Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

ponela ga osecanja... i vidis, mesto da mu neko objasni da je u krivu, njega izbacise, i sad ce da bude jos veci hitler jugendovac...

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

cloudking: "Ne postoje cuda... postoje samo stvari koje jos ne razumemo."

Подели на овим сајтовима

Не разумем зашто је проблем да неки тамо грчки фудбалер користи нацистички поздрав, док истовремено у грчком парламенту седе и гласају људи из неонацистичке партије (демократски изабрани).

to je ono Skot Pek "Ljudi lazi" :lol: nisam citao, al mi jedna lepojka dok sam je vozio u kabrioletu objasnila o toj knjizi 0110_hahaha

Zayron: Pa tamo ni nema svađa oko vjere i nacije jer se o tom uošte ni ne priča. Priča se kakva je koja ribica i na šta se fata, na mrmka, na glistu, na kruh, hljeb ili angelbrot, na na lažni mamac itd. Evetualno o tom kako se koja peče i koja je ukusnija.

Подели на овим сајтовима

Nemci ili austrijanci za ovo salju u zatvor ... a u hrvatskom saboru je bilo i poslanika koji su ovako pozdravljali devedesetih godina... i nisu "suspendovani dozivotno"...

домаћа јуха не иде у суспензију

obrazov_zpsdsretmxk.jpg

"Верујем Господе, помози мом неверју"

"О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш"

Подели на овим сајтовима

Smesno!Pozdrav nije izmislio Hitler niti naci partija vec datira iz antickog doba iz Grcke je prenet u Rim a odatle sirom celog carstva!Stim sto je ovaj fudbaler budala mogao je da se pozove na olimpijski pozdrav vise o tome statua iz 1928god.

olympic-salute-statue-340x604.jpg

Не разумем зашто је проблем да неки тамо грчки фудбалер користи нацистички поздрав, док истовремено у грчком парламенту седе и гласају људи из неонацистичке партије (демократски изабрани).

Iz nacionalisticke ne nacisticke velika je razlika!

Nemci ili austrijanci za ovo salju u zatvor ... a u hrvatskom saboru je bilo i poslanika koji su ovako pozdravljali devedesetih godina... i nisu "suspendovani dozivotno"...

Nemci i Austrijanci uveliko lece svoje kompleske od 1945,pa i na sam pomen naci odmah seku sve u korenu.Zbog svoje proslosti ugusili su pored nacizma i zdrav nacionalizam pa im je zato zemlja puna Turaka i Afrikanaca a sve pod plastom multi-kulti drustva  confused1 .

Подели на овим сајтовима

Nemci ili austrijanci za ovo salju u zatvor ...

Аустријанци такође имају неонацистичку партију која слободно делује. За Немце не знам, али знам да рецимо не бих препоручио људима тамније коже да се шетају Дрезденом сами по мраку... У западној Немачкој је (чини ми се) доста боље, док је у источној све ван Берлина ризично.  Скоро свуда имаш салонске наци-фашисте и ову поманихтау дечурлију. Неке земље истина кажњавају дечурлију, али нисам чуо да кажњавају салонске идоле те дечурлије. Тако и овде кажњавају овог дебила, а за Златну зору ником ништа. Што је најгоре, свакодневно им се на улицама дешавају напади мотивисани идеологијом ове партије. Кад је криза, најлакше је окривити ”странце” и онда цветају разне златне зоре.

Подели на овим сајтовима

Dimitrios, on 18 Mar 2013 - 22:07, каже:

Dimitrios, on 18 Mar 2013 - 22:07, каже:

Smesno!Pozdrav nije izmislio Hitler niti naci partija vec datira iz antickog doba iz Grcke je prenet u Rim a odatle sirom celog carstva!Stim sto je ovaj fudbaler budala mogao je da se pozove na olimpijski pozdrav vise o tome statua iz 1928god.

olympic-salute-statue-340x604.jpg

Iz nacionalisticke ne nacisticke velika je razlika!

Nemci i Austrijanci uveliko lece svoje kompleske od 1945,pa i na sam pomen naci odmah seku sve u korenu.Zbog svoje proslosti ugusili su pored nacizma i zdrav nacionalizam pa im je zato zemlja puna Turaka i Afrikanaca a sve pod plastom multi-kulti drustva https://www.pouke.org/forum/public/style_emoticons/default/free-

Има ли неког модератора у близини да банује овог? Уштедеће време и живце и нама и њему, а потпуно је јасно где ће дискусија да одведе ако овај настави да повраћа.

Измењено од Иван Цветковић
Пусти човека да каже шта има. Људи читају и оцењују тему. Администрација.
Подели на овим сајтовима

Smesno!Pozdrav nije izmislio Hitler niti naci partija vec datira iz antickog doba iz Grcke je prenet u Rim a odatle sirom celog carstva!

Hitler nije izmislio ni ovo

swastika.jpg

Datira još od pre 3000 godina, korišćena u Kini, Indiji, hinduizmu itd. kao simbol sreće i života. Verovatno ovi što danas tetoviraju svastiku i crtaju grafite u stvari vole ljubav, život i poštuju drevne istočne kulture?  :)

Подели на овим сајтовима

Аустријанци такође имају неонацистичку партију која слободно делује. За Немце не знам, али знам да рецимо не бих препоручио људима тамније коже да се шетају Дрезденом сами по мраку... У западној Немачкој је (чини ми се) доста боље, док је у источној све ван Берлина ризично.  Скоро свуда имаш салонске наци-фашисте и ову поманихтау дечурлију. Неке земље истина кажњавају дечурлију, али нисам чуо да кажњавају салонске идоле те дечурлије. Тако и овде кажњавају овог дебила, а за Златну зору ником ништа. Што је најгоре, свакодневно им се на улицама дешавају напади мотивисани идеологијом ове партије. Кад је криза, најлакше је окривити ”странце” и онда цветају разне златне зоре.

Tacno je sto pises, samu u nemackoj je sam ovaj pozdrav ,"nacisticki", zakonski gonjen. Dok u italiji recimo nije. Mislim i da je u austriji takodje predvidjena neka kazna za ovaj pozdrav. A sada ideologija i partije ... to je vec druga tema ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

Hitler nije izmislio ni ovo

Datira još od pre 3000 godina, korišćena u Kini, Indiji, hinduizmu itd. kao simbol sreće i života. Verovatno ovi što danas tetoviraju svastiku i crtaju grafite u stvari vole ljubav, život i poštuju drevne istočne kulture?  :)

Datira jos od Vincanske kulture.

Подели на овим сајтовима

Е стварно никада нећу разумети да неко може да исповеда нацизам (само ми немојте рећи да не видите на коју страну вуче) и да то онда стоји на форуму. А кад га назовем лудаком, онда се то брише експресно, само зато јер није у белим рукавицама. Чему таква уређивачка политика? Да ли бисте се исто понашали да је дошао неки хрватски манијак рекао ”па им је зато земља пуна Срба”?

Подели на овим сајтовима

Е стварно никада нећу разумети да неко може да исповеда нацизам (само ми немојте рећи да не видите на коју страну вуче) и да то онда стоји на форуму. А кад га назовем лудаком, онда се то брише експресно, само зато јер није у белим рукавицама. Чему таква уређивачка политика? Да ли бисте се исто понашали да је дошао неки хрватски манијак рекао ”па им је зато земља пуна Срба”?

Cekaju da debelo zaglibi pa da ga banuju sa apetitom ... ovako moze da kuka kako su ga banovali za sitnicu ...

Подели на овим сајтовима

Cekaju da debelo zaglibi pa da ga banuju sa apetitom ... ovako moze da kuka kako su ga banovali za sitnicu ...

Сад ћу да отворим тему ”Да ли у Италији има превише Срба”.

Подели на овим сајтовима

zato sto uvredama neces nista postici, au contraire

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...