Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

ИЗВИЊЕЊЕ ЗБОГ ПАУЗЕ У ОБАВЕШТАВАЊУ - мали проблеми са прегледом преко нета. ОД 08. ДО 13. МАРТА ОДЛИЧНИХ ОКО 120.000,00 ДИНАРА ПРЕКО РАЧУНА ЗА ОЦА ВЛАДИМИРА, СУТРА ИЛИ ПРЕКОСУТРА ДЕТАЊНИЈЕ.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu preko interenta da uplatim. Piše da je pogrešan račun. Navedeno je da je динарски рачун: 58-102-0000095/1

Да, и мени изгледа необичан формат и не знам како да се унесе у уобичајена поља за унос текућег рачуна где има три поља и задње обично има 2 броја.

Подели на овим сајтовима

Ne mogu preko interenta da uplatim. Piše da je pogrešan račun. Navedeno je da je динарски рачун: 58-102-0000095/1

УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ У БАНЦИ ИНТЕЗИ НЕМА ПРОВИЗИЈЕ, УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ НА ШАЛТЕРУ ДРУГЕ БАНКЕ ТАДА ИДЕ БРОЈ 160-1-73 А ПОЗИВ НА БРОЈ ЈЕ 58-102-0000095/1 на име: СРЕТЕН ЛАЗАРЕВИЋ сврха уплате: ЗА ЛЕЧЕЊЕ СВЕШТЕНИКА ВЛАДИМИРА ЖИВКОВИЋА

Подели на овим сајтовима

Да, и мени изгледа необичан формат и не знам како да се унесе у уобичајена поља за унос текућег рачуна где има три поља и задње обично има 2 броја.

УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ У БАНЦИ ИНТЕЗИ НЕМА ПРОВИЗИЈЕ, УКОЛИКО УПЛАЋУЈЕТЕ НА ШАЛТЕРУ ДРУГЕ БАНКЕ ТАДА ИДЕ БРОЈ 160-1-73 А ПОЗИВ НА БРОЈ ЈЕ 58-102-0000095/1 на име: СРЕТЕН ЛАЗАРЕВИЋ сврха уплате: ЗА ЛЕЧЕЊЕ СВЕШТЕНИКА ВЛАДИМИРА ЖИВКОВИЋА

Подели на овим сајтовима

HamdAllah :)

ALLAH,SOURYA,BASHAR W BASS

w, eh
rah betkoun el waheed

Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....Ja sam Svijetlo svijeta, tko ide zamnom imati će Svijetlo života....

Подели на овим сајтовима

Отац Владимир сутра даје костну срж на анализу, на основу тог налаза знаће се даљи ток лечења. Неизоставно наредне недеље треба уплатити 27.000,00 е за још један циклус терапије, уколико буде бласти у крви тада још 15.000,00 е због трансплантације костне сржи, која уколико буде потребна износи укупно 130.000,00 е. Уколико не буде бласти (неразвијена крвна зрнца) у крви тада треба примити укупно још три циклуса хемио терапије од којих је прва планирана за следећу недељу. 

Подели на овим сајтовима

ogroman novac..ne znam da li ima dovoljno za taj drugi ciklus? Kako bilo, koliko ko moze da se nastavi donacija....i hvala vam na redovnom obavestavanju i pomoci.

Подели на овим сајтовима

Добили смо вест да ће једна од црквених општина из Немачке уплатити 3.000,00 е на рачун о Владе у болници тако да са новцем који имамо може се наставити лечење, дакле за следећи циклус имамо новац. Хвала Вама на учешћу.

Подели на овим сајтовима

• Гости

Ако Бог да и ми из Кш-а планирамо једну донацију. Позивамо и остале црквене општине које су у могућности да се придруже.

Подели на овим сајтовима

Ту и јесте могућност, када сви учествујемо. Малопре смо се чули, отац Влада и ја, пре сат времена узет је узорак костне сржи и послат на анализу, очекујемо резултате за два - три дана. Данас чекамо фактуру да уплатимо износ за други циклус терапије.

Подели на овим сајтовима

Отворен је још један динарски рачун на име Сретен Лазаревић, а за лечење оца Владимира, у питању је Комерцијална банка, број рачуна је 205-9011005008373-28, само се уписује овај број - без позива на број (једноставније је него у банци Интеза), уколико уплатите у овој банци нема провизије. 

Подели на овим сајтовима

Данашњи закључак докторке је да лечење иде у добром смеру, број тромбоцита и леукоцита се повећава. 

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...