Goku Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Rapsodijo, gdje je slikana ova posljednja? Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Χριστός ανέστη εκ νεκρών, θανάτω θάνατον πατήσας, και τοις εν τοις μνήμασι ζωήν χαρισάμενο Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Плутон Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Срео сам @@drvce данас, седи и ћути. nana, Sanja Т., GeniusAtWork and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Rapsodijo, gdje je slikana ova posljednja? Дунав према граници са Румунијом, те планине тамо то су Румунски Карпати.Иначе смо путовали према манастиру Тумане. Goku је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Suncokret54, Kaludjerovic Sreten, Данче* and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Sanja Т., Ненад Р., Suncokret54 and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 ivanaika, Maslacak_, Данче* and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Ненад Р., Снежана, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Suncokret54, ivanaika, Јелина and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Новембар 16, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 16, 2015 Sent from my iPhone using Tapatalk Рапсоди, Kaludjerovic Sreten, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 #ishsnika #slava #orthodox#pravoslavlje Sanja Т., Suncokret54, nana and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 ? Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Јуче свеже.још вруће са Калиша. Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Suncokret54 and Kaludjerovic Sreten је реаговао/ла на ово 2 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 17, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 17, 2015 Suncokret54, Deja Vu, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука