Jump to content

Зоран

Да ли треба забранити деловање навијачких група  

15 члановâ је гласало

1. 1. Да ли треба забранити деловање навијачких група

• Да
      4
    • Не
      6
    • Само екстремних
      6
    • Немам став
      0

Препоручена порука

Toliko o poštenju i ravnopravnosti prema našoj državi u svetu ka kome kao bizoni hrlimo. Muka mi je od tog licemerja i nepravde prema nama. Dokle bre više tako.

Dok ne popravimo spoljnu politiku i od onih koji imaju najveći uticaj na balkan i svet pravimo neprijatlja bez prestanka. Pri tom ne mislim da ih slušamo bez pogovora, nego malo bolje da "odigramo" na tom planu. kolika on god stoka bio što se unutrašnje politike tiče, Tito je bilo genije što se tiče spoljne politike, i od njega mi nismo imali ni jednog političara koji bi mogao na bilo koji način da izmanipuliše bilo koju državu na bilo koji način. Naravno svi oni umeju da manipulišu narodom, ali široken arodne mase su po definiciji glupe, tako da to i nije toliko teško.

Подели на овим сајтовима

Mogli smo lepo da odigramo ovo i da polomimo šiptare i da oni na kraju ispadnu krivi

По чему смо ми испали криви? Очекујем конкретан и прецизан одговор и у вези утакмице.

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

По чему смо ми испали криви? Очекујем конкретан и прецизан одговор и у вези утакмице.

Da li smo krivi ili nismo, misli mda nismo, ali po čemu smo ispali krivi, što je bitnije je sledeće:

Pustili smo navijače da ulete u teren i da bijju igrače, prvo onaj kada je uleteo, posle toga kada su izlazili sa terena. Tok oni tehnički nisu nipšta radili niti navijači niti igrači, uzeli su zastavu i to je to. Tehnički mi smo prvi krenul sa nasiljem i to je ono što će da bude.

Mi smo na ovu provokaciju mogli mnogo bolje da odigramo, me da ispadnemo žrtve em da ih ubijemo od batina, ovako su oni dobili koju "ćušku", a mi smo opet dobili epitet nasilnika. Jer oni nikoga nisu napali fizički.

Подели на овим сајтовима

Da li smo krivi ili nismo, misli mda nismo, ali po čemu smo ispali krivi, što je bitnije je sledeće:

Pustili smo navijače da ulete u teren i da bijju igrače, prvo onaj kada je uleteo, posle toga kada su izlazili sa terena. Tok oni tehnički nisu nipšta radili niti navijači niti igrači, uzeli su zastavu i to je to. Tehnički mi smo prvi krenul sa nasiljem i to je ono što će da bude.

Mi smo na ovu provokaciju mogli mnogo bolje da odigramo, me da ispadnemo žrtve em da ih ubijemo od batina, ovako su oni dobili koju "ćušku", a mi smo opet dobili epitet nasilnika. Jer oni nikoga nisu napali fizički.

Једно је мислити, друго је тврдити. Шта узимаш за полазну тачку за тврдњу "по чему смо испали криви"? Одреди ми увод, заплет и расплет целог инцидента! Увод је  "пустили" да "навијачи улете у терен"?

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Једно је мислити, друго је тврдити. Шта узимаш за полазну тачку за тврдњу "по чему смо испали криви"? Одреди ми увод, заплет и расплет. Увод је "навијачи улете у терен"?

Da li ti shvataš da ovo nema vez sa tim pitanjem "Da li smo mi krivi", nego sa tim "Šta će većina medija da prikaže ko je kriv". Mi smo na provokaciju reagovali glupo kao retardi, amogli smo mnogo bolje. Ispali smo krivi jer smo odreagovali kao retardi, jer država i nadležne institucije nemaju dobvoljno m**a da reaguju onako kako je najbolje za državu nego kako im drugi kažu. Krivi smo što nismo proverili sve koji dolaze (ali igramo protiv Albanije!!!). 

Umesto da naslovi budu "Nakon prolaska drona sa Albanskom proagandom, Albanski navijači napali redara koji je sklanjao zastavu", naslovi su svugde (čak i kod nas): "Nakon prolaska Albanske zastave sprski navijači uleteli u teren".

Ja ne shvatam vas koji u međunarodnoj politivi gledate šta je ispravno i kako treba da bude, nije tako nikada nije bilo i nikada neće biti, iako nisi kriv opet treba da paziš i da odradiš fobar posao da bi pokazao da nisi kriv. Ako su svi drugi započeli opet treba da paziš da ne napraviš veće sranje od njih pa da na kraju ti ispadneš kriv.

Dakle mogli su oni da budu skotka koja bije redare dok rade svoj posao (u kojem slučaju bi naša policija imala pravo da lomi koske ovima koji biju redare), ovako smo mi sipali stoka koja uleće na teren da bije igrače, prosto. Još jednom smo ispali glupi i sve što smo uradili uradili smo samo na svoju štetu.

Подели на овим сајтовима

Da li ti shvataš da ovo nema vez sa tim pitanjem "Da li smo mi krivi", nego sa tim "Šta će većina medija da prikaže ko je kriv". Mi smo na provokaciju reagovali glupo kao retardi, amogli smo mnogo bolje. Ispali smo krivi jer smo odreagovali kao retardi, jer država i nadležne institucije nemaju dobvoljno m**a da reaguju onako kako je najbolje za državu nego kako im drugi kažu. Krivi smo što nismo proverili sve koji dolaze (ali igramo protiv Albanije!!!). 

Umesto da naslovi budu "Nakon prolaska drona sa Albanskom proagandom, Albanski navijači napali redara koji je sklanjao zastavu", naslovi su svugde (čak i kod nas): "Nakon prolaska Albanske zastave sprski navijači uleteli u teren".

Ja ne shvatam vas koji u međunarodnoj politivi gledate šta je ispravno i kako treba da bude, nije tako nikada nije bilo i nikada neće biti, iako nisi kriv opet treba da paziš i da odradiš fobar posao da bi pokazao da nisi kriv. Ako su svi drugi započeli opet treba da paziš da ne napraviš veće sranje od njih pa da na kraju ti ispadneš kriv.

Dakle mogli su oni da budu skotka koja bije redare dok rade svoj posao (u kojem slučaju bi naša policija imala pravo da lomi koske ovima koji biju redare), ovako smo mi sipali stoka koja uleće na teren da bije igrače, prosto. Još jednom smo ispali glupi i sve što smo uradili uradili smo samo na svoju štetu.

Да ли ти схваташ да су ово твоје речи:

Mogli smo lepo da odigramo ovo i da polomimo šiptare i da oni na kraju ispadnu krivi

И који сад медији?! И који ми? И ко је могао боље? И ко је испао крив? И ко је одреаговао као ретарди? И који "ја не схватам вас" ? И који "још једном смо испали глупи" после речи да не схваташ "вас" односно "нас"? Ма. Ужас! Само блебећеш шупље. А ја сам шупља у глави што са тобом дискутујем! :fmqmtx:

Јачи од смрти и лажи

Подели на овим сајтовима

Да ли ти схваташ да су ово твоје речи:

И који сад медији?! И који ми? И ко је могао боље? И ко је испао крив? И ко је одреаговао као ретарди? Ма. Само блебећеш шупље.

Čekaj pustili smo prvo da dron dođe tek tako na sred meča, mogao je da nosi ko zna šta. Imali smo osumljićenog pustili smo ga da ode nakon par sati. Nismo poslali ljude koji su plaćeni da hvataju drona nego su igrači to morali da rade. Nismo zaustavili navijače da ulete u terenn nego smo ih pustili da gađaju stolicama Šiptarske igrače. 

Eto ukratko šta mo trebabali bolej da uradimo.

Подели на овим сајтовима

>Dođe dron

>Redari pokupe zastavu

>Šipštarksi igrači dođu da odtmu zastavu, kao što su i uradili.

>Redar je ne da

>Uleti policija

>Policija polomi koske svim Šiptarskim igračima zbog napada na redara i divljanja na terenu

>Njihovi navijači počnu da divljaju zbog toga

>Policija uleti i polomi i njima koske zato što divljaju

>Mi imamo opravdanje jer su oni prvi krenuli sa nasiljom

Ovako smo mi (naši navijači) ti koji su krenuli sa fizičkim napadom. Dok je ono pre bila samo provokacija koju smo mogli da iskoristimo u našu korist, ono gore je po meni najbolji mogući scenario, ali u slučaju da igrači ne napadnu redara opet može da se od toga pravi drama po svetskim medijima itd. Ovako od toga ništa.

Подели на овим сајтовима

Čekaj pustili smo prvo da dron dođe tek tako na sred meča, mogao je da nosi ko zna šta. Imali smo osumljićenog pustili smo ga da ode nakon par sati. Nismo poslali ljude koji su plaćeni da hvataju drona nego su igrači to morali da rade. Nismo zaustavili navijače da ulete u terenn nego smo ih pustili da gađaju stolicama Šiptarske igrače. 

Eto ukratko šta mo trebabali bolej da uradimo.

Pusteni su osumnjiceni na insistiranje ambasadora iz EU a brat premijera Albanije (alooo!!!) je upravljao tim dronom i on je pusten jer ima americki pasos. Sta moze da se uradi?

Подели на овим сајтовима

Nismo poslali ljude koji su plaćeni da hvataju drona nego su igrači to morali da rade.

:)):))

A koji su to zaduzeni za hvatanje "dronova"?

Ja sam kupio jednog ( helihopter ) deci, tridesetak evra ...pa ne znam, kada kazete "dron" to zvuci ono kao "u je ... kakva masina" ...

To se prodaje po supermarketima i nema obuke za hvatanje istih ...

Svaka čast Vučiću! Spasio si Srbiju iz ruku lopova i društvenih parazita! 

Подели на овим сајтовима

:)):))

A koji su to zaduzeni za hvatanje "dronova"?

Ja sam kupio jednog ( helihopter ) deci, tridesetak evra ...pa ne znam, kada kazete "dron" to zvuci ono kao "u je ... kakva masina" ...

To se prodaje po supermarketima i nema obuke za hvatanje istih ...

Pa kada padne baklja na teren redari trče da je sklanjaju, ovo su lako mogli redari da odrade.

A i to što kažeš mnego svugde se dron pominje, pa počeo i ja, eto šta su ti mediji danas.

Подели на овим сајтовима

Pusteni su osumnjiceni na insistiranje ambasadora iz EU a brat premijera Albanije (alooo!!!) je upravljao tim dronom i on je pusten jer ima americki pasos. Sta moze da se uradi?

Da ga ne pusttiš? Isto tako kao što je EU insistirala da se puste navijači, što smo to morali da uradimo? Lepo kažeš osumljičen je i ćao. Sad je 2 uveče ništa ne radi, videćemo ujutru šta će biti.

Подели на овим сајтовима

Da ga ne pusttiš? Isto tako kao što je EU insistirala da se puste navijači, što smo to morali da uradimo? Lepo kažeš osumljičen je i ćao. Sad je 2 uveče ništa ne radi, videćemo ujutru šta će biti.

Kako mozes nadredjenom da odbijes naredjenje?

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...