Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

што?

па нису сви слојеви друштва хулигани?

Niko to nije rekao, ali vise ubica i psihopata imas u policiji, zdravstvu, prosveti...

Evo kod o. Ivana u Dubokoj, bivsi policajac ubio bombom dvoje ljudi (ili tako nesto), Policajac IZBONOZEM NAVIJACA, ''Mala Anja umrla zbog nemarnosti lekara'', ''Profesor pedofil slikao, pa prodavao slike po internetu jedanaestogodisnjih devojcica''... Sve se zavrsava nekim suspenzijama, suspenzijicama.

Eto uhapsi 250 huligana i resi problem. Ako je zaista 250. ljudi koji se pobiju na stadionu dva puta godisnje problem drzave...alal nam vera. Ne opravdavam i ne podrzavam (vise) te navijacke tuce i ne mogu da i objasnim koliko mi je srce puno, jer su moji drugovi sa tribine resili da ociste svoje dvoriste.

Kada ce ostali?

ZAKON MORA BITI JEDNAK ZA SVE!

И данас, кад дође до последњег боја,

Неозарен старог ореола сјајем,

Ја ћу дати живот, отаџбино моја,

Знајући шта дајем и зашто га дајем.

Подели на овим сајтовима

...ako sam ja dobro obavesten navijaci su problem br. 1 zemlje SRBIJE.

Подели на овим сајтовима

Не навијачи,него они који то нису.Они који групу користе да би били "моћни",они који групу користе због пара,они који хоће да буду мангупи и опасни момци па долазе на мечеве,а не гледају ни меч!

Подели на овим сајтовима

Не навијачи,него они који то нису.Они који групу користе да би били "моћни",они који групу користе због пара,они који хоће да буду мангупи и опасни момци па долазе на мечеве,а не гледају ни меч!

Slazemo se konacno, ALI JE VLAST GENERALIZOVALA SVE NAVIJACE. To je ponta mog pisanja...

Pa ja sam navijac, osnivac jedne podgrupe, ali nisaam problem drzave. Ja sam roditelj, skolovan sam, vaspitan sam (tako kazu), volim svoju zemlju, ne palim je, ne razbijam je, nisam rasista...ali drzava mi stavlja tu etiketu, izjednacuje me sa UBICAMA I DILERIMA.

Подели на овим сајтовима

Evo Medo, bas ono o cemu sam pisao juce...

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=92215

Подели на овим сајтовима

Slazemo se konacno, ALI JE VLAST GENERALIZOVALA SVE NAVIJACE. To je ponta mog pisanja...

Pa ja sam navijac, osnivac jedne podgrupe, ali nisaam problem drzave. Ja sam roditelj, skolovan sam, vaspitan sam (tako kazu), volim svoju zemlju, ne palim je, ne razbijam je, nisam rasista...ali drzava mi stavlja tu etiketu, izjednacuje me sa UBICAMA I DILERIMA.

немој да лажеш људе, фале ти зуби  greengrin greengrin greengrin

bleh :)

елем, шалу на страну.

губи се стално из вида повезаност навијача са свим политичким и криминалним круговима који су присутни од кад је Ђики и ондашња влада кокетирала са њима зарад обарања претходног система.

у томе је уствари проблем, навијачи су ту у слици и улози урбане војске која обавља курирске и сличне послове.

ако ћемо озбиљно да причамо без падања у несвест како су навијачи прогоњени и сличне глупости, да не испадну нацијачи нека ''прогоњена'' секта од стране државе као што су артемити.  4chsmu1

Подели на овим сајтовима

Evo Medo, bas ono o cemu sam pisao juce...

http://www.24sata.rs/vesti.php?id=92215

маре, причамо о навијачима.

концентриши се.

нису навијачи прогоњени, већ не могу да се бију, разваљују и сличне ствари.

томе МОРА да се стане на крај.

крај приче, без поговора.

такви људи су наЦијачи, а не навијачи.

Подели на овим сајтовима

Fudbaleri Partizana i reprezentativci Gane Prins Tejgo i Dominik Adija napadnuti su u kafiću na Novom Beogradu pored tržnog centra 'Delta siti', zbog čega je morala da reaguje policija.

139084_032428s8_iff.jpg?ver=1301844665

Dvojac iz Gane je posle današnjeg treninga crno-belih svratio u kafić u naselju "Belvil", gde ih je napala grupa momaka. Napadači su igrače koji žive u "Belvilu" vređali na rasnoj osnovi, ali i zbog kluba za koji nastupaju.

Prema nezvaničnim informacijama Adiju je jedan napadač uhvatio za gušu, a bilo je tu još guranja, koškanja i vređanja.

Osoblje kafića je odmah zvalo policiju, koja je brzo reagovala i, prema nepotvrđenim informacijama, privela nekoliko osoba.

Ceo incident je zabeležen kamerama, a očekuje se da će se FK Partizan tokom dana oglasiti saopštenjem. 

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ухапсити багру и бацити кључ у Дунав!

Господе Исусе Христе, Јединородни Сине Беспочетног Оца Свог, рекао си Твојим пречистим устима: "Без Мене не можете ништа чинити". Господе мој, Господе, вером и срцем примам у душу своју то што си рекао, клањајући се благости Твојој. Помози ми грешноме на делу које почињем, да га с Тобом довршим, у име Оца и Сина и Светога Духа. Амин.

Подели на овим сајтовима

Ја мислим да су комплекси у овом случају, брате. Колико сам црнаца прођу Београдом на дан, а они нашли баш фудбалере Партизана! 

Подели на овим сајтовима

Било је сличних испада ,али овај ми никад није био јасан:

Пази ,у Чачку Кју Клус Клан,не знам да ли да се смејем или плачем... mazenje-smileys-327.gif' class='bbc_emoticon' alt='bighugbighug' />

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...