Jump to content

Мрсне теме за разговор (на форуму, фејсбуку, уживо, у мислима...)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne preterujem uopste....mene kafa "pukne" mnogo jace nego recimo sto me je marihuana ikad pukla...

banner4-o.jpg?1418670303

https://creativemarket.com/somohr

Уф Малђони... та је онда изгледа нека хибридна, ал' на као тај неки The Boys from Brazil зонфић. И то без претеривања.

Подели на овим сајтовима

Свашта ћу још чути...

Ja i pusio i pio kafu.. od cigare nista... a kada me usprica prvo sam 3 sata ko naiglama a posle me mrzi da mrdnem ....

Well i guess people are different...

https://creativemarket.com/somohr

Уф Малђони... та је онда изгледа нека хибридна, ал' на као тај неки The Boys from Brazil зонфић. И то без претеривања.

Ma jok, imju ljudi razlicite receptore razlicito osetljive na razlicite stvari..

:))  Јој бре, Милосављевићу. Шта човек све неће код тебе да прочита. joooj

ja sam ostavio cigare bezp roblema kafu sam 100 put do sad bataljivao i nista...a ti se jace udri u celo.....

A cigare se prakticno ne osecaju.. retko kad sam osetio neki "rad" od cigarete......... da mi je nesto promenila u meni... dok kad popijem kafu ja sam ko usprican par sati...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A ako su cigrete zabranjene - zasto bi kafa bila dozvoljena.

p.s. ja pijem kafu ne pusim cigrete.... ali mi je i jedno i drugo nelogicno da bude dozvoljeno....

Па, има смисла и то за кафу.

Ево зашто:

Подели на овим сајтовима

Ja i pusio i pio kafu.. od cigare nista... a kada me usprica prvo sam 3 sata ko naiglama a posle me mrzi da mrdnem ....

Well i guess people are different...

Ma jok, imju ljudi razlicite receptore razlicito osetljive na razlicite stvari..

ja sam ostavio cigare bezp roblema kafu sam 100 put do sad bataljivao i nista...a ti se jace udri u celo.....

A cigare se prakticno ne osecaju.. retko kad sam osetio neki "rad" od cigarete......... da mi je nesto promenila u meni... dok kad popijem kafu ja sam ko usprican par sati...

Blago tebi. Tebi treba dati nagradu za lupanje gluposti.

Подели на овим сајтовима

orthodoxlighthouse

Душо моја, душо моја, устани, што спаваш; крај се приближава и ти ћеш се узнемирити; прени се, дакле, да те поштеди Христос Бог који је свуда и све испуњава.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...