Jump to content

Kako prepoznati bludnicu? ili Zašto se dobri momci zaljubljuju u problematične devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Шта сте се људи уфилософирали нешто? 

Што се блудница тиче, волео сам и сам такву једну и дан данас је волим и мишљења сам да су многе ''блуднице'' потенцијално најбоље девојке што могу да постоје, јер оне ''добре'' тешко ће умети да цене љубав толико као оне које су је због блудничења изгубиле. (надам се да девојке неће ово схватити као да требају да блудниче да би биле добре :)). Елем, ни Христос није одгурнуо од себе блуднице, па што би се ја правио паметнији? Боже сачувај. 

Све у свему, ''љубите непријатеље своје'', можда тако и од те ''блуднице'' постане праведница, а то је Богу најмилије. Ово ми је можда и најмилија заповест Спаситељева јер се када њу испуњаваш у трену можеш приближити Христу, то јест Он теби. 

Желе, стручна ова Рајка у свом послу. Где ли је само нађе? :)

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Evo moje životne priče, mog iskustva:  Zaljubim se ja u jednu slatku balerinu, i osvojim je, a na moju veliku sreću budem joj prvi u životu. I pored korišćenja kontracepcije zatrudni, što je meni prosto bio znak da smo suđeni jedno drugom. Mislio sam da je pitanje braka samo pitanje vremena, a pošto je bilo leto ona sa roditeljima i sestrom ode na more, zvala me je prvi dan, drugi dan puna ljubavi itd. Ja se spakujem i krenem i ja na more  a da joj ne kažem zbog iznenađenja. Kad tamo doživim šok ona u nekoj šemi sa nekim tipom. tu dobijem šut kartu, ona kada se vratila je abortirala i nikada, nikada nije htela samnom da razgovara više............

Уф, болно... Ал брате, само напред, нема шта да се заустављаш на томе. Поменеш их у молитви и живи даље свој живот, наићи ће већ нека. А увек узимај са резервом све па чак и жену. И један предлог, нема у животу ништа суђено, када то будеш схватио биће ти лакше да кормилаш својим животом а и избором девојке. 

Подели на овим сајтовима

Jedan moj prijatelj se oženio jednom jako finom devojkom. Ozbiljna, kulturna, sa jednim prosto menadžersko poslovnim stavom.Ništa jeftino, ništa zavodnički, smerna devojka, tako je izgledala. Nije prošla ni godima dana, kad je moj prijatelj počeo čudno da se ponaša. Upao je u teška duševna stanja i očajanje, a onda mi je jednom priznao ono šta je ona njemu priznala. Pre njega spavala je sa preko 500 muškaraca i to mu je pokazala u svom imeniku, bila grupi girl nekim pop grupama, znači spavala sa svima njima redom itd. Na kraju je počela da ga vara i srećom po njega posle nekog vremena su se razveli. Opet srećom nije bilo trudnoće pa ni dece. A da je bilo? Kakav bi to bio brak.

On bi joj bio oprostio za prošlost da nije počela  da ga vara.

Bila je tema zašto se dobrim devojkama dešavaju loši momci, mislim da se može postaviti pitanje i obratno.

Mislim da je tvoj prijatelj postupio potpuno ispravno, ljudski, hrišćanski, kad je odlučio da joj, takvoj kakva je bila prije poznanstva i veze s njim, pruži šansu da se ostvari kao normalna i funkcionalna žena, pa eventualno i majka. Činjenica je da ona nije htjela ili nije uspjela da prepozna tu šansu, i da je uvaži kao Bogom danu da se, da kažem tako, vaspostavi kao žena. A kakav bi to brak bio da su na svijet došla djeca... Pa, pun trpljenja, što brak i jeste. Trpljenje, iz ljubavi.

Подели на овим сајтовима

Može čovek da se sačuva od tih povreda, ako zna da čuva srce, pa tek kad se osvedoči u nečiju dobronamernost i vernost, onda  da mu pokloni celog sebe.

To je teško i zato mnogi padaju tj. zaćore se pre vremena, pa onda kuku mene, ali nije nemoguće.

Jako je dobro druženje, upoznavanje familije, prijatelja, savetovanje sa svojim roditeljima i starijima, jer oni mogu da provale te stvari, ako je neko bolid i tako to.

I naravno, nema sexa, inače sve pada u vodu gringrin

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se, a šta je za vas bludnica uopšte? To je široka kategorija :)

Ja samo znam da je Džordž najveći bludnik grada Čikaga, a ko je još nemam pojma .

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

Izvinjavam se, a šta je za vas bludnica uopšte? To je široka kategorija :)

To je višestruka preljubnica, ili ona koja održava paraleno više veza, ili ona koja olako bez nekog značajnog razloga prelazi iz veze u vezu (mislim seksualnu), ili recimo one klinke od 13,14 ili 15 godina koje su fizički nevine jer čuvaju "nevinost" da bi je nekom prodale ali zato upražnjavaju or.alni i an.alni sex

Подели на овим сајтовима

мишљења сам да су многе ''блуднице'' потенцијално најбоље девојке што могу да постоје, јер оне ''добре'' тешко ће умети да цене љубав толико као оне које су је због блудничења изгубиле.

neka brate, ali meni ne treba takva, šta ako ima neke bolesti??? Šta onda? Da mi navuče neke boleštine, pa to bi mi život upropastilo. 

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

...па сви ми имамо неке болести, неки више, неки мање. А лечење је лакше и лепше у двоје. Наравно, постоји граница доброг укуса. Не можемо ми трпети баш свашта, разумем те. 

Подели на овим сајтовима

Ja konkretno ne bi imao problem da budem sa devojkom koja je imala 500 muškaraca ali samoako je njeno pokajanje iskreno a ne da ima masku ,a život nastavlja po starom....

Inače,blud znači lutanje,ne samo seksualno već svaki oblik lutanja

Подели на овим сајтовима

Ja samo znam da je Džordž najveći bludnik grada Čikaga

bravo Baba.... :laugh:

''Старајте се да имате љубав. Иштите свакодневно од Бога љубав. Заједно са љубављу долази сво богатство добара и врлина. Волите, да бисте били вољени од других.''
(Св.Нектарије Егински)

ЖИВА ДЕЛА УТЕХЕ - искрено се надам да ће ова акција пробудити оно најбоље у нама

Подели на овим сајтовима

Drugi deo naslova je,zašto se dobri momci zaljubljuju u problematične devojke...to što je neko moralan ili spoljnjim očoima gledano dobar,ne znači da zbog toga nije egocentrik,a pošto se sličan sličnom raduje,eto zato se zaljubljuju u problematične devojke.

Подели на овим сајтовима

...па сви ми имамо неке болести, неки више, неки мање. А лечење је лакше и лепше у двоје. Наравно, постоји граница доброг укуса. Не можемо ми трпети баш свашта, разумем те

Наравно да постоји граница, а ово што си реко да је лакше у двоје, кад би се заразио неком болести мој живот би се претворио у муку и патњу, тако да МАКСИМАЛНО избегавам такве девојке које се да тако кажем "лако дају"

Царство Божије није у речи него у сили

Подели на овим сајтовима

Nisam se nadala toliko operacionalim definicijama :D

Inače,blud znači lutanje,ne samo seksualno već svaki oblik lutanja

Sa ovim se slažem; ljudsko biće je nekad toliko izgubljeno da ne može da vidi Istinu i da mu je ispred očiju... Žalosno je kad strah od smrti potiskuješ uronjenošću u najniže ovozemaljsko...

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...