Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Човек Жоја, Данче*, Ненад Р. and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Vlado, ove jesenje su ti bas, bas lepe. I mnogo si napredovao. eto informacija ovde, informacija onde, i sad znamo kako se Dzinijus i zove i preziva mali podatak sam za sebe na netu ne znači ništa, ali kad se skupe zajedno sklopi se slagalica GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Onda uzmi u obzir da ja volim da ljudima dajem imena za koja mislim da im odgovaraju, tako da je Dzinius mozda Vlada a mozda i nije Данче* and GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 2 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bashful Anna Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Човек Жоја, Рапсоди, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 Stvarnost je stvarnija ako joj dodaš malo nestvarnog. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 nana, Sanja Т., Снежана and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Ненад Р., Снежана, Neša_ and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Данче*, Плутон, Sanja Т. and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Снежана, Sanja Т., GeniusAtWork and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Плутон, GeniusAtWork, Снежана and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Плутон, Снежана, коЖељ њацИ and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 @ R. u P. AAA...после Срђана, твоје слике су ме одушевиле тотално 8086.gif ...баш умеш са апаратом...а изгледа и да је неки добар. Плутон and Рапсоди је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Човек Жоја, Sanja Т., Bashful Anna and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 @ R. u P. AAA...после Срђана, твоје слике су ме одушевиле тотално 8086.gif ...баш умеш са апаратом...а изгледа и да је неки добар. Canon PC 1080 power shot A 400 драга крнтија стара 10 год ,морам да га мењам. Није профи ни специјално добар, знаш како кажу бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака. Ниси требала да ме похвалиш слаба сам на сујету сада ће ми онај непомјеник седети на левом рамену и ко зна колико дуго то понављати, али ти умеш добо са апаратом , е нема ти равне и тако то ..... Имам их мали милион. У свако случају улепшала си ми дан . :) хвала 8086.gif Sanja Т. је реаговао/ла на ово 1 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sanja Т. Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Canon PC 1080 power shot A 400 драга крнтија стара 10 год ,морам да га мењам. Није профи ни специјално добар, знаш како кажу бој не бије свијетло оружје већ бој бије срце у јунака. Ниси требала да ме похвалиш слаба сам на сујету сада ће ми онај непомјеник седети на левом рамену и ко зна колико дуго то понављати, али ти умеш добо са апаратом , е нема ти равне и тако то ..... Имам их мали милион. У свако случају улепшала си ми дан . :) хвала 8086.gif Са'ћемо да поправимо то, не брини.... .Сем слика, ништа ти више не ваља! :bleh: ЈЕЛ' ТИ ЈЕ БОЉЕ Рапсоди and Снежана је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рапсоди Написано Новембар 4, 2015 Пријави Подели Написано Новембар 4, 2015 Са'ћемо да поправимо то, не брини.... .Сем слика, ништа ти више не ваља! :bleh: ЈЕЛ' ТИ ЈЕ БОЉЕ :aplauz: ) ) 12:smeha: аааа,,, а песме смајлић суза :good2: :good2: Снежана, PredragVId and Sanja Т. је реаговао/ла на ово 3 Carpe Aeternitatem Заиста вам кажем, ако се не повратите и не будете као деца, нећете ући у царство небеско. Јеванђеље по Матеју глава 18:1-10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука