Jump to content

Мрсне теме за разговор (на форуму, фејсбуку, уживо, у мислима...)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ne preterujem uopste....mene kafa "pukne" mnogo jace nego recimo sto me je marihuana ikad pukla...

banner4-o.jpg?1418670303

https://creativemarket.com/somohr

Уф Малђони... та је онда изгледа нека хибридна, ал' на као тај неки The Boys from Brazil зонфић. И то без претеривања.

Подели на овим сајтовима

Свашта ћу још чути...

Ja i pusio i pio kafu.. od cigare nista... a kada me usprica prvo sam 3 sata ko naiglama a posle me mrzi da mrdnem ....

Well i guess people are different...

https://creativemarket.com/somohr

Уф Малђони... та је онда изгледа нека хибридна, ал' на као тај неки The Boys from Brazil зонфић. И то без претеривања.

Ma jok, imju ljudi razlicite receptore razlicito osetljive na razlicite stvari..

:))  Јој бре, Милосављевићу. Шта човек све неће код тебе да прочита. joooj

ja sam ostavio cigare bezp roblema kafu sam 100 put do sad bataljivao i nista...a ti se jace udri u celo.....

A cigare se prakticno ne osecaju.. retko kad sam osetio neki "rad" od cigarete......... da mi je nesto promenila u meni... dok kad popijem kafu ja sam ko usprican par sati...

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

A ako su cigrete zabranjene - zasto bi kafa bila dozvoljena.

p.s. ja pijem kafu ne pusim cigrete.... ali mi je i jedno i drugo nelogicno da bude dozvoljeno....

Па, има смисла и то за кафу.

Ево зашто:

Подели на овим сајтовима

Ja i pusio i pio kafu.. od cigare nista... a kada me usprica prvo sam 3 sata ko naiglama a posle me mrzi da mrdnem ....

Well i guess people are different...

Ma jok, imju ljudi razlicite receptore razlicito osetljive na razlicite stvari..

ja sam ostavio cigare bezp roblema kafu sam 100 put do sad bataljivao i nista...a ti se jace udri u celo.....

A cigare se prakticno ne osecaju.. retko kad sam osetio neki "rad" od cigarete......... da mi je nesto promenila u meni... dok kad popijem kafu ja sam ko usprican par sati...

Blago tebi. Tebi treba dati nagradu za lupanje gluposti.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...