Jump to content

Оставите некоме поруку.....

Оцени ову тему

JESSY

Препоручена порука

• 3 weeks later...

pa sto vas nema..... :(

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Ћале, много тога нисам стигао да ти кажем. Извини што нисам био идеалан син. Извини што нисам испуњавао твоја очекивања. Трудио сам се колико сам могао. Био сам клинац...

Недостајеш ми. Видимо се једног дана...

Подели на овим сајтовима

you have to change yourself.....

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Marija,ovo pise tvoja mnogopostovana,visoko uvazena i mnogo ,premnogo i preko svake mere draga ti sestra.

Ovim putem te molim da obratis paznju na ponasanje na sajtu,jer smo sada na nekoj misiji. Ti si pametna,ti to razumes bolje. Volela bih da od sada pises samo arsenijaste postove.

Ne preteruj sa salama,sa slikama,sa odusevljenjima,sa raspravama,budi umerena u svemu i molim te,nemoj nikoga da krivisi,voli .

Moram da spakujem poslednji kofercic,znas i sama koliko mi je tesko palo to sa selidbom,danima se budim u cudu i pitam se sta li trazim ovde.

Ne brini,snacicu se ja. Zivot nikada nije bio lak.

Ne zaboravi da te volim.

Jedva cekam da te vidim.

Primi ovaj mali poljubac koji ti saljem.

Laku noc.Sutra je novi dan.

:351780:

Подели на овим сајтовима

u razgovoru sa tobom ja se oblikujem... :)

"Svaki problem možemo gledati kao skrivenu priliku, blagoslov, čak iako to i ne izgleda tako. To je znak da nešto veće i bolje dolazi."

Подели на овим сајтовима

Ako ne plačeš godinama,očekuj da ćeš godine isplakati u jednom danu.Zato plači,kad god ti je do toga....

Слушај, гледај, ћути ако желиш живети у миру!

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...