Danijela Написано Јануар 22, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 22, 2016 Izgleda da ne radi tako pa probaj onda ovako: Uploadujes sliku i onda vidis ovo žžž Onda kliknes na na view full size image i otvori ti se ovo Klikni na sliku desnim klikom i otvorice ti se ovaj meni na gornjoj slici. Klikni na osencen deo tj copy image address. Onda predji na ovaj prozor za kucanje i klikni na ikonicu kao na ovoj slici Kad kliknes na tu ikonicu, otvorice ti se jedan prozorcic kao na ovoj slici Uradis paste i kliknes ok i pojavice se slika Чунга Лунга, Олимп and ivanaika је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Бранко Миљковић са еполетама и капом! Птичице у потрази за мрвицама. Читаво јато, уопште не обраћају пажњу на људе... Рапсоди, Плутон, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 23, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 23, 2016 Спомен парк ”Борбе и победе” ivanaika, GeniusAtWork, Рапсоди and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 Ja spavam a moje srce je budno (pes. 5.2)#solomon #songofsongs #pravoslavlje #orthodox Олимп, Плутон, Juanito and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 #wirelesslove Juanito, Плутон, ivanaika and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 #boratodorovic #graffiti GeniusAtWork, verum est in beer and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 #prolaznici #passengers Драшко, Juanito and Плутон је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 24, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 24, 2016 #er Плутон and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 VISUAL disORDER Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 VISUAL disORDER verum est in beer, Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 VISUAL disORDER Juanito, Плутон and drvce је реаговао/ла на ово 3 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 VISUAL disORDER drvce, Juanito, Плутон and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јануар 25, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 25, 2016 VISUAL disORDER Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Ковиљ GeniusAtWork, Ненад Р., Срђан Ранђеловић and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Јануар 26, 2016 Пријави Подели Написано Јануар 26, 2016 Плутон, Олимп, GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука