Jump to content

Прогон протојереја мр Велибора Џомића

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Пре ће бити да вас овај хандри, а ви се примили...

jasta nego handri, ali citace ljudi pa nek sami prosude, ne moze on nas da umanji vec onu stranu koju kao zastupa

Подели на овим сајтовима

more biti, ako je neoliberalizam napredan ja sam svom dusom zadovoljan sto zaostajem, nego ne bi vise na licnoj osnovi da se raspravljamo oko neceg sto nema veze sa temom. da pitam ja tebe zasto mislis da je pogresno sto svestenik dzomic, srbin sumadinac pjeva cetnicke pjesme na jutubu, zar da se odrekne svojih predaka!? ako mozes to da mi pojasnis, posto mi ne ulazi u glavu u cemu je problem

A ne mora on da se odrice nicega druze,nego meni smeta to,jer nisu svima koji idu u MCP bili u cetnike a on je ipak svestenik i treba da se bavi drugim stvarima a ne senlucenjem i postavljanjem toga na youtube,vozenjem dzipa od 60.000€ i tako dalje..
Подели на овим сајтовима

svi smo mi Srbi i samo smo mi u pravu...

А није више тако. Сад нису више црногорци на власти у Србији, сад је Вучић( босанац) и Тома( шумадинац).

Слоба је умро. Тадић изгубио изборе. Коштуница абдициро. И тако.

Доста сте и ви брате били у праву, сад мало ми.

Подели на овим сајтовима

Hahhaha kakvi su momci bradati :) viđi, ja ti kažem kakva je situacija u CG , a vama kojima je Voja Seselj idol nema mjesta u CG,razmislite malo dokle vas je ta politika dovela.. Normalnim Srbima svaka cast,a vj jeste li i ovako Kacavendu branili :D ? Ajde malo razmislite glavom prije nego pocne pljuvanje..

Качаведа је црногорац, што би га бранили?

Подели на овим сајтовима

Трта , а?

:good2:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Nego da se pitaju cetnici a ? Da smo njih(vas) pustili taman bi prosli kao vi hahahah ajde polako...

Зато ћете после звати четнике за коју годину да вас бране од Шиптара, а и Руса сте се одрекли кукла вам мајка.

Да вам није било србијанских комуниста и Моше Пијаде и данас би се над Црном Гором вијорила застава мајора Ђуришића.

Подели на овим сајтовима

Зато ћете после звати четнике за коју годину да вас бране од Шиптара, а и Руса сте се одрекли кукла вам мајка.

Да вам није било србијанских комуниста и Моше Пијаде и данас би се над Црном Гором вијорила застава мајора Ђуришића.

Je li to ona prica kao za referendum da cemo krepat od gladi bez vas ? :D
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...