Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

?? ? ???????? ?????? ? ???????? ??? ???????, ??? ???? ???? ???? ???? ? ?????????? (?????? ?? ????????????, ??????? ?? ????).

?? ??????????? ?????? ?? ????? ????, ??? ?? ?? ????????? ???? ?? ?? ??? ?????, ???, ???, ? ???? ?? ???? ????...

Pa i Car lazar je sekao tudje glave pa postao svetitelj, bas kao i vecina Nemanjica....i sta sad???

Meni je bitno da oni(navijaci) makar i recima brave pravoslavlje, za razliku od dosta svestenstva koje ne sme ni nos da promili...o nacionalnoj savseti bolje da cutim

??? ????? ?? ????? ?????????????? ????? ? ???? ??????? ????? ? ?????? ???? ????.
A ovi momci sa tribina sto su ostavili kosti po srpskoj otadzbini, sta su oni radili na prvoj liniji??Dilovali drogu, il sedeli po kaficima kao ova bagra na b92, kladim se da od njih maminih sinova niko nije ni drzao pusku u ruci...

poenta je sledeca  vojnik radi kao vojnik, svestenik kao svetenik, navijac kao navijac.Bitno je da si na pravoj strani, zanimanje nije uopste bitno.Ako navijac (u ovom slucaju) ratuje protiv drzave koja je ociledno zaboravila na svoje patriotsko-versko nasledje , sta su onda ti navijaci nego produzena ruka Boga...

Rece krleza "dosta mi je srpskog junastva i hrvatske kulture", mada da je sad ziv, erovatno bi rekao obrnuto"Sacuvaj me Boze od srpske kulture(citaj pederuka) i hrvatskog junastva"

??????????? ,??????? ? ????????????,?????????? ? ????? ???? ???????,?? ? ????????? ? ?????? ??????.
Подели на овим сајтовима

I kako ja sad da dam svoj glas na anketi kad nema normalnog odgovora???Moj odgoor je:

Ne hapsiti i ne traziti kriminalce medju narodom(navijacima), vec medju drzavnim institucijama.

????? ??? ?? ?? ???? ? ?? ????,???? ??? ???? ?? ???.??? ???? ??? ??????? ????????? ??????? ? ???? ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????? ??? ??? ? ????? ???? ??? ?? ??????? ?????.
Подели на овим сајтовима

?? ? ???????? ?????? ? ???????? ??? ???????, ??? ???? ???? ???? ???? ? ?????????? (?????? ?? ????????????, ??????? ?? ????).

?? ??????????? ?????? ?? ????? ????, ??? ?? ?? ????????? ???? ?? ?? ??? ?????, ???, ???, ? ???? ?? ???? ????...

Pa i Car lazar je sekao tudje glave pa postao svetitelj, bas kao i vecina Nemanjica....i sta sad???

Meni je bitno da oni(navijaci) makar i recima brave pravoslavlje, za razliku od dosta svestenstva koje ne sme ni nos da promili...o nacionalnoj savseti bolje da cutim

??? ????? ?? ????? ?????????????? ????? ? ???? ??????? ????? ? ?????? ???? ????.
A ovi momci sa tribina sto su ostavili kosti po srpskoj otadzbini, sta su oni radili na prvoj liniji??Dilovali drogu, il sedeli po kaficima kao ova bagra na b92, kladim se da od njih maminih sinova niko nije ni drzao pusku u ruci...

poenta je sledeca  vojnik radi kao vojnik, svestenik kao svetenik, navijac kao navijac.Bitno je da si na pravoj strani, zanimanje nije uopste bitno.Ako navijac (u ovom slucaju) ratuje protiv drzave koja je ociledno zaboravila na svoje patriotsko-versko nasledje , sta su onda ti navijaci nego produzena ruka Boga...

Rece krleza "dosta mi je srpskog junastva i hrvatske kulture", mada da je sad ziv, erovatno bi rekao obrnuto"Sacuvaj me Boze od srpske kulture(citaj pederuka) i hrvatskog junastva"

??????????? ,??????? ? ????????????,?????????? ? ????? ???? ???????,?? ? ????????? ? ?????? ??????.
vidis sto je za tebe huligan i klapklap, za mene je patriota,sto je za tebe normalan covek ovog DANASNJEG drustva za mene je farisej.
potpisp.jpg
Подели на овим сајтовима

??????!

???? ????? ?? ????!

?? ?' ?????? ?? ?? ??????? ??? ??????? ?? ???? ??? ???????? ???? 3-5 ????????? ? ?????? ???????? ????????????

??? ?? ???????? ????? 3 ?? 5 %  ???? ???? ???? ???? ??? ????????  klapklap
??? ?????? ? ??????????, ? ?????????? ?????? ?? ????????? ???????? ????? ??? 300-400 ???? ??????!

??? ?????? ? ????? ?? ?? ???????? ???????? ?????? ? ??????? 12.000 ?????????? ???? ?? ??????????!

??? ?? ???????? ???? ?????,?????? ??,??? ?? ? ????? ???????.

Подели на овим сајтовима

Нарко дилери бирају вође навијача јер је међу навијачима велика конзумација дроге.Обрт пара је огроман.Вође дилују и воде посао и то је то.

Подели на овим сајтовима

????? ??? ?? ?? ???? ? ?? ????,???? ??? ???? ?? ???.??? ???? ??? ??????? ????????? ??????? ? ???? ?? ?????? ????? ???? ?? ???? ????? ??? ??? ? ????? ???? ??? ?? ??????? ?????.

????????????????

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

????? ?????? ?????? ???? ???????? ??? ?? ???? ?????????? ?????? ??????????? ?????.???? ???? ?? ???????.???? ?????? ? ???? ????? ? ?? ?? ??.

??????? ?? ????????, ???? ?? ????? ???????? ???!

Подели на овим сајтовима

????? ?????? ?????? ???? ???????? ??? ?? ???? ?????????? ?????? ??????????? ?????.???? ???? ?? ???????.???? ?????? ? ???? ????? ? ?? ?? ??.

??????? ?? ????????, ???? ?? ????? ???????? ???!

??? ??? ??? ???????,??? ?? ???? ???????,?? ??? ??? ????? ????????? ???? ????? ???? ???????? ???? ????????.
Подели на овим сајтовима

• Гости
Guest свештеник Иван

Не знам ко је поставио ову анкету, али је врло незахвална за одговорити. Мислим да треба забранити екстремистичке навијачке групе, као и организације које су, наводно, патриотске а то својим деловањем не показују, већ руше углед и државе и Цркве. Наравно, да нису све патриотске организације лоше (Одличан пример јесу Двери српске), али неке се само крију иза Цркве, а чине оно што нема баш никакве везе са Црквом.

Подели на овим сајтовима

15. година сам ишао на утакмице и пропутовао пола Европе са клубом за који навијам, све вође јако добро познајем и оно што сам чуо о њима ме је запрепастило као и све који и даље иду на стадион (ја не идем скоро две године). Понављам дилере, криминалце, наркомане...треба одстранити они су отровни по младост српску која долази на стадионе и та омладина не би требала д буде етикетирана као што је горе наведени шљам. У емисији инсајдер нису само слике појединаца, него и делови са утакмица у којима се приказује и пола трибине, зумирају се лица обичних људи међу којима видех и себе и мог професора, другарицу... а то видеше и моје комшије и моја мајка и...шта сада, сад сам и ја онај који је био у фамозном Инсајдеру!

Е о томе причам и на тај начин је поменула све навијаче!

У једном делу се помиње један од вођа како жени отима ташну! Чекај, дилер дроге отима ташне, ту нешто не ваља!

Подели на овим сајтовима

15. ?????? ??? ???? ?? ???????? ? ?????????? ???? ?????? ?? ?????? ?? ???? ???????, ??? ???? ???? ????? ???????? ? ??? ??? ??? ??? ? ???? ?? ?? ???????????? ??? ? ??? ???? ? ???? ??? ?? ??????? (?? ?? ???? ????? ??? ??????). ???????? ??????, ??????????, ?????????...????? ?????????? ??? ?? ??????? ?? ??????? ?????? ???? ?????? ?? ???????? ? ?? ???????? ?? ?? ??????? ? ???? ??????????? ??? ??? ?? ???? ???????? ????. ? ??????? ???????? ???? ???? ????? ??????????, ???? ? ?????? ?? ???????? ? ?????? ?? ????????? ? ???? ???????, ???????? ?? ???? ??????? ???? ???? ?????? ????? ? ???? ? ??? ?????????, ?????????... ? ?? ?????? ? ???? ??????? ? ???? ????? ?...??? ????, ??? ??? ? ?? ???? ???? ?? ??? ? ???????? ?????????!

? ? ???? ?????? ? ?? ??? ????? ?? ???????? ??? ????????!

? ?????? ???? ?? ?????? ????? ?? ???? ???? ???? ????? ?????! ?????, ????? ????? ????? ?????, ?? ????? ?? ????!

???? ??? ?? ??????? ??? ????????? ???? ???? ????? ???????? ???????? ? ?? ?? ?????? ??? ???? ?? ?? ????????????.?? ???? ?? ??? ??????,????? ????? ? ???? ?????? ?? ????????.?? ??? ??? ?? ?? ????? ?? ???????,????? ??? ?? ??? ???? ?? ???? ???,? ???? ?? ??????.????? ?? ??? ?? ???? ?? ?????? ??? ????? ??????,??????? ?? ?????????????? ????????? ????? ? ???? ?????.?? ???? ???????? ???? ????????? ? ?????????? ?? ???? ???? ?? ?? ?? ???? ????????? ??? ????????,?????? ?? ??????? ??????? ? ????????? ????????.
Подели на овим сајтовима

????????????????

??????? ?????????????

????????? ???!!!!

??? ?? ?? ?92 ???? ?? ???? ?????? ???? ? ???? ?? ????????? ?????? ???????????.

????? ??? ???? ?? ?? ????, ???????? ?? ?? ?? ???? ??? 22 ??????? ??? ???? ?? 100. ????, ?? ????? ?? ?? ?? ?? ???????? ?? ???????, ?? ?? ????? ????????? ? ????? ?? ?92 ????? ? ??????????. ??????????? ?? ????????? ? ????? ???????, ??? ?? ?? ?????????? ????? ?????? ?? ??? ???? 26 ???????, ? ??? ????? ?? ??????? ???? ???? ??? ????? ???? ?? ??? ???? ?? 50 (!!!) ???????, ? ?? ????? ???????? ???????. ?????? ??? ?? ???? ?? ????????? ?? ???????? ????? ???? ?? ??? ???????. ??? ?? ???????? ???? ?? ???????

????? ?? ?????, ?? ?? ? ????? ?????, ? ?????? ????????? ????!!!

?????? ?? ???? ??? ???? ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Подели на овим сајтовима

?????? ?? ???? ??? ???? ????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

klapklap klapklap klapklap

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...