Jump to content

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ma koja smopromocija.. ko se ovajdio od humanosti? Kome je prisla devojka i rekla, ti si human decko ajde da se zabavljamo. Kome je prisao poslodavac i rekao ti si human decko, ajde da radis za mene, kome je prisao covek i rekao, ti si human decko ajde da budemo drugari. Nikad nikom niko.

mi uredni se drzimo medjusobno.. nemamo nista od "samopromocije"

Ama, mislim na one egoiste koje svi, manje-vise, imamo u svom okruzenju pa i medju prijateljima na face-u. Zatim na preduzetnike, biznismene...itd..kapiras ;)

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Ama, mislim na one egoiste koje svi, manje-vise, imamo u svom okruzenju pa i medju prijateljima na face-u. Zatim na preduzetnike, biznismene...itd..kapiras ;)

a kapiram :D

oh sh*t man... i was taking life seriously, now i will divide  things by zero. 

Подели на овим сајтовима

Slava Bogu  :D

! AMIN :D

Sta radis ovih dana? Kad ces da mi das zagrljaj posto nemas antiderpesive?

Подели на овим сајтовима

:) Pa ovih dana...nista posebno, eto, cekam da mi se sestra porodi...postim... :0102_laugh:  a za zagrljaj sam uvek raspolozena  :bighug:

Cak sam razmisljala da pokrenem neku akciju, kad bude lepse vreme , ono kao besplatni zagrljaji...pa da se grlim sa ljudima  :D

Mozes da mi se pridruzis.

Covek samo srcem dobro vidi, sustina se ocima ne moze sagledati.

Подели на овим сајтовима

Attachment-1-e1425058966689-675x375.jpeg

Марија Мартиновић, осмогодишња дјевојчица са Цетиња, болује од тешке и ријетке болести – тумора бубрега. Када је имала свега осам мјесеци Марији је одстрањен један бубрег, али се болест, на жалост, проширила и на други. Послије вишегодишњег лијечења и вишемјесечне хемотерапије у последње вријеме, испоставило се да јој је неопходна операција. Опеарција је заказана половином марта текуће године у дјечјој болници Св. Јуде у Мемфису, САД – једној од ријетких установа у свијету која лијечи овакав облик тумора.

Како породица мале Марије није у могућности да сама обезбиједи средства за трошкове пута и боравка у Америци, који су веома велики и износе 20 000 евра, то им је финансијска подршка неопходна.

ато позивамо све људе добре воље, да свако према својим могућностима учествује у овом богоугодном и човјекољубивом дјелу.

Своје прилоге можете уплатити на рачун Ерсте банке, бр. 540-3209731697.

За уплате из иностранства:
OPPOMEPG Erste Bank AD Podgorica, MЕ,
ME 25540000003209731697.

Црквена општина Цетиње

http://www.mitropolija.com/pomozimo-maloj-mariji-sa-cetinja/

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Помозимо малој Ани да оде на операцију у Беч

ana.jpgАна Ковачевић има 3 године и живи у Сурчину са родитељима и старијим братом. Малој Ани је дијагностификована церебрална парализа.

Оставрен је контакт са Клиником АКХ из Беча, где успешно раде трансплантацију матичних ћелија. За Анино лечење потребно је прикупити 80.000 евра. Молимо све људе добре воље који су у могућности да нам помогну уплатом средстава на жиро рачун у прилогу.

Унапред захвалне породице Ковачевић и Милошевић
(062/118-08-82 и 063/553-751)

02.jpg

01.jpg

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Kako da im javimo da ovde https://www.facebook.com/#!/groups/prevodilacko.srce/382371035267867/?notif_t=group_comment_follow mogu dobiti besplatne prevode med. dokumentacije?

ja nemam profil na fejsu, ali sigurno da na fejsu postoji grupa, pa treba tamo javiti....

(Св.Нектарије Егински)

Подели на овим сајтовима

Ma koja smopromocija.. ko se ovajdio od humanosti? Kome je prisla devojka i rekla, ti si human decko ajde da se zabavljamo. Kome je prisao poslodavac i rekao ti si human decko, ajde da radis za mene, kome je prisao covek i rekao, ti si human decko ajde da budemo drugari. Nikad nikom niko.

mi uredni se drzimo medjusobno.. nemamo nista od "samopromocije"

Ако се лепо осећаш што си некоме помогао и то је корист .

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

:) Pa ovih dana...nista posebno, eto, cekam da mi se sestra porodi...postim... :0102_laugh:  a za zagrljaj sam uvek raspolozena  :bighug:

Cak sam razmisljala da pokrenem neku akciju, kad bude lepse vreme , ono kao besplatni zagrljaji...pa da se grlim sa ljudima  :D

Mozes da mi se pridruzis.

Могу да замислим колики би ред био . :D

Помозимо слабим и немоћним и људима у невољи јер добро се добрим враћа. :mazenje:

Наше писмо   је старо преко 1000 година . Чувајмо то наше благо .

Подели на овим сајтовима

110466401033801526634173.jpg

Pozivamo vas na humanitarno veče za našu malu drugaricu Petru!
Kao što verovatno već znate, Petra boluje od neuroblastoma, retke i teške bolesti, vrste raka koja uglavnom pogađa mlađu decu. U martu je čeka četvrta i najvažnija operacija, zbog čega joj je potrebna i naša podrška i pomoć! 
Dođite da zajedničkim skromnim doprinosom olakšamo Petri odlazak u Italiju, odakle verujemo da će se vratiti kao pobednik. 
Akustični duo Tičeri, koji je dobro poznat gostima Crne Mačke, biće zadužen za odličan zvuk ove večeri. 

U vidno označenim kutijama skupljaće se humanitarni prilog, koji će kasnije biti uplaćen na Petrin račun.

https://www.facebook.com/events/877814002258096

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Земаљско је за малена царство, а небеско увек и до века.

Подели на овим сајтовима

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...