Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Браћо и сестре, ову тему отварам са благословом оца Ивана, и молим вас да је погледате.

И свекар, и отац су ми ишли на дијализу, и знам како је страшно кад нестане струја или вода у време дијализирања. Зато је овом детету заиста потребан тај агрегат од 2ооо евра. Ови људи су, како овде пише, већ изгубили једно дете из истих разлога.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=349681721800975&set=gm.286846894795328&type=1&theater

https://www.facebook.com/groups/216264461853572/

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Тројице Свесвета, слава теби.

Подели на овим сајтовима

Sestro,moze malo vise informacija,ima nas koji smo ugasili svoju fb stranicu pa sad nemamo mogucnost da vidimo sta pise i kako pomoci.

Христос воскресе из мертвих,смертију смерт поправ и сушчим во гробјех живот даровав

Подели на овим сајтовима

581657_10200729019445849_1903071069_n.jp

У мају је урађена неуспешна трансплантација, тако да је малишан поново на дијализи. Не познајем људе, али знам какве су то муке због тога што су ми и отац и свекар ишли на дијализу. Дешавало се да због нестанка струје сва крв која се тог тренутка нашла у систему мора да се баци, па ако више пута за тих 5 сати нестаје струје, то није мала количина. Зато је тај генератор реално потребан људима.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Драга сестро у Христу,

Надам се да је уплатна информација из иностранства тачна, тј. да неће бити проблема око слања новца са подручја ваневропских континената. Својевремено сам имао проблема са ИБАН-ом око уплате за помоћ о. Владимиру, што , чини ми се, није био случај за оне који живе у Европи.

Јавићу чим извршим уплату за који дан. Дај Боже да се што пре прикупи помоћ за куповину неопходног агрегата.

о. Мирољуб  

Подели на овим сајтовима

Оче Мирољубе, благословите

Надам се да је уплатна информација тачна. Поставила  сам то питање и ево одговора:

Pozdrav, postovanje i hvala sto ste uz Dekija, . Koliko je meni poznato sada su podaci o uplati tacni, uskoro ce biti i preko Pay Pala..roditelji se trude da rese i to uprkos svim obavezama i problemima oko Dejanovog zdravstvenog stanja. Zahvalite se i ocu Miroljubu u moje ime i ime roditelja. Sve najlepse Vam zelim, Danica.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Pomaze Bog!  Ovde Danica, osoba sa kojom je Lidija razgovarala. Kako sam i ovde prisutna, zelim da se i ovde zahvalim Ocu Miroljubu, Lidiji, i svim ljudima dobre volje na interesovanju i zelji da pomognu. Upravo sam razgovarala sa ocem malog Dejana, koji mi je potvrdio da su svi podaci koji su navedeni tacni u fb grupi APEL ZA POMOC MALOM DEJANU. Nadam se da cemo uz Boziju pomoc zajednickim snagama ovo dete spasiti, hvala jos jednom i svako dobro od Boga Vam zelim.

Подели на овим сајтовима

Добро нам дошла Девана.  :drugarstvo:

Сигурна сам да ће се многи наши ЖРУ-овци одазвати апелу, и да ће наш Деки, душица мила малена :351780:, на неком од будућих сабора форумаша коло да поведе.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Dvogodišnji Lazar Preradović teško je oboleo od tumora na desnoj moždanoj hemisferi, a za nastavak lečenja neophodno je sakupiti veliku sumu novca. U saradnji sa prijateljima, Orion telekom organizuje humanitarnu manifestaciju za pomoć malom Lazi

humanitarna-akcija-2.jpg

U trci sa vremenom, protiv opakog protivnika, porodici Preradović potrebna je pomoć dobrih ljudi.

Naime, njihov sin, dvogodišnji Lazar Preradović  teško je oboleo od tumora na desnoj moždanoj hemisferi. S obzirom na ozbiljnost intervencije Lazar mora da se leči u inostranstvu. Posle nekoliko izuzetno teških hirurških intervencija, nastavak lečenja koji podrazumeva hemio-terapije, zbog nedostatka novčanih sredstava doveden je u pitanje.

Uz donacije kompanije Orion telekom, zaposlenih i prijatelja, deo novca je prikupljen, ali to nije dovoljno.

saradnji sa prijateljima, Orion telekom organizuje humanitarnu manifestaciju pod nazivom:

“PLEŠI, IGRAJ, TAKMIČI SE ZA MALOG LAZU – HUMANITARNA SALSA ŽURKA + TURNIR U ODBOJCI NA PESKU“, nedelja 21.07.3013. – Afri Kafe od 17:00, Ada Ciganlija!

Ako volite da plešete, da igrade odbojku na pesku, da se družite, kupate, dođite u nedelju do Ade i do Afri cafe-a (Makiška strana 4. lokal) da svi zajedno, igrom i pozitivnom energijom pomognemo Lazi koliko možemo.

Ako niste u mogućnosti da dođete, uplatu možete izvršiti direktno na sledeće račune u Societe General Banci:

* Dinarski žiro-račun: 275-17512209095-15

* Devizni žiro-račun: 275-17512209097-09

(Telegraf.rs)

MI SMO DANAS U NASOJ CRKVI POSLE LITURGIJE SKUPILI I POSLALI SVOJ PRILOG.

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

..имам један предлог ако се АДМИНИСТРАЦИЈА  слаже.....

да се промени назив ове теме и да буде везан за сву децу којој је потребна помоћ....

дакле....да се на овој теми постављају постови везани за сву децу која имају здравствене проблеме а ми им можемо финансијски или на неки други начин помоћи....

...хвала.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Нисам сигурна да ће да буде често отварана та страница.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

Нисам сигурна да ће да буде често отварана та страница.

па хајде да се ми потрудимо..... :good2:

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

па хајде да се ми потрудимо..... :good2:

Наравно да ДА.  Дај Боже да колико - толико помогнемо овој деци !

• Волим 1

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

humanitarna-akcija-3.jpg

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Драга сестро у Христу, Надам се да је уплатна информација из иностранства тачна, тј. да неће бити проблема око слања новца са подручја ваневропских континената.

Благословите оче,

ево још једне могућности за уплате из иностранства.  Ако сам добро разумела текст, ово је бољи и сигурнији начин.

UPLATE NA RACUN ZA POMOC DEJANU PAY PAL OTVOREN JOS JEDAN RACUN NA ZAHTEV HUMANIH LJUDI IZ INOSTRANSTVA///RS 35265022000005114590// U EUF,USD,CHF,GBP,AUD,CAD,SEK,NOK,DKK,JPY, BEZ OGRANICENJA IZNOSA UPLATE NA VISA VIRTUON KARTICE.

Потпис:

Надање је моје- Отац;

Прибежиште моје- Син;

Покров мој- Дух Свети;

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...