Jump to content

Прогон протојереја мр Велибора Џомића

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

• Гости

Kivan si ti na Crnogorce,ne znam zbog cega toliko pljuvanja.. Zbog jednog Dzomica koji ce na kraji ostat ovdje ;):D

Дај ајд доведи ми правог милогорца није ми филинг с тобом се гоњати по форуму, лоше глумиш а уз то и захебаваш.

Подели на овим сајтовима

Дај ајд доведи ми правог милогорца није ми филинг с тобом се гоњати по форуму, лоше глумиш а уз то и захебаваш.

Ja sam odma napisao da ga ne treba procerivat nikako iz CG,da se ne slazem sa ovom politikom CG,da su Milo i Taci mafija,no me niko ne cita izgleda :D
Подели на овим сајтовима

Gukni golube jos nesto pametno..

Чуш јађо, виђу да ти брада смета, не само поповска него и четничка брада ти мрска...

Били, ономад неки скојевци, тако попут тебе, па шћели да брију једног попа, па веле му: '' попе сад ћемо да ти обријемо браду''!

А он ће скојевцима: '' Е, са овом брадом иде и глава, па да видимо како ћете''!

И покуње реп скојевци, ко што је ваш МиЛО и ви скојевци са њим, покуњио реп под НАТО пактом и јараном му Хашимом!

Ето, ја гукнух, па ти види синко откуд ти та мржња спроћу браде... а љубав за Хашима?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Ja sam odma napisao da ga ne treba procerivat nikako iz CG,da se ne slazem sa ovom politikom CG,da su Milo i Taci mafija,no me niko ne cita izgleda :D

Одакле си пријатељу? Коју славу славиш?

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Шта ћеш кад смо горди ко неки црногорци, лакше нам је побити се него послушати.

Подели на овим сајтовима

Znas kaki je rekao Dzoni Stulic,da su sve ratove(ove zadnje i ove prije njih) vodili Crnogorci i Hercegovci [emoji110] [emoji4] [emoji380] [emoji379] [emoji378]
Подели на овим сајтовима

jel pominjo turke i trudnice, sta mislis zasto to cini, ajde to je prvi ustaski argument protiv srba, sad krenuli i moderni crnogorci da koriste ustasku argumentaciju

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

jel pominjo turke i trudnice, sta mislis zasto to cini, ajde to je prvi ustaski argument protiv srba, sad krenuli i moderni crnogorci da koriste ustasku argumentaciju

Ne mlati,bio sam isprovociran .. znam da je i CG isto pretrpjela muke,ali je Sin poceo da spominje trudnice i majke a to NEMERE.
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...