Жика Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ??? ??????????? ????? ???? ??? ?????????? ?? ?? ???? ''??????? ? 365 ?????''. ???? ??? ???? 11,12 ???. ?????? ?? ??????... ??????. 1ОдТребињскихТамбураша је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Милан Меденица :) Написано Јануар 12, 2010 Пријави Подели Написано Јануар 12, 2010 ??? ??????????? ????? ???? ??? ?????????? ?? ?? ???? ''??????? ? 365 ?????''. ???? ??? ???? 11,12 ???. ?????? ?? ??????... ??????. ????? ???? ...?? ??? ?? ????? ????? ??????????? ? ??? ???????? ????????????????????????? клик Душекорисна књига О ЧЕСТОМ ПРИЧЕШЋИВАЊУ СВЕТИМ ТАЈНАМА ХРИСТОВИМ, свети Никодим Светогорац и свети Макарије Коринтски клик Кољивари и пракса честог причешћивања Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest - . . .- Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Која је ваша прва књига која је говорила о вери а да сте је прочитали? Да ли је утицала на ваш активан улазак у Цркву? Да ли вас је можда разочарала? Јанко and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Na mene su najviše uticala dela vladike Nikolaja,konkretno Prolog...mislim da je on bio prva knjiga koju sam pročitao,a i ako nije onda je prva koje se sećam tako da predhodna nije ni bitna Jefimija88 је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 о.Тадеј, Духовне поуке српском народу прочитала сам је на почетку свог црквеног живота...није ме разочарала...за почетак је била веома добра...а онда је кренуло даље...данас не могу без књиге... pink panter, Jefimija88 and Бојан Басарин је реаговао/ла на ово 3 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
feeble Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Монах Калист, тад сам већ био куван али сам је прочитао у даху. И то у паузи учења за испит, само сам тражио излаз да не учим... Бојан Басарин and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 Слово Љубве Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ја се чак сећам прве четри: 1. Нема лепше вере од хришћанске - митр. Амфилохије, еп. Данило 2. Душа после смрт - о. Серафим Роуз 3. Младост и страсти - Владимир Димитријевић 4. Житије за Април - св. Јустин Ћелијски Иако је пре свих био ипак Нови Завет. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 3. Младост и страсти - Владимир Димитријевић Od ovog može da se flipne... Јанко, Милан Меденица :) and Драган Цвијетић је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Гости Guest о. Агапије Написано Јун 18, 2012 Гости Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Od ovog može da se flipne... Па зато сам га и замастио ... Јанко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
w.a.mozart Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 http://static.kupindoslike.com/Simo-Ralevic-Znaci-Hristovog-dolaska_slika_O_2688443.jpg nije baš pravoslavna ali je prvo što sam u 5. osnovne dobio free na kućnu adresu... Zato kažem ti: opraštaju joj se gresi mnogi, jer je veliku ljubav imala; a kome se malo oprašta ima malu ljubav. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Прво Св. Писмо и још неке ствари које нису за помињање, а онда - прво православно - једна књижица о св. Серафиму Саровском не сећам се наслова. ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ja sam tu knjigu uzeo od druga a on je dobio od ćaleta,jeste da su se razmahivali obojica sa njom.a ćale mu se triput ženio a ni ovaj nije bio baš cvećka. I ta tvrda struja je obično takva ,puno priče,puno klimanja glavom ,poučavanja i sl...a sopstveni život totalna suprotnost... Јанко and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Skroz prvo - Novi Zavet u Carnicevom prevodu (poklonila mi neka dalja sestra, a ona dobila od gideonita), a prva-bas-obicna-knjiga zbornik tekstova "Pravoslavni brak i porodica" u izdanju Svetigore... odma` posle toga neki brojevi casopisa Svetigora, Molitve na jezeru i Omilije od vl. Nikolaja, knjizica Cilj hriscanskog zivota - razgovor sv. Serafima sa Motovilovim (pozajmio mi onda drugar na citanje, secam se da sam je citao stojeci, nisam mogao da sedim, jer mi je razresila neke ondasnje vrlo vazne nedoumice)... Ovoliko se secam, mada nisam bas siguran ni da sam ovo sve tacno naveo... Јанко and Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 2 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 knjizica Cilj hriscanskog zivota - razgovor sv. Serafima sa Motovilovim (pozajmio mi onda drugar na citanje, secam se da sam je citao stojeci, nisam mogao da sedim, jer mi je razresila neke ondasnje vrlo vazne nedoumice)... Е, то је та! Презвитер Дарко Јелић, Милан Меденица :) and obi-wan је реаговао/ла на ово 3 ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Александрида Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Kasijana i Molitve na jezeru Sv. vladike Nikolaja V. uporedo. Prosto sam ih gutala, mada nisu uticale na moj aktivan ulazak u crkvu, to se desilo pre čitanja. Ali su mi tako pale obe knjige, u pravo vreme, na pravom mestu što bi rekli Sophrosyne and Jefimija88 је реаговао/ла на ово 2 Nije važno da li te vole - važno je da ti voliš! Starac Porfirije Kavsokalivit Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука