GeniusAtWork Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Срђан Ранђеловић, Никола Поповић, Иоанна and 9 осталих је реаговао/ла на ово 12 https://www.pouke.org/forum/topic/29554-zanimljivi-youtube-kanali-o-nauci-i-mnogo-%C4%8Demu-drugom/ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Prevod je otprilike ovakav : debil,kreten... Tako nesto. U meksem prevodu Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Grizzly Adams, Срђан Ранђеловић, Никола Поповић and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Deki992 је реаговао/ла на ово 1 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ронин Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ја сам жива легенда. Једино ја убацим слику без слике ) nana, Deki992, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Хвала Богу за све! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Juanito Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Ја сам жива легенда. Једино ја убацим слику без слике ) Концептуална постмодерна апстрактно-хиперимпресионистичка уметност. Свиђа ми се, перспективан си стваралац. Gordana ., Срђан Ранђеловић, Никола Поповић and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Нови Сад GeniusAtWork, ivanaika, Никола Поповић and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Gordana . Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=10203340660697297&set=a.2720691816535.2118671.1234253700&type=3&theater https://www.facebook.com/SrpskaPravoslavnaCrkvaSvetogSpiridona?ref=hl https://www.facebook.com/pages/MAJ-Atelje/454900264583452?ref=hl Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Grizzly Adams Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Prevod je otprilike ovakav : debil,kreten... Tako nesto. U meksem prevodu Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Супер! Мора да набавим један... А има ли неки "Путин педер" или тако нешто? ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 3, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 3, 2015 Супер! Мора да набавим један... А има ли неки "Путин педер" или тако нешто? Kad cu slikati obavezno cu da postavim ovde Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Grizzly Adams је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иоанна Написано Јануар 4, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 4, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Пг, Juanito, verum est in beer and 11 осталих је реаговао/ла на ово 14 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Размишљам да покренем акцију "Донирајте Срђану паре, да купи апарат" Juanito, Снежана, Иоанна and 14 осталих је реаговао/ла на ово 17 Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Adelaida Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Рада.., Драшко, Иоанна and 13 осталих је реаговао/ла на ово 16 Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Данче* Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Снежана, ivanaika, Sanja Т. and 8 осталих је реаговао/ла на ово 11 Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру! Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Рада.. Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Плутон, Пг, Николa and 7 осталих је реаговао/ла на ово 10 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Јануар 5, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 5, 2015 Отправлено из моего iPhone используя Tapatalk Три кошки Иоанна је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука