Jump to content

Da li je freelance posao budućnosti?

Оцени ову тему

Danijela

Препоручена порука

Njanjanja! :D

Oces griz?

Jok ti ces! :D

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

Какву слику ?

Evo npr ima neki lik slikao neke statistike igrača i sada ima ne znam ime prezime ima godište i još nešto i sada ti treba da sve to prekucaš u excel i to ti je posao.

Onda ima da potražiš po internetu za vreme utakmica nekih rezultate i statistike i da to uneseš u program koji će on da ti da i to se za 10$ po satu.

Подели на овим сајтовима

Pa i nije isto, nisam to rekao.

Brate, jos jednu mi ovako dubokoumnu poruku napises i u totalu ces unistiti moju zelju da postanem freedancer lancer.

Чек', ти с' мис'ио на оти freedancer lancer and commander?

Е ти већ умеју да буду у плусу, кад је сунчан дан, наравно, док ови freelancer dancers... они су мање више volonteri. Свих земаља, кад ти ја речем, да не кажем сад dubokoumnо. Или да се тако духовито изразим.

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Autorski i umetnicki rad (koji ja radim) se placa najvise u dizajnu...

Јел' ти cloudking... бавиш се са уметнос', а? Мис'им, оно, спајаш лепо и корисно, и те форе?

Подели на овим сајтовима

Јел' ти cloudking... бавиш се са уметнос', а? Мис'им, оно, спајаш лепо и корисно, и те форе?

Tako je. I to ne samo na Elance-u

пре 39 минута, haveaniceday рече

Lek protiv kovida postoji. 

Подели на овим сајтовима

Tako je. I to ne samo na Elance-u

Добро, ето, лепо_фино_позитивно... него шта је овај Elance?

Не знам ја сад те ефектне фразе&изразе, ја сам ето чо'ек сељак. Весељак. У срцу и души.

Подели на овим сајтовима

Добро, ето, лепо_фино_позитивно... него шта је овај Elance? Не знам ја сад те ефектне фразе&изразе, ја сам ето чо'ек сељак. Весељак. У срцу и души.

To ti je sajt :lol: :D Prijavis se tamo i nađeš posao :lol::lol::lol:

није битно ко сам ја, већ ко си ти !

Подели на овим сајтовима

Добро, ето, лепо_фино_позитивно... него шта је овај Elance?

Не знам ја сад те ефектне фразе&изразе, ја сам ето чо'ек сељак. Весељак. У срцу и души.

Kad nece citas temu od pocetka...

Подели на овим сајтовима

Imam ja jedno pitanje, mislim već duže vreme planiram time da počnem da se bavim. Pa je ono što me zanima koliko se zarađuje odprili, misim znam da sve zavisi od vremena koji provodiš radeći od posla koji radiš i od preutacije, ali ono onako neki prosek, po satu rada koliko para može da se uzme.

Јуриш послове на сат или на фиксну цену...По сату, неки наши узимају и преко $20 - $30.....колико сати недељно радиш договараш са клијентом...

...оне са фиксним ценама имаш у категоријама испод $100, испод $500, $500 - $1000 итд....

Зависи које послове јуриш....усмериш се на одређену категорију и развијеш систем рада...

Озбиљним радом, у категорији архитектуре и ентеријера, могло би се узимати пар иљада $.....у програмирању, нисам сигуран али предпостављам, слично..

Подели на овим сајтовима

Evo upravo mi je lik rekao mail da mu pošaljem 4 meseca traje posao, po 8 sati sedmično, znači malo više od 1 sat dnevno, i ponudio sam 7.5 $/satu.

Sve što treba da radim je ove utakmice da prekucavam sat vremena i za to mi da 7.5. 

Подели на овим сајтовима

Evo upravo mi je lik rekao mail da mu pošaljem 4 meseca traje posao, po 8 sati sedmično, znači malo više od 1 sat dnevno, i ponudio sam 7.5 $/satu.

Sve što treba da radim je ove utakmice da prekucavam sat vremena i za to mi da 7.5. 

Честитамо!!! Нек је сасрећом!

Подели на овим сајтовима

Malo si trazio! Pakistancu jedan! :D

Подели на овим сајтовима

Јуриш послове на сат или на фиксну цену...По сату, неки наши узимају и преко $20 - $30.....колико сати недељно радиш договараш са клијентом...

...оне са фиксним ценама имаш у категоријама испод $100, испод $500, $500 - $1000 итд....

Зависи које послове јуриш....усмериш се на одређену категорију и развијеш систем рада...

Озбиљним радом, у категорији архитектуре и ентеријера, могло би се узимати пар иљада $.....у програмирању, нисам сигуран али предпостављам, слично..

Ja imam druga koji je zbog elancea batalio posao u programerskoj firmi... naplacuje (obrati paznju) 60$ na sat (!)... i razbija se od posla. Ali je do te cifre dosao vremenom... poceo je sa 20-30$

Proslog meseca je kupio Kia Ceed... za kes...

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...