Jump to content

Наше фотографије дана (не учитавајте туђе са нета већ своје)

Оцени ову тему

Препоручена порука

Иначе, мислим да би кадар био мало бољи да се одмакао пар корака назад и у десно. Погледај ове дијагоналне линије на плочнику. Оне воде поглед од доњег десног угла, па негде тамо до горње леве трећине. Али у тој трећини нема ничега да фиксира поглед, те се очи помсло губе. Има зграда, али она је у другом плану, уместо да буде споменик, који је у првом. Померањем споменика би још додатно избегао некако чудно заклањање ове десне зграде и дао би му више простора да гледа у даљину. Овако како је сад делује помало тесно. :)

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_31679.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

gallery_15281_128_146925.jpg

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

Karijatide...

IMG_20150214_142958_zpsxj7hge6n.jpg

IMG_20150214_144426_zpsgudcrwgh.jpg

...i jedno magarence pride    :)

Подели на овим сајтовима

Иначе, мислим да би кадар био мало бољи да се одмакао пар корака назад и у десно. Погледај ове дијагоналне линије на плочнику. Оне воде поглед од доњег десног угла, па негде тамо до горње леве трећине. Али у тој трећини нема ничега да фиксира поглед, те се очи помсло губе. Има зграда, али она је у другом плану, уместо да буде споменик, који је у првом. Померањем споменика би још додатно избегао некако чудно заклањање ове десне зграде и дао би му више простора да гледа у даљину. Овако како је сад делује помало тесно. :)

Извини, нисам уопште видео овај део. Знам да би било боље, али већ има милион таквих, са савршеним углом, слика :) Ја покушавам да будем бар у нечему другачији од осталих, а не само по томе што сликам телефоном :D Данас ме је стартовао неки момак на улици, препознао ме са фликра, мада тамо имам само профилну моју и још једну и каже да је одушевљен мојим сликама и да није имао појма да сликам телефоном, мада, по мени, баш се види разлика :)

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Ne moras biti dobar fotograf kada imas dobre modele...

10523602_880185785381068_186842054682804

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

"In hoc signo vinces" sa preživelih par slova....

IMG_20150219_113648_zpsq1h0bnvd.jpg

Čardak ni na nebu...

IMG_20150219_115523_zps3ivwihzb.jpg

Sunčam se i čekam gazdu iz šopinga...

IMG_20150219_121940_zpsugtvhhtp.jpg

:)

Подели на овим сајтовима

@@Млађони, где ти је остатак, овде само 6, имаш "несталих"? 

ispod njih nisu uspeli da se izguraju da se popnu :)

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...