Jump to content

Koja je normalna mera materijalizma kod zene?

Ključ

Препоручена порука

• Одговори 326
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

пре 23 часа, ninaana рече

Možda je mislila da je dobar pre nego što se udala. :(

Mislis BMW, a pa BMW je dobar pa koje god da je godiste, ima neceg posebnog i gansterskog u njemu. :D

To je samo izgovor...

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

пре 21 часа, Таша рече

Posebno kad ih zene "incuju"  :smeh1:

Aha, tada se vadimo na tehniku. :))

Када се ствари ставе на папир, ми вредимо онолико колико наша дела говоре о нама а не наше речи.

Подели на овим сајтовима

U redu zezanje al ajd malo postovanja i zena i mesta gde se nalazite.

"Grobe moj! Zašto te zaboravljam? Ti me čekaš, čekaš i ja ću se sigurno nastaniti u tebi. Zašto te zaboravljam i ponašam se kao da je grob sudbina samo drugih ljudi a ne i moja?"

sv. Ignjatije Brjančanjinov

Подели на овим сајтовима

• Гости

Све зависи од тога колики ослонац види у човеку са којим је, ако се уверила у човека, заиста је радостан тај човек, а она ће и пакао зарад њега подносити! 
Богу хвала за жену и верног друга :sunce:

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Гајић рече

Све зависи од тога колики ослонац види у човеку са којим је, ако се уверила у човека, заиста је радостан тај човек, а она ће и пакао зарад њега подносити! 
Богу хвала за жену и верног друга :sunce:

па и он ће чистилиште (џепа) ваљда због ње подносити, ако се уверио у жену и верног друга :D

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, Снежана рече

па и он ће чистилиште (џепа) ваљда због ње подносити, ако се уверио у жену и верног друга :D

Мој џеп и сва ми зарада су код ње, у власти сам јој :ani_biggrin:

Подели на овим сајтовима

Al` me nesto zanima... sta rade zene (mladje i starije, svejedno) kad muskarac ima prazan dzep, a veliku ljubav prema toj-i-toj zeni? Vreme sad...

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

• Гости
пре 1 минут, obi-wan рече

Al` me nesto zanima... sta rade zene (mladje i starije, svejedno) kad muskarac ima prazan dzep, a veliku ljubav prema toj-i-toj zeni? Vreme sad...

Вели моја ханума: "не знам ни сама шта бих му написала! Зависи какав избор у животу направи". А за крај је цитирала Балашевића: "само ретки нађу ретке".

Подели на овим сајтовима

пре 24 минута, obi-wan рече

не знам, никада нисам доживела да ме неко воли више од мојих пара :D

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 40 минута, obi-wan рече

Ako i ja imam veliku ljubav prema njemu, ništa, prizetiću ga i živećemo od ljubavi. XD 

Ako nemam, naći će neku bogatiju.

"Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊

Подели на овим сајтовима

1 hour ago, Снежана рече

не знам, никада нисам доживела да ме неко воли више од мојих пара :D

Nemoj tako, sad mi je teorija u rasulu... :smeh1:

"Ви морате упознати земаљско да би сте га волели, а Божанско се мора волети да би се упознало." Паскал "Свако искључиво логичко размишљање је застрашујуће: без живота је и без плода. Рационална и логична особа се тешко каје." Шмеман "Always remember - your focus determines your reality." Qui-Gon Jinn

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, obi-wan рече

Nemoj tako, sad mi je teorija u rasulu... :smeh1:

шта ћу ја кад пракса показује другачије...ајд сад испочетка :)

• Свиђа ми се 1

А.М.

Подели на овим сајтовима

пре 3 минута, Снежана рече

шта ћу ја кад пракса показује другачије...ајд сад испочетка :)

Ovde moram da stanem, post je tek poceo... :smeh1:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...