Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Aaaargghh!!!! И опет сам насео. И опет сам помислио да је случај дошао на неки суд, те да адвокат наше репрезентације даје изјаву за медије. 

Нека ти, ти барем не пратиш, него и ја рекох "Јесмо ли ово адвоката ангажовали?!"

"Ја бих теби од срца честитао. Ово је историјски дан за велику албанску нацију. Извели сте први лет у историји албанског народа. Цео свет слави браћу Рајт, а ви сад можете славити браћу Рама.

Јесте чудно што сте за историјски албански лет одабрали суседну земљу и да је то беспилотна летелица, али ни Американци не шаљу одмах на Марс живе људе, полако и за коју годину имаћете човека који се отиснуо у небо.

Тај дан велика Албанска нација може славити као дан оснивање Албанског ратног ваздухопловства и против ваздушне одбране.

Синко Божји, ово што сте ви направили у Београду је дно дна, ја да сам на твом месту покрио бих се ушима и не бих гласа пустио од срама, а ви славите. Шта славите? То што је идиот свесно ставио главе ваших фудбалера на пањ? То што је све могло завршити крвопролићем да није било српских фудбалера? Ма, шта славите да ми је знати?

Малициозност и провокацију у којој нису битни ни спорт, ни могуће последице које ће изазвати та провокација... Замишљам, шта би се догодило на Максимиру на утакмици између Хрватске и Србије да је овакав авион носио карту велике Србије. Ма, не би куме остао камен на камену од српске амбасаде. Само, што ни ми Хрвати, а ни они Срби, не можемо овако нешто блесаво и детињасто смислити.

Срам вас може бити. Не због ове провокације, него због реакције ваших играча и ваше нације. Славите то што сте неког успели увредити могу само јадни и мали људи.

Моја велика подршка српским фудбалерима који су се показали великим људима и спортистима!", написао је Миро."

http://www.novosti.rs/vesti/sport.294.html:515094-Hrvat--zbog-Srbije-ocitao-lekciju-Albancu

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

То што је идиот свесно ставио главе ваших фудбалера на пањ?

To albanske baje i zveri rata opšte ne zanima. Velika je to nacija u ovom trenutku su najveće ..... koje postoje. 

Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo.

Подели на овим сајтовима

Ovo u Novom Sadu se otima kontroli..., samo da mi ne oteraju novopazarski cevap :(

Izgorela pekara "As Pek" i kamenovane pekara "Evropa" i lokal "Baš ćevap"su rezultat noćašnjeg nastavka uništavanja objekata u vlasništvu Albanaca.
Подели на овим сајтовима

Kakve lale, to su ovi divlji dodjosi. Procitaj malo komentare tamo, sve je objasnjeno. Dok je bila Vojvodina autonomna, ovo se nije desavalo.

Мислиш да је Торбица?

Ма какав Торбица, он само галами на Шиптаре ал увек купује њиова леба( вели најбољи је) ил иде на њиове ћевапе ил иде у онај труски дућан по урмашице. Торбица је заправо припадник те оријенталне културе. Кажем ти ово су лале.

Подели на овим сајтовима

Pa kako sad ovo, zar je donesena odluka vec ili su ovo spekulacije Novosti?

Danas oko 12:30 očekuje se epilog prekida meča između Srbije i Albanije, a kako Politika nezvanično saznaje UEFA će odlučiti da se utakmica ponovi.

http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=24&nav_id=915361

Подели на овим сајтовима

Онај дрон је ништа како нас УЕФА МАФИОЗИ одрадише. Сад су нас "частили" са 3:0(то да лакше прогутамо остатак казне мислећи да су тиме стали на нашу страну), али су нам одузели три бода. Пошто је у питању била политичка провокација морали су некако да одреагују, али ово је пресмијешно. Па, зашто нису одредили да се понови утакмица без публике или на неутралном терену, па макар и нека Албанци добију ту утакмицу? И ко је гласао на Блицу да су Албанци профитирали и како, ако може ико да ми објасни? Ако ја добро разумијем, тренутно је ситуација таква као да су нама и Албанцима ускратили по један меч. Дакле, имаћемо меч мање!!! 3-3=0, а меч смо одиграли. Ови из ФСС неће да се буне, а и зашто би?! Таман двије утакмице да се не пјева против лоповског савеза. Е па, људи моји, овог циркуса. Одрадили су и нас и Албанце, тако да Португал и Данска могу да трљају руке!!!

Нек нам Бог да среће да се врате дани, славни дани наше прошлости...

Подели на овим сајтовима

Ali smo dobili +3 gol razlike, samo se ne zna ko je dao golove :)

Sad imamo 1 bod i gol razliku 4:1...

Imamo i pobedu vise ... Odlicno smo prosli s obzirom na kvalitet fudbalera kod nas ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

samo se ne zna ko je dao golove :)

Има правило и за то, коме се приписују голови кад је службени резултат. Мислим капитену, али нисам 100% сигуран.

А што се тиче, преглупе, одлуке уефе... цео живот пратим фудбал, али се не сећам да је икад донешена оваква одлука.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...