Вилер Текс Написано Јул 30, 2017 Пријави Подели Написано Јул 30, 2017 пре 41 минута, АлександраВ рече линк Робија. Да те Бог сачува. АлександраВ је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Bernard Написано Септембар 30, 2017 Пријави Подели Написано Септембар 30, 2017 http://shrani.najdi.si/?1B/oT/4Hm4MOSL/25913180bcc550387-3.jpg http://shrani.najdi.si/?3j/uO/1h0hLGFn/25913180bcc550387-7.jpg Lucerna corporis tui est oculus tuus. Si oculus tuus fuerit simplex, totum corpus tuum lucidum erit. Si autem oculus tuus fuerit nequam, totum corpus tuum tenebrosum erit. Evangelium Secundum Matthaeum 6, 22-23 In nomine + Patris, et + Filii, et Spiritus + Sancti. Amen. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2018 https://www.pinterest.com/pin/80994493269777654/?lp=true Branislav81, Рапсоди and Milica Bajic је реаговао/ла на ово 2 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 8, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 8, 2018 неопходно је постављате извор сваке фотографије...иначе, фотографије се бришу... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Новембар 9, 2018 Пријави Подели Написано Новембар 9, 2018 Milica Bajic је реаговао/ла на ово 1 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Чунга Лунга Написано Мај 24, 2019 Пријави Подели Написано Мај 24, 2019 On 8.11.2018. at 12:50, JESSY рече неопходно је постављате извор сваке фотографије...иначе, фотографије се бришу... А ако у рачунару имам стотине слика скинутих са интернета, како да поставим извор, када не знам одакле сам коју скинула? И да, бзвз је што сте избрисали све оне добре цртеже које сам качила на овој теми, кад се већ слободно деле на све стране на нету. Поет је реаговао/ла на ово 1 Солидарност ће спасити свет. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Мај 24, 2019 Пријави Подели Написано Мај 24, 2019 @Марина Савковић na zalost imali smo neprijatnosti i to ozbiljnih, tako da ova pravila mora da se postuju... ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Поет Написано Мај 24, 2019 Пријави Подели Написано Мај 24, 2019 @Марина Савковић Исти случај и код мене. Пал лажи сестро за извор кад не знадеш, шта те брига. После то исповедиш и а уздравље. ,,Ne kudi nista sto je ljudsko. Sve je dobro, samo ne svuda, ne uvek i ne za svakoga." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 https://zena.blic.rs/porodica/setra-pomaze-bratu-obolelom-od-leukemije/24x5xlp Предраг М, Istopljeni kamen, Рапсоди and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дуња Написано Септембар 12, 2019 Пријави Подели Написано Септембар 12, 2019 Smaragdni kamičak, Чунга Лунга and Istopljeni kamen је реаговао/ла на ово 1 2 "Ја сам спреман - нашао сам шлем." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Smaragdni kamičak Написано Новембар 27, 2019 Пријави Подели Написано Новембар 27, 2019 ViktorijaV је реаговао/ла на ово 1 "Ne srami se nagog, otkrivenog srca. Sramotno je samo srce bez ljubavi." 🕊 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 3, 2020 Пријави Подели Написано Март 3, 2020 Саласије, Smaragdni kamičak, дезертер and 3 осталих је реаговао/ла на ово 3 2 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 4, 2020 Пријави Подели Написано Март 4, 2020 izvor ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Ayla Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 Jedna nedelja bez ljudi... JESSY је реаговао/ла на ово 1 ...hanay na sahy Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
JESSY Написано Март 31, 2020 Пријави Подели Написано Март 31, 2020 https://banjaluka.net/foto-ove-fotografije-ljudske-rase-ostavljaju-bez-daha/ Ayla and Smaragdni kamičak је реаговао/ла на ово 2 ''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''(Св.Нектарије Егински) ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука