Дуња Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Кнез Михаилова Juanito, Kaludjerovic Sreten, Лидија Миленковић and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Ова фотографија је посебно добра. Била би још боља да се не види рука особе која седи поред девојке. Иначе, не знам да ли те занима, можеш фотке да продајеш преко сајтова путем којих се продају фотке - један од њих је iStock (чини ми се да се тако зове). Лидија Миленковић је реаговао/ла на ово 1 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Performans "Deca noci" u Dah teatru. Олимп, Срђан Ранђеловић, Плутон and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Performans "Deca noci" u Dah teatru. Juanito, Олимп, GeniusAtWork and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Performans "Deca noci" u Dah teatru. Иван Ивковић, Снежана, Олимп and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Performans "Deca noci" u Dah teatru. Срђан Ранђеловић, Иоанна, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Kaludjerovic Sreten Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 Кнез Михаилова sta ce biti tu ubuduce zna li se? Дуња је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Јул 13, 2015 Пријави Подели Написано Јул 13, 2015 sta ce biti tu ubuduce zna li se? Не знам, Срејо, слутим неки тржни центар, а навијам за гаражу. Можда и једно и друго. Библиотеку засигурно неће ширити. ИгорМ, Kaludjerovic Sreten and Slavko... је реаговао/ла на ово 3 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Олимп, Kaludjerovic Sreten, Иоанна and 5 осталих је реаговао/ла на ово 8 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Тихон Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 ^ Lensbaby? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Danijela Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Jok vala. Slikala sam telefonom i dodala mali blur iz aplikacije. Umro mi pentax pre par meseci i sad ne jedem da pazarim nov aparat A to da, pomalo slikam telefonom. Олимп је реаговао/ла на ово 1 "Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?" sv. Ignjatije Brjančanjinov Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Данијела, какав је пентакс у односу на каноне и никоне? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Мара Написано Јул 14, 2015 Пријави Подели Написано Јул 14, 2015 Манастир Девич (Јул 2015. г.) Олимп, Натан, GeniusAtWork and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јул 15, 2015 Пријави Подели Написано Јул 15, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Натан, Плутон, Иван Ивковић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
GeniusAtWork Написано Јул 16, 2015 Пријави Подели Написано Јул 16, 2015 Svi putevi vode u... Дуња, Срђан Ранђеловић, Иоанна and 6 осталих је реаговао/ла на ово 9 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука