Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

E da je Hitler i njegova ekipa nemackih omladinaca bila zabranjena ranih dvadestih 20. vek bi bio mnogo manje

ruzan iz ove nase perspektive.

Naravno da bi zabranio "navijace" i sav nacisticki sljam generalno.

Па то ти кажем, гори си од Хитлера. Да није било Хитлера, појавио би се неки други Хитлер..све док не почнемо да мислимо својом главом. Треба пре свега бити свјестан ко стоји иза Хитлера...али нећу о томе на овој теми.

"Ја браним свој народ и своју земљу а не Ратка Младића"- ђенерал Ратко Младић

Подели на овим сајтовима

Ајд сад искрено Аквилијо: Шта би ти мени урадио?Дал ме неби можда ликвидиро као што су комуњаре ликвидирале моје претке?Е па неће моћи sFun_bat

Подели на овим сајтовима

E da je Hitler i njegova ekipa nemackih omladinaca bila zabranjena ranih dvadestih 20. vek bi bio mnogo manje

Па то ти кажем, гори си од Хитлера. Да није било Хитлера, појавио би се неки други Хитлер..све док не почнемо да мислимо својом главом. Треба пре свега бити свјестан ко стоји иза Хитлера...али нећу о томе на овој теми.

Znaci oni koji su se borili protiv hiltera za zivot u jednoj slobodnoj zemlji su bili gori od hitlera.

Ovo je tolko nelogicno da zidovi pucaju od muke.

Подели на овим сајтовима

Ајд сад искрено Аквилијо: Шта би ти мени урадио?Дал ме неби можда ликвидиро као што су комуњаре ликвидирале моје претке?Е па неће моћи sFun_bat

Nista. Jedino bih te saplitao u nemeri da ostvaris svoje totalitarno diktatorske politicke ideje.

Ali je pitanje sta bi ti meni uradio jer ste vi koji zagovarate despotizme poznati po masovnim

treljenjima "narodnih neprijatelja".

Подели на овим сајтовима

Неби ти ја ништа урадио, послао би те на национално васпитање као у школу, да мало учиш о светим Немањићима, о Карађорђу, о Његошу, о Краљу Петру, о Дражи Михаиловићу, попу Ђујићу, Павлу Ђуришићу, Ратку Младићу, Радовану Караџићу...неће ти требати дуго времена ако се будеш трудио, веруј ми sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Неби ти ја ништа урадио, послао би те на национално васпитање као у школу, да мало учиш о светим Немањићима, о Карађорђу, о Његошу, о Краљу Петру, о Дражи Михаиловићу, попу Ђујићу, Павлу Ђуришићу, Ратку Младићу, Радовану Караџићу...неће ти требати дуго времена ако се будеш трудио, веруј ми sFun_bat

Pa eto vidis i ja bi tebe posla u skolu da ucis malo pre svega osnove logike, posto ti je svaka treca recenica

na forumu skroz nelogicna. Onda da malo naucis da razlikujes cinjenice od fantazmagorije pa da naucis cinjenice

iz svetske istorije da vidis da kako i zbog cega su drustva tokom istorije bas tako bila izgradjena. Koja  je prednost

otvorenog drustva u ondosu  na organsko i tako.

Sve u svemu ima dosta da se radi na tebi mada sam citao komentare Obrazovaca koji su bili jos neobrazovaniji.

Koja ironija a? sFun_bat

Подели на овим сајтовима

Много је Образоваца на факултетима, раде као лекари, професори, адвокати, инжињери, економисти...

Нисмо ми затуцани...имамо и много историчара, тако можеш њих учити о историји sFun_bat

А што је најлепше: Имамо много сабораца који студирају теологију, будући свештеници sFun_bat

Тако да ћемо ми нашом интелигенцијом да преузмемо власт од ових буздована који владају.

Подели на овим сајтовима

Много је Образоваца на факултетима, раде као лекари, професори, адвокати, инжињери, економисти...

Нисмо ми затуцани...имамо и много историчара, тако можеш њих учити о историји prstgore

А што је најлепше: Имамо много сабораца који студирају теологију, будући свештеници spavanje1

Тако да ћемо ми нашом интелигенцијом да преузмемо власт од ових буздована који владају.

To mnogo vise govori o kriterijumu po kojem se u Srbiji postaje advokat, inzenjer, ekonomista,

lekar nego o kvalitetu obraza. Da je kriterijum akadaemicnosti u Srbiji na nekom srednjem nivou

ne bi ostalo ni O od obraza i ostalih fasistickih organizacija. Veliki procenat nepismenosti i

neobrazovanosti je preduslov za postojanje takvih organizacija.

Ima te staro akademike koji vas podrzavaju klovnove tipa Kosta Cavoski i Smilja Avramov & ostatak fasista iz

SANUa.

Подели на овим сајтовима

Evo kako srBske p[atriote pomazu srbiju:

STRANI turisti počeli su da otkazuju aranžmane za Srbiju zbog divljanja huligana, jer se ne osećaju bezbednim.

Tako je 200 francuskih direktora sportske opreme i teniskih sponzora otkazalo dolazak na finale Dejvis kupa koje treba da se održi u decembru u Beogradu.

- Četiri grupe od po 50 ljudi otkazale dolazak u Beograd - kaže Tanja Bogdanom iz agencije "Vekol DMC".- Reč je o VIP osobama koje su trebalo da dođu avionom, spavaju u dobrim hotelima, četiri dana idu na izlete po i oko Beograda i gledaju tenis u "Areni". Zaradu je izgubio niz turističkih radnika: hotelijeri, autobuski prevoznici, vodiči, vlasnici restorana, taksisti, t

Све се ово може донакнадити, али да је парада одржана без инцидената, могли би сви да оборимо главу доле и да се стидимо какав смо народ, равнодушни према злу....али Богу хвала, омладина је показала у недељу шта је Србија. Живела наша омладина, јер бољу немамо.

A onih par hiljada idiota predvodjeni ludim Zarkom i raspopom treba da reprezentuju omladinu? U Beogradu koji ima recimo 70 000 studenata samo?

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Akvilia za predsednika  algabacaju 319.gif

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Ima te staro akademike koji vas podrzavaju klovnove tipa Kosta Cavoski i Smilja Avramov & ostatak fasista iz

SANUa.

Имаш ли ти неке везе,ил  бар симпатије према ЛДП-у ,ил можда лигом социјал-демократа Чанка... algabacaju

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Неби ти ја ништа урадио, послао би те на национално васпитање као у школу, да мало учиш о светим Немањићима, о Карађорђу, о Његошу, о Краљу Петру, о Дражи Михаиловићу, попу Ђујићу, Павлу Ђуришићу, Ратку Младићу, Радовану Караџићу...неће ти требати дуго времена ако се будеш трудио, веруј ми algabacaju

Sta Julovac i kockar rade pored velikana srpske istorije?  319.gif

Not Available 

Подели на овим сајтовима

Pazi ovog Ilije Cvorovica. Ovaj ima teoriju zavere na svaki dogadjaj  smej.gif smej.gif

Nije Hitler kriv, prevarili ga mangupi  algabacaju 319.gif 0102_laugh

Ovaj ako zaista ima 20 godina onda je ovo ipak veci problem nego sto jeste. Svo vreme covek ima osecaj da je u pitanju dete od 12 godina 0102_laugh. i po stilu pisanja i po razmisljanju.

Not Available 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...