Jump to content

Оцени ову тему

Guest ага пије млеко

Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)  

45 члановâ је гласало

1. 1. Zašto ste aktivni baš na ovom forumu ? (zašto vam se svidja baš ovaj forum?)

• Dobre teme
      7
    • Dobri ljudi (članovi i "uprava")
      24
    • Moderan forum
      2
    • "Kulturne" diskusije (Nema "pljuvanja")
      7
    • ostalo ...
      6

Препоручена порука

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  0203_cool Један од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени!  :229229229:

Витешки живот заиста није бедан,

бориш се са аждајом од 9 до 1!

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  0304_smile4 Један од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени!  0102_laugh

0304_smile4
Подели на овим сајтовима

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  0102_laugh Један од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени! 0102_laugh

0304_smile4

0304_smile4

Подели на овим сајтовима

• Гости

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  0405_feelЈедан од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени!  0304_smile4

0102_laugh
0304_smile4
0102_laugh
Подели на овим сајтовима

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  0304_smile4 Један од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени!  0102_laugh

Ау,ово је опасно  beggingpleasesmiley-1 госн Сер Жиле.
“There are four questions of value in life... What is sacred? Of what is the spirit made? What is worth living for, and what is worth dying for? The answer to each is the same. Only love.”
Подели на овим сајтовима

Знам за овај портал дуго, још из периода када је био у формирању. Неко време сам се опорављао од форумашења, па сам само пратио теме, а сад бих да узмем и активног учешћа јер видим да сте почели много да екуменишете!  :( Један од модератора ми је другар, зато пазите како се опходите према мени!  0110_hahaha

Ау,ово је опасно  beggingpleasesmiley-1 госн Сер Жиле.

Говорим тихо и носим модератора са собом!  ekstra

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...