Jump to content

Православна порука, мисао дана....

Препоручена порука

• 2 weeks later...
  • Одговори 2k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Завист, ненавист, вражда, лицемерје, осужденије, ругање сад владају и све ово имајући људи који мисле да су добри и не стиде се да се зову христјани. Љубав је погинула, правда и истина пропале. Не само није корист да се зовемо христјани, него нам је већа штета ако не творимо дела христјанска, зашто никога име добро не може ни спасти ни опоштенити, него дела.

Доситеј Обрадовић

Блажени гладни и жедни правде, јер ће се наситити;

Подели на овим сајтовима

• 3 weeks later...
On 18. 6. 2024. at 7:05, Šmgo рече

Ko ne poštuje svoje ne poštuje ni sebe i daje zeleno svetlo neprijatelju da ga gazi...

Zato je najbolje ne imati ništa svoje jer carstvo Božije je namenjeno siromašnima. Evo ja nemam ništa svoje, sve što imam Bog mi je dao, Odrekao sam se svega i vratio Bogu sve što sam bio prisvojio pa nek sad on brine o tome. I fala Bogu on se o svemu šta mi je dao stara bolje od mene.

A ti što poštuju svoje to im je obično izgovor da od onoga šta su ukrali od Boga nikome ništa ne daju, Jer Bog je stvorio zemlju i sve što je na njoj i dao ljudima na korišćenje, A mi smo ukrali od Boga i sad imamo svaki svoje koje treba da poštujemo više od bližnjih.

Mislimo; mora da je isus pogrešio kad je rekao da ko se ne odrekne svega, pa o roditelja,i žene i dece nije njega dostojan

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...