Иван ♪♫ Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ja konkretno ne bi imao problem da budem sa devojkom koja je imala 500 muškaraca ali samoako je njeno pokajanje iskreno a ne da ima masku ,a život nastavlja po starom.... i pod uslovom da je zdrava Дејан је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 тако да МАКСИМАЛНО избегавам такве девојке које се да тако кажем "лако дају" Pazi, u pravu si, ti imaš 17 godina, i ako naiđeš na neku curu koja se lako daje, to jeste da se čovek malo zamisli; ako se dobro sećam, od svih mojih drugarica samo jedna je imala ozbiljnog momka, i tad je spavala prvi put sa njim; o tome se uopšte nije ni tračalo, pošto je svima seks bio daleko u budućnosti; sada ne znam kakva je situacija... Al' da ti kažem, posle izvesnog vremena zaista ogromna većina se lako dajemo srećom, pa smo do tada ili u vrlo ozbiljnim vezama ili u braku, pa se škandal izbegne "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
RYLAH Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ех, да нека хоће да ме вара... Ел Нињо, Караконџула, Драшко and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Pazi, u pravu si, ti imaš 17 godina, i ako naiđeš na neku curu koja se lako daje, to jeste da se čovek malo zamisli; ako se dobro sećam, od svih mojih drugarica samo jedna je imala ozbiljnog momka, i tad je spavala prvi put sa njim; o tome se uopšte nije ni tračalo, pošto je svima seks bio daleko u budućnosti; sada ne znam kakva je situacija... Al' da ti kažem, posle izvesnog vremena zaista ogromna većina se lako dajemo srećom, pa smo do tada ili u vrlo ozbiljnim vezama ili u braku, pa se škandal izbegne Па нисам мислио у браку, мислио сам на ванбрачне активности .smesko. . У осталом Бог нам није дао полне односе да се играмо са тим него да се размножавамо! Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Па нисам мислио у браку, мислио сам на ванбрачне активности .smesko. . У осталом Бог нам није дао полне односе да се играмо са тим него да се размножавамо! Hm, o ovome bi se dalo pričati, ali ne mislim da je rasprava sad nužna i na korist bilo kome... U svakom slučaju, da bi neko prestao da greši, stvarno mislim da je potrebna lična odluka i pokajanje, a partner može da bude samo osnovni podsticaj na to... I generalno, ljudi se nalaze i zaljubljuju na nesvesnom nivou, i u tome ima nekog smisla. Ko zna zašto neko dobar završi sa budalom, mogli bismo analizirati do besvesti, ali opet će ostati neuhvatljivo... Драшко, rdejan74 and Arsenija је реаговао/ла на ово 3 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Volim_Sina_Bozjeg Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Zasto se dobri momci zaljubljuju u lose devojke? Pa zato sto od najranijeg detinstva teraju nas da drzimo alate u rukama i da popravljamo nesto. prvo putem igracaka pa posle i sa pravim alatima! Караконџула је реаговао/ла на ово 1 Ljubav se u duši ogleda, nebo je još nesagledivo. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Чуј, блудница...није она ствар сапун па да се потроши...број партнера у прошлости је неважан ако је особа здрава и решена да се скраси. Мушки би да шврљају и да запишу што више црта а да се ожене невином...ни`ђе логике. Mилена КШ, DankaM, feeble and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
kirios1 Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ne mislim da je broj partnera nevazan, mislim, ne moze se tako reci,to ipak nesto govori o osobi, i ne pozitivno. I ne svidja mi se naziv teme, sta to znaci, cim tako nazivas zensku osobu (a ne onim drugim, ruznijim nazivima), to govori o tebi da si hriscanin, a ako si hriscanin, ne treba valjda da osudjujes, Hrista su bas optuzivali sto se "druzi" sa bludnicama izmedju ostalih, kao i neke monahe iz zitija ("a svetina gresna pravedna se pravi...), i ako zavrsis sa nekom takvom (znas da kazu da ce te stici ono od cega bezis, mada ne znam bas zasto), to ti je krst zivotni, od Boga dat, pa se nosi s tim kako znas, bez strpljenja nema spasenja Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2013 da ponovim: Evo moje životne priče, mog iskustva: Zaljubim se ja u jednu slatku balerinu, i osvojim je, a na moju veliku sreću budem joj prvi u životu. I pored korišćenja kontracepcije zatrudni, što je meni prosto bio znak da smo suđeni jedno drugom. Mislio sam da je pitanje braka samo pitanje vremena, a pošto je bilo leto ona sa roditeljima i sestrom ode na more, zvala me je prvi dan, drugi dan puna ljubavi itd. Ja se spakujem i krenem i ja na more a da joj ne kažem zbog iznenađenja. Kad tamo doživim šok ona u nekoj šemi sa nekim tipom. tu dobijem šut kartu, ona kada se vratila je abortirala i nikada, nikada nije htela samnom da razgovara više............ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Ех, да нека хоће да ме вара... Знам како ти је... RYLAH, VizantijskoPlavo, Juanito and 2 осталих је реаговао/ла на ово 5 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
DankaM Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 @, Šta da ti kažem, dešava se... Pretpostavljam da ste bili mladi, da cura nije htela da se udaje, niti da ima decu, pa je našla drugog tipa, da bi joj bilo lakše da te ostavi. Sebično s njene strane, al' sad gotovo. Verovatno je i bolje što ste se razišli... Zaljubim se ja u jednu slatku balerinu, i osvojim je, a na moju veliku sreću budem joj prvi u životu. I pored korišćenja kontracepcije zatrudni, što je meni prosto bio znak da smo suđeni jedno drugom. Iskreno, bolje ćeš proći u životu, ako promeniš logiku i način razmišljanja... "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
-Владимир- Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 @ Ange de Dieu Тешка прича . Моје искуство је да сваку лошу ситуацију ,ако је могуће, треба окренути на зезање, лакше се преброди тако. Битно је да ниси ти испао ђубре у целој ситуацији, шта да се ради заљубио си се , видео си у њој оно што она никад није била и платио то. Сад је битно опростити и себи и њој и кренути даље, овај пут мудар као змија, не само безазлен. Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
YOKA Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Пре неколико година имала сам прилику да прочитам један рад о Цару Јустинијану и његовој царици Теодори. Згранула сам се!!! Па људи, они су свеци!!! Он је Теодору покупио на улици где се продавала за новац ... После је мењао закон да би је оженио. Био је веома уман и учен човек, моћан, и као такав успео је да промени њен начин живота. А она њему је помогала са својим богатим искуством тј., вијањем по улицама древног Константинопоља је савладала психологију широких наредних маса. То им је и спасило главе у побуни Ника 532. г. Она му је била главни политички саветник, итд, итд... Па сад ајде реци где је ту логика??? Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 ja kontam da uvek onaj ko je ok u vezi nadrlja..takav zivot valjda Срђан Ранђеловић and kirios1 је реаговао/ла на ово 2 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 u vezi nadrlja onaj ko puno ocekuje... (tzv idealizovanje nekog) ПЧЕЛИЦА and kron је реаговао/ла на ово 2 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука