Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

Konacno sam skontao da sam bas tebe video u manastiru onaj dan. Koliko samo drugacije izgledas van manastira, a u manastiru, prosta i jednostavna ona duhovna lepota daleko od one klubske....

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

Opet ja u epizodi "public diary"... :D

Vidi jednu stvar. Mozda si ti sin poznatog tuzioca, mozda si uspesan sportista, mozda imas ludilo u ocima, adrenalin u grudima, a devojke se lepe...

Ali! Ja sam jedna, pre svega, "ikona Bozija" i tu cinjenicu nikad ne mozes promeniti. Za razliku od tebe, znam kako se pali svetlo. Tako da ono, nije mi zao, da znas. 

• Свиђа ми се 1

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

Ко одлучи да ме лаже, одлучио је. Има права на то. И ја немам никакву одговорност, јер та одлука није моја.

А горчина у устима и мучнина? Е па то ће нестати у магли ових дана.

Неко има јутро новог дана, неко има десет индијанаца.

• Свиђа ми се 1
Подели на овим сајтовима

• 2 weeks later...

Volim je i ne mogu sa njom da razgovaram, uhodim je da je ne bih sreo.

Voleo sam devojku, ali morao sa da je pustim. Zašto? Ne znam. Bilo je to kao da je okružena oružnicima koji su koplja držali napolje uperena. I kada bih joj se približio, naleteo bih na šiljke, bivao ranjen i morao da uzmaknem. Mnogo sam stradavao.

Da li je za to devojka bila imalo kriva?

Ne verujem, ili sam čak siguran da nije. Poređenje od maločas nije bilo potpuno, pošto sam i ja bio okružen oružnicima koji su koplja držali okrenuta unutra, naime prema meni. Kad god bih se primakao devojci, naleteo bih najpre na koplja svojih oružnika, već tu je moje napredovanje bilo zaustavljeno. Možda do devojčinih oružnika nikad nisam ni dospeo, pa ako bi trebalo da sam i dopro, onda to već krvareći od svojih kopalja i bez svesti.

Da li je devojka ostala sama?

Ne, neko drugi je prodro do nje, lako i ničim sprečavan. Iscrpljen sopstvenim nastojanjima, gledao sam na to onako ravnodušno kao da sam vazduh kroz koji su se njihova lica nagla jedno na drugo u prvom poljupcu.”

Franc Kafka

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

@Flojd @stevan911 читам ове две ваше последње поруке и ако мислите на неке неуспеле везе, маните се ћорава посла. Не губите ни време ни здравље. Баталите те филмске сценарије романтичних филмова. Ало браћо, има још девојака!

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 16:22, stevan911 рече

Ajde što ne znam zašto ponekad opet razmišljam o tebi(nama),nego što ne znam da li je to što radim pametno....:blush:

Expand  

Da ti odma kazem. Nije.?

On 19. 1. 2020. at 16:37, Плаво Небо рече

@Flojd @stevan911 читам ове две ваше последње поруке и ако мислите на неке неуспеле везе, маните се ћорава посла. Не губите ни време ни здравље. Баталите те филмске сценарије романтичних филмова. Ало браћо, има још девојака!

Expand  

Ama sve si u pravu al nekad ne ide....

Najgore je sto ne mos izbacit iz glave, da to moze eee mislili bi na pivdzanu. Haaha

Подели на овим сајтовима

Slazem se, gubite vreme...

I kad upoznate neku, nemojte joj ni u ludilu reci da razmisljate o nekoj drugoj, to je vecini devojaka alarm da pobegnu sto dalje...

"Ја сам сакупљач необичних ствари. Нека други сакупљају значке и марке. Ја сакупљам дане, часове и тренутке. " - Мирослав Антић

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 16:39, Flojd рече

Ama sve si u pravu al nekad ne ide....

Najgore je sto ne mos izbacit iz glave, da to moze eee mislili bi na pivdzanu. Haaha

Expand  

Ако ти је рекла да неће онда неће. Бог зна да ти говорим из свог искуства. Ми мушки знамо да фантазирамо и да их после окривљујемо да као не знају шта хоће. ''Пусти'' девојку, помози себи, и посвети се другој, трећој, петој, ихахааа. Нека једва чека да јој посветиш пажњу, а ти је можда не видиш због те ''неузвраћене''. Данас је била емисија о оцу Симеону из Рукумије. Сваке прве суботе у месецу чита молитве за неожењене и неудате који тог дана посећују манастир.

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 16:49, Плаво Небо рече

Ако ти је рекла да неће онда неће. Бог зна да ти говорим из свог искуства. Ми мушки знамо да фантазирамо и да их после окривљујемо да као не знају шта хоће. ''Пусти'' девојку, помози себи, и посвети се другој, трећој, петој, ихахааа. Нека једва чека да јој посветиш пажњу, а ти је можда не видиш због те ''неузвраћене''. Данас је била емисија о оцу Симеону из Рукумије. Сваке прве суботе у месецу чита молитве за неожењене и неудате који тог дана посећују манастир.

Expand  

Ma opusteno. ? 

Vidi ima mesta za drugu i trazi se druga  i nadje se, pogotovu sto je ova sad zauzeta. Ali eto, lepo bi bilo upoznati je. 

On 19. 1. 2020. at 16:45, Anika рече

Slazem se, gubite vreme...

I kad upoznate neku, nemojte joj ni u ludilu reci da razmisljate o nekoj drugoj, to je vecini devojaka alarm da pobegnu sto dalje...

Expand  

Slazem se i potpuno si u pravu, ne valja ni kad cura to kaze a kamo li decko.

Mada covek po nekad na to ne treba paznju da obraca.

E a bas me zanima kakav utisak ostavlja osoba koja prica o bivsem ili prica o nekoj bivsoj itd?

Подели на овим сајтовима

On 19. 1. 2020. at 16:57, Flojd рече

E a bas me zanima kakav utisak ostavlja osoba koja prica o bivsem ili prica o nekoj bivsoj itd?

Expand  

Мене то не дотиче. Битна ми је садашњост. И будућност, каква ће она бити према мени. А када ступимо у везу тих прича неће бити сигурно. Ако је све нормално.

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...