Jump to content

Прогон протојереја мр Велибора Џомића

Оцени ову тему

Guest - . . .-

Препоручена порука

Naravno da nisu svi zeljeli ujedinjenje,zelenaši i Krsto Zrnov Popovic.Ali o tome drugi put.

Чекај сад, сад ћемо неке маргиналце да проглашавамо битним? Ево, овде се Наташа Кандић залаже за разне ствари, па ће за једно стотинак година да се нађе неко на Интернету ко ће на њу да се позива кад му буде затребало.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

А кога ти то подржаваш, дедера реци нам овако на тајно?

Ако си против Мила и против Тачија, онда не можеш бити против Џомића!

МиЛо је признао Косово и Тачија, дапаче угостио Тачија и примио га ко што је ономад Ђилас примао Броза...

Џомић се побунио против Миловог пријатеља Тачија и сад га Мило ћера из Монтенегра...

Шта ту није јасно?!

Биће ту још ћераније...

Ovo sam cekao, to su sve drugari i milo i dzomic nego nisi upoznat sa situacijom u CG,njega oce da procera minorna partija SDP.Tako da ne brini- mozda tvoj voljeni Dzomic ostane u CG.
Подели на овим сајтовима

Чекај сад, сад ћемо неке маргиналце да проглашавамо битним? Ево, овде се Наташа Кандић залаже за разне ствари, па ће за једно стотинак година да се нађе неко на Интернету ко ће на њу да се позива кад му буде затребало.

Vidim koliko poznajes istoriju,Krsto Zrnov,Ljubo Cupic,Slavko Perovic ITD. Po danasnjim granicama vidimo da je njihova politika bila ispravna.
Подели на овим сајтовима

Vidim koliko poznajes istoriju,Krsto Zrnov,Ljubo Cupic,Slavko Perovic ITD. Po danasnjim granicama vidimo da je njihova politika bila ispravna.

Данашње границе немају везе са ондашњим границама, данашње границе су плод комунизма на овим просторима. Ако ћете тиме да се поносите, одлично.

Али је чињеница која се историјски не може оспорити да је наорд жћелео уједињење, и да су политичари желели уједињење, и да је иу владајућа кућа, тј. краљ Никола у ког се данас суверенисти заклињу, желела уједињење. Вадити неке маргиналце из рукава само зато што служе ономе што ти (тренутно) пропагираш јесте глупост.

Што се мене тиче, ако ви хоћете да будете независни, ја с тим немам проблема, нити бих и могао да их имам, али имам великих проблема са фалсификовањем историје које служи да једном комунистичком пројекту пружи историјски легитимитет.

57ed8623960a6_banerRylah_zpsqgjjkx0v1.jpg.8a2fd97cd3aa7dcd0237c412e2234aee_zpsut3tszcy.jpg

Подели на овим сајтовима

Ovo sam cekao, to su sve drugari i milo i dzomic nego nisi upoznat sa situacijom u CG,njega oce da procera minorna partija SDP.Tako da ne brini- mozda tvoj voljeni Dzomic ostane u CG.

Да су Мило и Хашим под притиском НАТО пакта постали другари, то је више него јасно! 

Колико је полиције упрего Мило да дочека друга Тачија је било више него очигледно... а сад та иста полиција јури и ћера попа Џомића из Монтенегра...

Паметном доста

Из приложеног се види да појма немаш са историјом, па да кренемо од абецеде:

Онамо, 'намо... за брда она,

говоре да је разорен двор

мојега цара; онамо веле,

био је негда јуначки збор.

Онамо, 'намо... да виђу Призрен!

Та то је моје — дома ћу доћ'!

Старина мила тамо ме зове,

ту морам једном оружан поћ'.

Онамо, 'намо... са развалина

дворова царских врагу ћу рећ':

С огшишта милог бјежи ми куго,

зајам ти морам враћати већ'!”

Онамо, 'намо... за брда она

казују да је зелени гај

под ким се дижу Дечани свети:

молитва у њих присваја рај.

Онамо 'намо... за брда она,

гдје небо плаво савија свод;

на српска поља на поља бојна,

онамо, браћо, спремајмо ход!

погажен коњ'ма кликује Југ:

”У помоћ дјецо, у помоћ, синци,

светит' ме старца — свет вам је дуг!”

Онамо, 'намо... сабљи за стара

његова ребра да тупим рез

по турским ребрим'; да б'једној раји

њом истом с руку рас'јецам вез!

Милошев, кажу, пребива гроб!

Онамо покој добићу души,

кад Србин више не буде роб.

Који зајам Мило враћа примајућуи у скуте Тачи Хашима,

а истовремено прогони попа Велибора, кукала му мајка!?

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Да су Мило и Хашим под притиском НАТО пакта постали другари, то је више него јасно!

Колико је полиције упрего Мило да дочека друга Тачија је било више него очигледно... а сад та иста полиција јури и ћера попа Џомића из Монтенегра...

Паметном доста

Из приложеног се види да појма немаш са историјом, па да кренемо од абецеде:

Онамо, 'намо... за брда она,

говоре да је разорен двор

мојега цара; онамо веле,

био је негда јуначки збор.

Онамо, 'намо... да виђу Призрен!

Та то је моје — дома ћу доћ'!

Старина мила тамо ме зове,

ту морам једном оружан поћ'.

Онамо, 'намо... са развалина

дворова царских врагу ћу рећ':

„С огшишта милог бјежи ми куго,

зајам ти морам враћати већ'!”

казују да је зелени гај

под ким се дижу Дечани свети:

молитва у њих присваја рај.

Онамо 'намо... за брда она,

гдје небо плаво савија свод;

на српска поља на поља бојна,

онамо, браћо, спремајмо ход!

погажен коњ'ма кликује Југ:

”У помоћ дјецо, у помоћ, синци,

светит' ме старца — свет вам је дуг!”

Онамо, 'намо... сабљи за стара

његова ребра да тупим рез

по турским ребрим'; да б'једној раји

њом истом с руку рас'јецам вез!

Милошев, кажу, пребива гроб!

Онамо покој добићу души,

кад Србин више не буде роб.

Ok. Idi brani Kosovo junacino :D
Подели на овим сајтовима

Црна Гора је спала на ниске гране, да се грли са Хашимом Тачијем и проћерује попа Велибора, па ти сад види ... и тражи оправдање колко ти је воља... на твоју је част... Кишни.

Косово и Метохија ће и званично поново бити српска јужна покрајина, упркос криминалцима Хашиму и Милу, и ту ти добар стојим... Ни Милова и Хашимова неће горети до зоре!

"Господ је неизрециво милосрдан, али нам се даје у мери у којој смо ми, надарени неограниченом слободом, спремни да Га примимо"

Архимандрит Софроније

Подели на овим сајтовима

Црна Гора је спала на ниске гране, да се грли са Хашимом Тачијем и проћерује попа Велибора, па ти сад види ... и тражи оправдање колко ти је воља... на твоју је част... Кишни.

Косово и Метохија ће и званично поново бити српска јужна покрајина, упркос криминалцима Хашиму и Милу, и ту ти добар стојим... Ни Милова и Хашимова неће горети до зоре!

na niske da, cak i rusima udaraju sankcije a da ih niko nista nije pitao hahahah, koji snobovi

sve sto pociva na nepravdi kratkog je daha....

Подели на овим сајтовима

Ja bih volio to da vidim.. Ali vasa politika je uvijek bila pogresna,svi smo mi Srbi i samo smo mi u pravu...
Подели на овим сајтовима

na niske da, cak i rusima udaraju sankcije a da ih niko nista nije pitao hahahah, koji snobovi

sve sto pociva na nepravdi kratkog je daha....

Ti junacino od 34 godine si zaostao malo u vremenu i prostoru,ja sam rekao da ne podrzavam ovu politiku CG,ali ni tvoju da Srbija izadje na more... aj sad polako
Подели на овим сајтовима

Ti junacino od 34 godine si zaostao malo u vremenu i prostoru,ja sam rekao da ne podrzavam ovu politiku CG,ali ni tvoju da Srbija izadje na more... aj sad polako

more biti, ako je neoliberalizam napredan ja sam svom dusom zadovoljan sto zaostajem, nego ne bi vise na licnoj osnovi da se raspravljamo oko neceg sto nema veze sa temom. da pitam ja tebe zasto mislis da je pogresno sto svestenik dzomic, srbin sumadinac pjeva cetnicke pjesme na jutubu, zar da se odrekne svojih predaka!? ako mozes to da mi pojasnis, posto mi ne ulazi u glavu u cemu je problem

Подели на овим сајтовима

Пре ће бити да вас овај хандри, а ви се примили...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...