milan. Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 http://static.kupind...a_O_2688443.jpg nije baš pravoslavna ali je prvo što sam u 5. osnovne dobio free na kućnu adresu... baptisticka . jedna od prvih koje sam i ja procitao. a posle toga sam se bio zagrejao za starce svetogorske, pogotovo o. pajsija. w.a.mozart and Јанко је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Видети Бога као што јесте. Никада нећу заборавити две ствари. *Како сам се обеспаметио читајући књигу. Али и даље наставио да будем стока.Без репа. *И као сам пар година избегавао да читам део о Литургији. И бивао стока.Без репа. И како ми је једног дана "синуло"-"па Он је створио СВЕТ.Христос.Па Он је мој Бог". Једини доказ моје памети од тада до данас су- Надица,Теодора и Исидора. Олимп, w.a.mozart, Grizzly Adams and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Што се православних књижица тиче - Митарства. Остало у кући од прабабе. Још је чувам. Касније су дошле друге... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 прва црковна книга, „илустрирана библија за млади“ тоа беше вистинско мало богатство за мене од духовни сказни, со живописни слики, кои на таа мала возраст ми делуваа свештено.... malina :), Саша од Москве and Јанко је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Што се православних књижица тиче - Митарства. Остало у кући од прабабе. Још је чувам. Касније су дошле друге... Одакле ти брате идеја да је књижица о посмртном туризму православна књижица?! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Видети Бога као што јесте. па се налетал на вистинската книга, подобра нема... а на која возраст ја читаше? (бидејќи ти е прва) затоа прашувам Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 па се налетал на вистинската книга, подобра нема... а на која возраст ја читаше? (бидејќи ти е прва) затоа прашувам Ма шалим се брате.И ја сам читао и препричавао,и плашио људе митарствима. Али и жиговима,антихристом,ратовима...док нисам срео Шмемана. Али слава Богу,већ сам био "дубоко"у браку,те је стока већ била жигосана. Јанко and Милан Меденица :) је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ведран Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Ма шалим се брате. а поверовао сам ти од прве... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 а поверовао сам ти од прве... Ја сам се брате оженио са 40(1998) година,а жена родила прво дете са 38(2001) година. Софронија сам читао са 30 и нешто,причестио се са 47,први пут.5.5.1996. Толико о памти. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Одакле ти брате идеја да је књижица о посмртном туризму православна књижица?! Наравно да је православна. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Марио Токовић Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Мислиш на туризам или књигу? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Marjanovic Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Одакле ти брате идеја да је књижица о посмртном туризму православна књижица?! Наравно да је православна. Тада у то време када је књижица штампана (почетком седамдесетих), а и касније (почетком деведесетих) ниси могао баш да нађеш православну књигу каквих данас има колико волиш. Ни у цркви није било да се купи. Доступније су биле протестантске публикације. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
nishizawa Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Разговори о вери - апологетска читанка од о. Лазара Милина. Добио сам је на поклон од једног породичног пријатеља који је био чтец у цркви Александра Невског још у то време (осамдесет и шесте - седме). Прво ме одушевила, а касније су ме неке ствари у њој помало и разочарале. Касније, када сам завршио факултет, сам заузео мало зрелији став о богословљу о. Лазара који је, по мом мишљењу, и поред свега што му се можда може и замерити, један од највећих наших теолога ХХ века. Јанко је реаговао/ла на ово 1 Катодна цев све трпи, а интернет свакога. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko_13 Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 Живот светог Саве од светог Николаја Жичког. Веома је утцала на мене у тим годинама - трећи, четврти разред основне школе. Био сам одушевљен. Призван или не, Бог је увек ту Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
malina :) Написано Јун 18, 2012 Пријави Подели Написано Јун 18, 2012 прва црковна книга, „илустрирана библија за млади“ тоа беше вистинско мало богатство за мене од духовни сказни, со живописни слики, кои на таа мала возраст ми делуваа свештено.... И мени! Прочитала сам је у једном даху. Боже, како је то давно билоооо! :o Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука