Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Neko i dupe ostavlja...

Jednostavno ne vidim smisao davanja bilo kog dela svog tela nekim ljudima koji će taj fanatizam upotrebiti u političke svrhe ili će jednostavno uzeti lovu od karata koje im plaćaju navijači.

Недостатак аргумената... Капирам то и слажем се да прекинемо... Свако добро ти желим...

Nije nedostatak argumenata nego ne vidim razlog da se ubedjujem sa nekim ko pronalazi zadovoljstvo u tome da dva sata peva skače zbog 11 ljudi na terenu koji će pokupiti lovu koju im on daje..I da se razumemo,znam kako je to navijati,bio sam i sam navijač i odlazio na utakmice,ali tada sam imao 14,15 godina.

Ako ti imaš toliko,ok,razumem...onda imaš vremena da shvatiš koliko je to besmisleno kao što sam i ja shvatio. .smesko.

Подели на овим сајтовима

Мир брате , мир ! Чињеница је да у сваком дворишту има и овакви и онакви ! Мислим да је безвезе отварати неку тему о хулиганству на спортским такмичењима поготову између тимове или репрезентација са наших простора из простог разлога да се на почетку размењују мало неодмерених речи а на крају се све некако смири . Сви , али пази сви ми знамо да у свакој од бивши нам република постоје милитантно-хулигантске групе и не иду на спортски догађај да навијају коректно за своје боје већ иду да само праве инциденте . Што рече Пајко и ја несумњам да им се добро плати да би направили неку глупост . А тај ко им да неку кинту седи можда чак и у ложама на важним такмичењима . Можда чак и председник клуба или савеза .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

Jednostavno ne vidim smisao davanja bilo kog dela svog tela nekim ljudima koji će taj fanatizam upotrebiti u političke svrhe ili će jednostavno uzeti lovu od karata koje im plaćaju navijači.

Nije nedostatak argumenata nego ne vidim razlog da se ubedjujem sa nekim ko pronalazi zadovoljstvo u tome da dva sata peva skače zbog 11 ljudi na terenu koji će pokupiti lovu koju im on daje..I da se razumemo,znam kako je to navijati,bio sam i sam navijač i odlazio na utakmice,ali tada sam imao 14,15 godina.

Ako ti imaš toliko,ok,razumem...onda imaš vremena da shvatiš koliko je to besmisleno kao što sam i ja shvatio. .smesko.

Имам 30, а ти никада ниси био навијач... МОЖДА си био симпатизер или онај "европски" или "дерби" навијач који свој клуб гледа на тим "битним" утакмицама... Јер да си био прави навијач (не хулиган) знао би да не постоји битне и мање битне утакмице, знао би да не навијаш за играче већ за клуб, боје и све што он представља, и не би размишљао о томе да ли неко од тих играча трпа новац у џеп... Без љутње и расправе али причаш о нечему о чему немаш благе везе и о чему си се информисао преко нета... Што доводи до варијанте да си можда и "интернет" навијач... Још једном без љутње... :)

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Имам 30, а ти никада ниси био навијач... МОЖДА си био симпатизер или онај "европски" или "дерби" навијач који свој клуб гледа на тим "битним" утакмицама... Јер да си био прави навијач (не хулиган) знао би да не постоји битне и мање битне утакмице, знао би да не навијаш за играче већ за клуб, боје и све што он представља, и не би размишљао о томе да ли неко од тих играча трпа новац у џеп... Без љутње и расправе али причаш о нечему о чему немаш благе везе и о чему си се информисао преко нета... Што доводи до варијанте да си можда и "интернет" навијач... Још једном без љутње... :)

Ne ljutim se ja,nemam zbog čega,samo sam shvatio da ja nemam nista od toga ako klub za koji navijam pobedi.

Malko sam stariji od tebe,nismo klinci,ali jednostavno ne gledamo na stvari isto.

Što se navijačkog staža tiče,ispratio sam sezonu 1990-1991 fudbalskog kluba Crvena Zvezda uključujući sva gostovanja u Ligi šampiona uključujući i Bari naravno zbog čega sam zbog 7 dana izostanaka imao slabu ocenu iz vladanja gringrin

Подели на овим сајтовима

:0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: Мора да је разредни био гробар... :D

Ne ljutim se ja,nemam zbog čega,samo sam shvatio da ja nemam nista od toga ako klub za koji navijam pobedi.

Ту се и разликујемо, ја ништа и не тражим од клуба, само победу и 3 гола у мрежи комшија с друге стране брда... :D

.

..

...

Подели на овим сајтовима

Право да вам кажем и мени је јако жао што немогу са својим унуком да одем на неку важнију утакмицу , небитно је да ли игра Звезда или Партизан . Ко ми гарантује да није иза нас неки лудак и да направи срање па шта онда како са дететом од 5 година да се спасаваш . Или да се после утакмице не скупе хулигани из било ког тима и почне општа туча .

``А ти Србијо, куда си пошла за Европом? Ти никад ниси ишла њеним путем и никад за њом. Ти си имала своју мисао, своју веру, свога Господа и свој пут. Назад на своје, ако хоћеш да се спасеш и преживиш. Са туђе бљувотине врати се своме Христу и он ће те осветлити и спасити"

Свети Николај Српски

Подели на овим сајтовима

:0104cheesy: :0104cheesy: :0104cheesy: Мора да је разредни био гробар... :D

Ту се и разликујемо, ја ништа и не тражим од клуба, само победу и 3 гола у мрежи комшија с друге стране брда... :D

Razredna-pojma nije imala o fudbalu,al to mu dodje isto ko da je bila grobarka gringrin

Jeste-razlikujemo se,ja očekujem nešto zauzvrat kad dajem novac,vreme,nemam ništa od toga da komšiji crkne krava. .smesko.

Подели на овим сајтовима

bliss jeeee

Tačno.

Najbolja osveta će biti kad dodju u Beograd.

15 golova više u njihovoj mreži

И да се лепо обучемо. Да покажемо да ми нисмо голодупасти.

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Приједлози за реванш утакмицу су вам добри,али се ја,нешто,плашим одговора наших навијача.

Надам се да се неће спустити овако ниско као ови у Сарајеву.

Господе, буди милостив мени грешној.

Подели на овим сајтовима

Приједлози за реванш утакмицу су вам добри,али се ја,нешто,плашим одговора наших навијача.

Никад не потцењуј Србина ма које вере био!!!

:pravilaa: :pravilaa: :pravilaa: :pravilaa: :pravilaa: :pravilaa:

БЛАЖЕН МУЖ ИЖЕ НЕ ИДЕ НА СОВЈЕТ НЕЧЕСТИВИХ И НА ПУТИ ГРЈЕШНИХ НЕ СТА...

Цитат:

Da bi covek mogao da rasudjuje o nekom nesto, bilo sta, on neophodno i neizostavno mora prvo da se udubi u samog sebe,

da vidi ponor sopstvenih grehova, da sebe proglasi za nistaka i najgoreg od svih, da izvadi brvno iz svog oka...

Drugim recima, mora da udise Jevandjelje Hristovo, da zivi po njemu...

Ko tako radi, odmah ce da zna je li na pravom putu ili ne...

Брат Оби Ван

Подели на овим сајтовима

Da ja idem na utakmice sigurno se ne bi spustio na taj nivo.

Ali poznavajući mentalitet naših navijača,mislim da će opet biti nož,žica... :blush:

Подели на овим сајтовима

Скандал у Сарајеву: Босанци показали голе задњице српској химни!?

Evo jedna poruka njima:

Link

emoticon-00130-devil.gif

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...