустанемо. Решење је да се сваки дан "преслишаваш" шта ти је важно. Не само да направиш списак, него и посветиш неко време да размислиш зашто ти је то важно, шта је важније, визуализујеш резултат и слично. Онда је то компас који те води кроз дан и помаже да не одлуташ са "курса". Драшко, feeble, Иван Ивковић and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Свако има неке циљеве или бар жеље, само их због свакодневне трке и фрке заборави. Има превише "хитних" ствари око којих губимо време и енергију па оне заиста важне стално одлажемо за касније. После неког времена више изгубимо наду да ће икада доћи на ред и одустанемо. Решење је да се сваки дан "преслишаваш" шта ти је важно. Не само да направиш списак, него и посветиш неко време да размислиш зашто ти је то важно, шта је важније, визуализујеш резултат и слично. Онда је то компас који те води кроз дан и помаже да не одлуташ са "курса". То је кључна ствар Док сам "лутао" ишао сам у погршном смеру, бавио сам се погрешним" улагањима" тј. погрешном професијом сам хтео да се бавим, али сам стално слушао на семинарима како је јако битно поставити циљ, схватити лични циљ..... једном је једна дама говорила како треба писати и писати те циљеве, па кад набодеш знаћеш да је то јер ћеш да плачеш Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Odahviing Написано Јун 26, 2014 Аутор Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Rekh da se javim da ne bude "Vidi ga postavio temu pa pobegao", čisto da javim da sam pročitao do sada svaku reč i da ima baš dosta komentara koje smatram veoma korisnim. RYLAH, Никола Поповић, Grizzly Adams and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Баш прелиставам неке своје циљеве сад, па ми паде на памет нешто важно - циљ је увек унутрашња ствар, не спољашња. Увек се односи на оно "каква особа постајеш", а не "шта добијаш споља". Спољашњост је само последица онога унутра, а на то унутра се треба фокусирати. Људи који само мисле о "материјалном" углавном никада ништа не направе већ буду заувек неуспешни и фрустрирани. На пример, није циљ "хоћу да зарадим толико" него је циљ "хоћу да постанем особа која вреди толико". Када промениш себе онда ово "споља" долази само, као последица. Увек радиш на себи, мењаш себе. Ако читаш о успешним људима приметићеш како су они увек фокусирани на процес. И то је изгледа неки облик зависности (вероватно дословно - од ендорфина или сл.), па видиш како неко ко је зарадио пар милијарди и даље ради по 16 сати дневно да би урадио нешто блесаво - слао туристе у Космос или правио електричне аутомобиле - ствари далеко испред свог времена... Саша од Москве, Juanito, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Od mog omiljenog motivacionog govornika I ja imam svog omiljenog motivacionog govornika. :good2: http://www.youtube.com/watch?v=4nNbW5Hg3wo Миљан Јокић, RYLAH, DankaM and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Никола Поповић Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 I ja imam svog omiljenog motivacionog govornika. :good2: http://www.youtube.com/watch?v=4nNbW5Hg3wo Pa nisam bas siguran koliko je on bas "motivacioni"... :.mislise. Приносим себе на жртву Теби; предајем се Теби. Немам жеља, осим жеље да испуним вољу Твоју. Научи ме молити се. Сам у мени моли се. Амин. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 parafraziracu jednog starca, nazalost zaboravio sam koji je u pitanju... "...kada ste duhovno obamrli, posetite nekog KO PATI, ili vrlinskog podviznika, kako biste se "pokrenuli"..." e sad, s obzirom da, i to na globalnom nivou, s vrlinama lose stojimo, zato imamo patnje za jos 3 univerzuma... imas i ovde par tema o tome; na primer https://www.pouke.org/forum/topic/32989-druga-strana-sre%C4%87e-u-slu%C5%BEbi-fotografije-ne-zatvaraj-o%C4%8Di/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Pa nisam bas siguran koliko je on bas "motivacioni"... :.mislise. Da baš On ! :good2: Uvek mi ulepša dan. Moj omiljeni besednik. RYLAH and Миљан Јокић је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Миљан Јокић Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Da baš On ! :good2: Uvek mi ulepša dan. Moj omiljeni besednik. sjajna, i vise nego sjajna profil slika Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Zero Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Moram da kažem da sam se i ja pronašao ovde (mada nisam do kraja pročitao). Danas sedim u čitaonici, treba da učim za sutrašnji ispit, a neki misleni haos zavladao: te misli o igricama, đevojke, itd, itd... Da me je i ovo sustiglo, ne bih ništa uradio... Nisam čitao šta su ti ljudi rekli, ali nekad bre lakše kad prosto kažeš... Hvala ti što si podelio, izvini ja sam ovih dana nešto plitak, pa nemam toliko da kažem "Gledajući ljude sažali mu se, jer bejahu smeteni i rasejani kao ovce bez pastira."(Mat. 9, 36) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Саша од Москве Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Hvala ti ... nemam toliko da kažem stvarno nemaš, a? Пошто је изговорите, реч вама влада. Док је неизговорена, ви владате њоме. Арапска пословица Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Млађони Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Ja сам кренуо да читам тему али см постао незаинтресован н трећем посту и изгубио сам мотивацију Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide things by zero. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Јун 26, 2014 Пријави Подели Написано Јун 26, 2014 Moram da kažem da sam se i ja pronašao ovde (mada nisam do kraja pročitao). Danas sedim u čitaonici, treba da učim za sutrašnji ispit, a neki misleni haos zavladao: te misli o igricama, đevojke, itd, itd... Da me je i ovo sustiglo, ne bih ništa uradio... Nisam čitao šta su ti ljudi rekli, ali nekad bre lakše kad prosto kažeš... Hvala ti što si podelio, izvini ja sam ovih dana nešto plitak, pa nemam toliko da kažem To ti je zato što mnogo misliš i sve naopako . Misliš da si glup, a to je glupo .Najbolje prolaze oni zaista glupi koji uče i nikad im na pamet ne pada da su možda malkice glupi, iako, ruku na sece jesu i to poprilično . Mnogi nekada glupi su postali velika imena. Neki sve svoje neuspehe mogu da opravdaju ,profesor je iskompleksiran,on leči komplekse na nama,vidi se da je neizživljen itd. ali oni iako menje talentovani ne zabušavaju,uče. Ko ima daće mu se i pretećiće mu,ko nema uzeće se od njega i ono što ima. Zato svi oni koji za sebe misle da su glupi,zaista i jesu glupi,i to samo zato što to misle. Moj je savet da ne misle ništa,manju štetu prave i sebi i drugima. Moraš da budeš uopran . Kako to ? Nemoj ništa da želiš,ne čitaj ništa drugo,jednostavno-postani profesionalni idiot. Jenog dana ćeš raditi po ceo dan i nikad neće biti potrebe da znaš nešto više od onoga što ti se servira. P.s. RYLAH, Zero and Volim_Sina_Bozjeg је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука