Jump to content

Питалица, причалица... :)

Препоручена порука

On 12. 7. 2014. at 18:30, Џуманџи рече

На овој теми можемо ћаскати. :)

Питање за данас: шта мислите о руском филму "Острво" и како сте га схватили? :)

Ruski film Ostrvo mi se svideo,bas,bas...skroz je u tom fazonu.Davno mi je jedan profa to preporucio,ali ja sam odmah zaboravila,imala sam druge obaveze...divan covek je bio taj moj profesor,mnogo mi je drag...i tek posle...oho ho...ja nekako naletim na taj film...tesko smaranje u pocetku...setim se profe i odlucim da gledam do kraja...pitao me je da li sam gledala,rekoh mu da nisam gledala ,posle mi je rekao da gledam,zato sam i gledala,razmisljala sam o tome...bas,bas...i mogu vam reci da se pitam sta li radi u ovom trenutku...taj covek je veliki covek...ali ne samo ovako,neko i onako.

:351780:

Подели на овим сајтовима

"Možda nismo u stanju da se volimo upravo zato što želimo da budemo voljeni, to jest zato što od onog drugog tražimo nešto, umjesto da mu prilazimo bez zahtjeva i želimo samo njegovu prisutnost."

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2015. at 23:54, Џуманџи рече

'Oce l' bit' rata?

Не знам да ли мислиш на светски или локални рат?

Сваки рат је велика несрећа и сматрам да у свету има довољно памети и здравог разума да се то избегне.

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

On 8. 11. 2015. at 23:54, Џуманџи рече

'Oce l' bit' rata?

Dosta smo ratovali jedni sa drugima , doslo je vreme da sami sebi objavimo rat sklapajuci dozivotni mir sa svetom ...da sebe izazovemo na dvoboj...pa neka pobedi bolji .

:351780:

Подели на овим сајтовима

Scientists think a whole new type of life form could be living in our guts:

http://www.sciencealert.com/scientists-think-a-whole-new-type-of-life-form-could-be-living-in-our-guts

Ako ko ima/zna jos na ovu temu, nek' zalepi slobodno. :) :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

On 16. 11. 2015. at 14:20, Џуманџи рече

Scientists think a whole new type of life form could be living in our guts:

http://www.sciencealert.com/scientists-think-a-whole-new-type-of-life-form-could-be-living-in-our-guts

Ako ko ima/zna jos na ovu temu, nek' zalepi slobodno. :) :)

gut-bacteria-j_1024.jpg

Стомак Србина након порције ћевапа?

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...