drvce Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 A, je l znas da mogu da nas pohapse ako nas uvate da snimamo gospodje odozdole? Срђан Ранђеловић, Juanito, Плутон and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 A, je l znas da mogu da nas pohapse ako nas uvate da snimamo gospodje odozdole? ахаххахахахаха нисам то знао GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Vecana Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Moj prvenac... Pa eto, da podelim sa vama. Послато са Lenovo A536 уз помоћ Тапатока Плутон, Sanja Т., Срђан Ранђеловић and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Отправлено с моего iPad используя Tapatalk Драшко, Срђан Ранђеловић, Плутон and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Како ово да схватимо? Да су дипломе као вино, што су старије то су боље или си колекционар вина и диплома? Мислим да је то сликовито упутство како доћи до двије дипломе? Тј. преко чега (вина, вискија итд...) Шалим се Хуан...не замјери, верујем да си учио вриједно! Плутон and Juanito је реаговао/ла на ово 2 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Како ово да схватимо? Да су дипломе као вино, што су старије то су боље или си колекционар вина и диплома? Утапам тугу у дипломама. Дипломе веселе срце човеково. У диломама је истина. Исус је претворио воду у диплому. А не, то је председник Тома учинио. Вино точим, а вино не пијем, дипломе имам, у кући их кријем. Не знам ни ја које је тумачење. Позадина приче и није баш нешто умјетничка. Дипломе су искоришћење први и вероватно последњи пут, да се преведу код судског тумача за енглески језик, и некако подсвесно завршише поред ових вина кад су се вратиле с превода. Шта знам, можда би тумачење могло бити ”каква вина, такве и дипломе”. GeniusAtWork and verum est in beer је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Мислим да је то сликовито упутство како доћи до двије дипломе? Тј. преко чега (вина, вискија итд...) Шалим се Хуан...не замјери, верујем да си учио вриједно! Моја је само једна. Друга је од скво. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Моја је само једна. Друга је од скво. ААааа скво је наша? Ја мишљах да је странкиња, како год Ти си хемичар а она? "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 ААааа скво је наша? Ја мишљах да је странкиња, како год Ти си хемичар а она? Скво јесте странкиња и исто је (физико)хемичар. Али јој је ова диплома нашка. GeniusAtWork, Данче*, Рада.. and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Скво јесте странкиња и исто је (физико)хемичар. Али јој је ова диплома нашка. Лепо GeniusAtWork је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 7, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 7, 2015 Скво јесте странкиња и исто је (физико)хемичар Kao Marija i Pjer Kiri Саша од Москве, Deki992, Данче* and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Nemam ljubimca, planiram tek u maju da uzmem neko kučence mešanca a ova luckasta maca se doselila sama u moje dvorište. Nisam nikad imala mačku i nisam neka ljubiteljka mačaka......ma ko mene šta pita....rešila je da me pridobije Иоанна, verum est in beer, Плутон and 10 осталих је реаговао/ла на ово 13 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван Ивковић Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Nemam ljubimca, planiram tek u maju da uzmem neko kučence mešanca a ova luckasta maca se doselila sama u moje dvorište. Nisam nikad imala mačku i nisam neka ljubiteljka mačaka......ma ko mene šta pita....rešila je da me pridobije Adelaida and Рада.. је реаговао/ла на ово 2 "Пролази обличје овога света..." (Кор. 7, 31) podviznickaslova.wordpress.com Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 Иван Ивковић, Срђан Ранђеловић, Драшко and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 8, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 8, 2015 prsti su mi svi za sad na broju . Иван Ивковић је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука