Рапсоди Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Снежана, GeniusAtWork, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 9, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2015 Рапсоди, Снежана, Juanito and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 10, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 10, 2015 Macka i jesen #cat #autumn Плутон, Suncokret54, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Данче*, Suncokret54 and Плутон је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Данче*, Плутон, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Иван ♪♫, Sanja Т., Данче* and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 preko mob htc-a, e ovo su nasminkani fotosi/idiotski koje sam aparat mob odradi/ Sanja Т., Juanito, Лапис Лазули and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Malko krsim pravilo, posto je od juce, ali sam danas stigla da je aploudujem sa BFW 2015, dan 7., revija moje drugarice iz detinjsta Ivane Pilje, bekstejdz Данче*, Човек Жоја, Плутон and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Новембар 11, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2015 Je li, je l' ovo živo, mis'im je l' mrda il' su u pitanju lutke? zivo, ali Ivana voli geometrijske oblike, i moram reci da se manekenke sasvim fino snalaze, cak i na stiklacima, i sa sitnim prorezima za oci. nije lagan 'ljebac to "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Знам да је тешко поверовати, али фотос је из БГД-а/ Ботаничка башта-Јапански врт/ Плутон, Suncokret54, Kaludjerovic Sreten and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Данче*, Плутон, Sanja Т. and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Juanito, Лапис Лазули, Плутон and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 Лапис Лазули, Suncokret54 and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 12, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2015 ... и бре, ала си мајстор, још да ти је Маргарита... Прва 3 слова јесу Мар... Suncokret54 је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 13, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 13, 2015 Juanito, Kaludjerovic Sreten, Goku and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука