Драгана Милошевић Написано Мај 10, 2021 Пријави Подели Написано Мај 10, 2021 Христос воскресе! Надам се да сте синоћ наставили са читањем. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2021 Пријави Подели Написано Мај 10, 2021 пре 25 минута, Драгана Милошевић рече Христос воскресе! Надам се да сте синоћ наставили са читањем. VaJstinu! Ja nisam, jeri sam ukapirao da sam greskom pretek`o samog sebe, pa sad cekam da se sustignem. "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Мај 10, 2021 Пријави Подели Написано Мај 10, 2021 пре 4 минута, obi-wan рече VaJstinu! Ja nisam, jeri sam ukapirao da sam greskom pretek`o samog sebe, pa sad cekam da se sustignem. Сетих се синоћ касно да сам требала да напоменем. Тако да ниси једини. obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
obi-wan Написано Мај 10, 2021 Пријави Подели Написано Мај 10, 2021 пре 8 минута, Драгана Милошевић рече Сетих се синоћ касно да сам требала да напоменем. Тако да ниси једини. E, ali ja nisam citao za ovo vreme Praznika, nego dok sam pre Praznika gledao tabelu, nesto sam pogresno video, i pomislio sam da kasnim. A onda sam malo pozurio da to stignem. Nista, sad cekam. Драгана Милошевић је реаговао/ла на ово 1 "Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 1, 2021 Пријави Подели Написано Јун 1, 2021 Ј У Н obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јун 30, 2021 Пријави Подели Написано Јун 30, 2021 Ј У Л Agaton Vuzman and obi-wan је реаговао/ла на ово 1 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Август 1, 2021 Пријави Подели Написано Август 1, 2021 А В Г У С Т 2021. obi-wan, Предраг М and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 2 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Септембар 4, 2021 Пријави Подели Написано Септембар 4, 2021 С Е П Т Е М Б А Р Предраг М, obi-wan and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 3, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 3, 2021 О К Т О Б А Р obi-wan, Н И Н Е, Предраг М and 1 члан је реаговао/ла на ово 1 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Октобар 31, 2021 Пријави Подели Написано Октобар 31, 2021 Н О В Е М Б А Р obi-wan, Н И Н Е and Agaton Vuzman је реаговао/ла на ово 1 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Новембар 29, 2021 Пријави Подели Написано Новембар 29, 2021 Д Е Ц Е М Б А Р Н И Н Е, БанеЛ, PredragVId and 2 осталих је реаговао/ла на ово 4 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Децембар 29, 2021 Пријави Подели Написано Децембар 29, 2021 Ј А Н У А Р 2 0 2 2. Н И Н Е, obi-wan and Предраг М је реаговао/ла на ово 3 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Јануар 28, 2022 Пријави Подели Написано Јануар 28, 2022 Ф Е Б Р У А Р Н И Н Е and obi-wan је реаговао/ла на ово 2 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драгана Милошевић Написано Фебруар 26, 2022 Пријави Подели Написано Фебруар 26, 2022 М А Р Т obi-wan је реаговао/ла на ово 1 Радуј се, Нектарије, велики Архијереју Божји! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
zaremet Написано Март 31, 2022 Пријави Подели Написано Март 31, 2022 Pomaže Bog ... Nov sam (od malopre ),a i u čitanju Psaltira takođe. Svaki dan pročitam po jedan Psalam i sutra bi trebao da krenem sa 19. Katizmom ... Kakva su "pravila", da li neko može da mi pojasni , da li mogu da se uklopim nekako i sve ostalo jer bih želeo da probam da se ozbiljnije posvetim čitanju ... Praštajte i hvala unapred Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука