Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Задржало ме је то што не могу да одем са форума 4chsmu1

:cmizdrenje: 0102_laugh 0102_laugh Ne mogu ni ja  prstgore

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Da se zna - ja nisam moderator kojeg Ser Žile nosi sa sobom.  prstgore

:cmizdrenje: 0102_laugh 0102_laugh

posaljisvojuporuku.png

Погледа Отац с Небеса и виде ме сва у ранама од неправде људске, и рече, не свети се.
Коме да се светим Господе? Поворци стада, што иде на заклање? Свети ли се лекар болесницима, што га са самртничке постеље руже? Коме да се светим? Снегу, што копни и трави што се суши?

Подели на овим сајтовима

Šta se čudiš Martirije? Ti si garant mislio da sam ja  :cmizdrenje:, al' nisam.

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

Ti si legenda čovjek  d13qw7qišaimaba

posaljisvojuporuku.png

Подели на овим сајтовима

• 4 weeks later...

Нашо сам линк на Српској Трибини.

''Време долази када ће људи полудети, и када виде некога ко није полудео напашће га говорећи: ''Ти си луд, ти ниси као ми''.'' Ава Антоније Египатски

https://www.facebook.com/smrt.svetu

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...