Jump to content

Размена мишљења о разним животно-психолошким темама

Препоручена порука

"zadovoljstvo" ogovaranja,podsmevanja,ruganja, nekima je draže od razumevanja i prihvatanja da nismo svi isti

a Isus im valjda deluje kao jedan veeliki smarač koji nije umeo dobro da izdribla i izobliči grešnike, pa oni moraju da odrade taj deo posla :)

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 17:02, Sara" рече

svi smo na obe liste verovatno,niko nije savršen :)

lično mislim da samo jako povredjeni ljudi imaju želju da povrede i druge,

jako,jako povredjeni,čiji bol ih čini slepima za tudj bol.

što se tiče foruma,nisam nešto baš upućena ko tu koga podbada i ganja,

ali mogu da posvedočim da kad god mi je bilo najteže u životu ,bilo je više onih koji bi da doliju so na ranu nego da pomognu.

Srečom, uz one koji pomažu je Gospod,pa kvalitet nadvlada kvantitet.

Samo sujetni se osecaju povredzenim i uvredzenim.....i povredzuju  druge....dakle ego,i jedno golemo JA. koje je zlopamtilo....cak ako i neko nesto nekad kaze ne treba tome pridavati neki veliki znacaj....mozda kaze u afektu,mozda se zebava....a mozda i bude ovo da svesno i namerno zeli da povredi nekoga....al ja bar za sad nisam tako nesto primetio.....forumasi se sasvim ,,normalno,, :good2:  svi smo od krvi i mesa....a nekad udari i poneka emocija....a bilo bi i dosadno da ne udari....smorili bi se ko u raju..... 4chsmu1

Подели на овим сајтовима

On 25. 7. 2013. at 23:37, drvce рече
Ta je zelja drevna, sta je trebalo da se mece heruvim da vitla ognjenim macem, kao da nema drugi nacin da se zabrani pristup Adamu i Evi. Ne, nego je morao da se folira nesto, da preti, da zastrasuje. Sta, kao roknuces me tim macem, ne razumem?! Sta vitlas, daso, ako nisi spreman da ozbiljno povredis? Plahovita priroda i preozbiljno shvatanje svoje uloge, eto tako ja na to gledam.

Види, може али није то неки рандом паркић, то је Рај . Кад Бакингемску палату чувају ови england499.jpg, онда за Рај мора бар херувим са огњеним мачем, ни мање ни више.

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 17:58, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Samo sujetni se osecaju povredzenim i uvredzenim.....i povredzuju  druge....dakle ego,i jedno golemo JA. koje je zlopamtilo....cak ako i neko nesto nekad kaze ne treba tome pridavati neki veliki znacaj....mozda kaze u afektu,mozda se zebava....a mozda i bude ovo da svesno i namerno zeli da povredi nekoga....al ja bar za sad nisam tako nesto primetio.....forumasi se sasvim ,,normalno,, :good2:  svi smo od krvi i mesa....a nekad udari i poneka emocija....a bilo bi i dosadno da ne udari....smorili bi se ko u raju..... 4chsmu1

tačno, sujeta povredjuje sujetu.

sniziš sujetu na minimum i mirna Bačka

samo, ponekad, kad te život zgazi,mučno je kad još neko pridodaje,

mada ja u tome uvek vidim savršenu priliku da se proseje žito od kukolja medju prijateljima.

I can't go back to yesterday because I was a different person then.  Alice in Wonderland

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:07, Sara" рече

tačno, sujeta povredjuje sujetu.

sniziš sujetu na minimum i mirna Bačka

samo, ponekad, kad te život zgazi,mučno je kad još neko pridodaje,

mada ja u tome uvek vidim savršenu priliku da se proseje žito od kukolja medju prijateljima.

Prijatelj je onaj koji je u stanju da ti kaze ono sta iskreno misli..pa makar to bolelo ne znam koliko....sto je rekoa Vladika Nikolaj nasi neprijatelju su samo zapravio iskreni prijatelji,tako nekako beshe :.mislise. ....tako da kao sto rece Fridrih sto nas ne ubije cini nas jacim....a mudrost nam niche..... :D

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:13, SHADOWS OF THE LIGHT рече
Prijatelj je onaj koji je u stanju da ti kaze ono sta iskreno misli..pa makar to bolelo ne znam koliko

Скоро је мене један мој пријатељ "ошамарио"! Наравно не буквално, него истином! Сасуо ми је у лице све оно шта сам ја подсвјесно знала, али некако сам увијек бјежала од тога! Много боље се сада осјећам! Он ме је уствари суочио са истином која понекад и заболи, али је истина! Бескрајно му хвала на томе! Тада сам уствари схватила ону пословицу да ти пријатељ није онај који ти прича само оно шта желиш да чујеш! :) :) :)

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

ako smem da priznam,ja imam trenutno jaku želju da povredim jednu osobu, ali lepo,fizički,

ne volim te mentalne manipulatorske djavolje provokacije,

pesničenje mi deluje zdravije i fizički i mentalno.(samo u ovom slučaju, inače sam zakleti pacifista,tako mi uspomene na Čea ) :)

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:22, Биљана рече

Скоро је мене један мој пријатељ "ошамарио"! Наравно не буквално, него истином! Сасуо ми је у лице све оно шта сам ја подсвјесно знала, али некако сам увијек бјежала од тога! Много боље се сада осјећам! Он ме је уствари суочио са истином која понекад и заболи, али је истина! Бескрајно му хвала на томе! Тада сам уствари схватила ону пословицу да ти пријатељ није онај који ти прича само оно шта желиш да чујеш! :) :) :)

Tako je Biljo....ako je rekao istinu ili rekla....gotovo da je nemoguce da se suocimo s njojzi.....and the truth will set  us free.... :D

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:23, Sara рече
ja imam trenutno jaku želju da povredim jednu osobu, ali lepo,fizički,

Стрпи се, проћи ће! :) 

Благо онима који плачу, јер ће се утjешити; (Матеј; 5,4)

Подели на овим сајтовима

Ja sam imala želju(i javi mi se ponekad i sad) da fizički povredim 4 budale koje su me jako povredile... ali otkad je nemam svakodnevno, bolje se osećam :D

a pre par godina sam redovno, verbalno, povređivala osobu koja me mnogo voli, i koju ja mnogo volim, ne znam šta mi je bilo, mrzela sam je u tom trenutku, strašno koji sam idiot bila...

naravoučenije- ona mi je oprostila, ali ja sama sebi nisam nikad.

Koliko god da sam sada besna na nekoga, koliko god da me neko iznervira ili prodrma, retko kad ću ga povrediti... rečima. Fizički nikad nikog ni nisam.

Turn on, tune in, drop out

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:23, Sara" рече

ako smem da priznam,ja imam trenutno jaku želju da povredim jednu osobu, ali lepo,fizički,

ne volim te mentalne manipulatorske djavolje provokacije,

pesničenje mi deluje zdravije i fizički i mentalno.(samo u ovom slučaju, inače sam zakleti pacifista,tako mi uspomene na Čea ) :)

Ja bi ti savetovao da kupis jedan dzak i da iskanalises tu negativnu energiju ili da ides na neki dzogiing.....ili da nosis malo gajbe sa ladnim pivom dok ja sedim pod sljivom.... :laugh1:

• Волим 1
Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:28, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Ja bi ti savetovao da kupis jedan dzak i da iskanalises tu negativnu energiju ili da ides na neki dzogiing.....ili da nosis malo gajbe sa ladnim pivom dok ja sedim pod sljivom.... :laugh1:

nego,ta scena bi tek probudila gnev  :1314_womens:

najbolje pomaže bokserski džak, to definitivno,

On 26. 7. 2013. at 18:25, Биљана рече

Стрпи се, проћи ће! :)

čim njega prodju modrice  :0205_whistling:

Подели на овим сајтовима

On 26. 7. 2013. at 18:38, SHADOWS OF THE LIGHT рече

Koja scena?Dzoging..... 0110_hahaha   

ccc, sad mam želju da povredim dve osobe fizički  :kriminalac:

Подели на овим сајтовима

• Креирај ново...