Jump to content

Брак - заједница мушкарца и жене

Оцени ову тему

da li biste stupili u brak bez ljubavi?  

186 члановâ је гласало

1. 1. da li biste stupili u brak bez ljubavi?

• da
      5
    • ne
      158
    • mozda
      13
    • da iz interesa
      5

Препоручена порука

8 minutes ago, Natasa. рече

Čula čula, pisao ih čovek :), plus što se kanoni menjaju u prostoru i vremenu, kao i svaki zakon. 

Bog je sam sebi dovoljan, stvarao je svet iz ljubavi, potpuno savršene i bezuslovne. Šta će njemu jedan mali Homo sapiens...osim da ga voli.

Па зар је том хомо сапијенсу тешко да га воли ... Ко воли жену већма него мене није мене достојан... па жену воли више него поштовање заповијести Божије о посту

Пост је вријеме окајавања гријехова и вријеме доказивања коме припадамо. Не може се два господара служити...

Подели на овим сајтовима

• Одговори 3.3k
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Популарни чланови у овој теми

Постоване слике

Управо сада, Mаслачак рече

А нећемо ми само због секса у вријеме поста горет у паклу ...имамо ми још гдје погријешит

Budi malo suptilniji...ovako se provaljuje

25863838.jpg

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Mаслачак рече

Па ви немојте...

Можел тако?

Pa nećemo, mada ja svakako neću  hahahah:) A ti ako si u braku, samo naprijed. A da, jesi li u braku i ovo pričaš iz iskustva?

Подели на овим сајтовима

10 minutes ago, Natasa. рече

Ja brata imam, ne treba mi još jedan :mazenje:, pogotovo ne u spavaćoj sobi :mazenje:

па ти само на секс мислиш, теби можда и не треба брак, можеш и овако лијепо да живиш, кад ти закони ништа не значе

љубав није страст, схвати... она је чешће изван спаваће собе, у свакодневном животу

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Mаслачак рече

па ти само на секс мислиш, теби можда и не треба брак, можеш и овако лијепо да живиш, кад ти закони ништа не значе

љубав није страст, схвати... она је чешће изван спаваће собе, у свакодневном животу

Шта ли тебе мучи кад удатим женама по интернету објашњаваш бестелесну љубав...

ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ

Подели на овим сајтовима

1 minute ago, Ronald рече

Pa nećemo, mada ja svakako neću  hahahah:) A ti ako si u braku, samo naprijed. A da, jesi li u braku i ovo pričaš iz iskustva?

Написала сам да нисам још у браку, али се надам да ће се то спровест у дјело кад будем. :)

Подели на овим сајтовима

8 minutes ago, Mаслачак рече

Јесте, пост су у тим данима установили свети оци... у Богу нема простора ни времена, али је чобјеку дато и вријеме и простор и правила, још у Рају... да..тако је мало довољно, а шта је по вама то МАЛО?

А нећемо ми само због секса у вријеме поста горет у паклу ...имамо ми још гдје погријешит

Ne u paklu se gori zbog nemanja sexa i zbog nekvalitetnog sexa:D

Подели на овим сајтовима

3 minutes ago, Mаслачак рече

Ajde bre beži trolčino jedna, ti ćeš da mi pričaš kako ću da živim.

Подели на овим сајтовима

Написала сам да нисам још у браку, али се надам да ће се то спровест у дјело кад будем. :)

Srećno...svaki muškarac prosto sanja o ženi koja daje dva puta godišnje...pa nek je vernik 1000 puta :smeh1:

Подели на овим сајтовима

Јао што сте ми паметни... вулгарностима трошите моје  драгоцјено вријеме, стога са задовољством напуштам ваше друштво. 

Узмите се у памет и остајте ми збогом. :mahmah:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

Управо сада, Mаслачак рече

A joj nisam primjetio, pa draga moja, odmah da ti kažem, 97,6 muškaraca bi odlijepili ako bi ih neko uslovio da budu 250 dana u godini bez sexa i više kada se uzme da žene često nisu spremne, nije im do toga u tom trenutku, umorne su, tako i muškarcima ukoliko su pod stresom od posla, vjerovatno bi se sastali par puta u nekoliko godina. Salim se, ali procitaj koliko je žena Jovana Krostanskog bila nervozna i žalila se. Da li ljudi mogu da izdrže bez sexa u postu? Mogu. Da li treba da se trude? Trebaju, ali samo zajednički da se dogovaraju i popustaju. Bez radikalizma jer tu nema ljubavi:)

Подели на овим сајтовима

Јао што сте ми паметни... вулгарностима трошите моје  драгоцјено вријеме, стога са задовољством напуштам ваше друштво. 

Узмите се у памет и остајте ми збогом. :mahmah:

Ako nisi Tvrtko i ako ne troluješ, onda imaš idealnog partnera ovde :smeh1: .

Totalno je u tvom fazonu, potraži ga, nećeš se pokajati. :smeh1:

Подели на овим сајтовима

9 hours ago, Mаслачак рече

Како нећеш вољет жену која ти је родила дјецу, или ако није, како да је не волиш кад брине о теби, а и она тебе...

Условљеност, дакле, неслобода, значи - нељубав.

9 hours ago, Mаслачак рече

Требало би да воде рачуна, ако им је стало да заслуже Царство Небеско, од воље им.

ЦН је дар, а не накнада за испуњавање заповести.

П.С. Првобитни Васкршњи постови су трајали 24h, канонски је сада Велики, 40одневни пост. Толико о томе. :)

"You know something is messed up when you see it"

Подели на овим сајтовима

14 hours ago, Ronald рече

Ne u paklu se gori zbog nemanja sexa i zbog nekvalitetnog sexa:D

Не каже се џабе да је неко "загорио" :D

Подели на овим сајтовима

Управо сада, Ћириличар рече

Не каже се џабе да је неко "загорио" :D

A vidiš da ova djevojka( pola maslačak, pola trol) traži nekoga s kim će živjeti bez sexualnih odnosa, bratski:D

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...