Иван ♪♫ Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 a ako ne traze zauzvrat tu ljubav zasto su onda tuzni kad im ne uzvrate ljubav? zato sto vole bezuslovno? ne verujem bas... zato što je to zaljubljenost, a ne ljubav, postoji razlika zaljubljenost je okrenuta prema sebi i želi i traži nešto što joj se dopada, i uslovljena je nekim dopadanjem, željom, a ljubav je usmerena ka drugome i nije uslovljena Arsenija је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Da se vratimo temi s početka o dobrim momcima a i o dobrim devojkama koji se zaljubljuju, možda se ponašaju baš kao dobri pastir koji krene za onom jednom ovčicom koja se izgubila nemoj molim te, to bi polazalo nameru da se na partnera utiče i menja, i to u startu, gde je tu poštovanje tuđe ličnosti Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 Pre njega spavala je sa preko 500 muškaraca UH SUNCE TI!!!! Gde ih neđe toliko??? Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 ,ožda treba otvoriti temu,kako prepoznati barabu i švalera R.Žiskar је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 zasto muske uvek privlace nevalajale devojke i one koje svesno zavode pogledom i tako to.? zavisi kako koga, jer prvo sam pogled privlači ženska osoba ako se... kako da kažem.... provokativno oblači (da se ne lažemo). Mislim da svako može da prepozna bludnicu, a onaj ko leti za njima ne ide zato što se zaljubio nego zato što hoće korist od nje. VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Иван ♪♫ Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 ćirko, ti si bre manijak, samo o ženske misliš OPA ĐURĐO... Дејан, Manolis, drvce and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 e pa sad vidiš kako je nama dobrim momcima koji još ne svetle božanskom svetlošću, i imamo još dosta toga ljudskog u sebi. ma nas ne razumeju .smesko. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
drvce Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 zato sto je ljudska ljubav uzrocno-posledicna, znaci ako ti volis mene volecu i ja tebe. Je l? Svakog? For free? Mongol General: Wrong! Conan! What is best in life? Conan: To crush your enemies, see them driven before you, and to hear the lamentation of their women. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
VizantijskoPlavo Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 for free, why not? 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 14, 2013 Пријави Подели Написано Март 14, 2013 ja bih najvise volela kad bismo se svi voleli i kad bi u vezama bila obostrana ljubav i postovanje TO I JA KAŽEM! :cheesy2: VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s5fqWNNo-Tc Иван Дабижљевић and RYLAH је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sudija Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Šta je to bludnica? Иван Дабижљевић је реаговао/ла на ово 1 Doćiće Dan Kada Dan Neće Doći Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
R.Žiskar Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=s5fqWNNo-Tc Сунце ти калајисано.....ово боли.... RYLAH and Баба је реаговао/ла на ово 2 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 15, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Evo moje životne priče, mog iskustva: Zaljubim se ja u jednu slatku balerinu, i osvojim je, a na moju veliku sreću budem joj prvi u životu. I pored korišćenja kontracepcije zatrudni, što je meni prosto bio znak da smo suđeni jedno drugom. Mislio sam da je pitanje braka samo pitanje vremena, a pošto je bilo leto ona sa roditeljima i sestrom ode na more, zvala me je prvi dan, drugi dan puna ljubavi itd. Ja se spakujem i krenem i ja na more a da joj ne kažem zbog iznenađenja. Kad tamo doživim šok ona u nekoj šemi sa nekim tipom. tu dobijem šut kartu, ona kada se vratila je abortirala i nikada, nikada nije htela samnom da razgovara više............ Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука