VizantijskoPlavo Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 u vezi nadrlja onaj ko puno ocekuje... (tzv idealizovanje nekog) u pravu si. ne treba nista ocekivati ali treba biti spreman na sve(sta god da se dogodi). 'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.' -Isaija 40:31 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
dragisa Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 da tako nekako, mada ne bas da ne treba potpuno nista ocekivati, pre bi rekao ocekujes i radujes se ali i ako bude iznenadjenja (sa ovakvom perspektivom) ih lakse svaris i prevazidjes. VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Everyone’s got a plan until they get hit. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Сунце ти калајисано.....ово боли.... емоције брате Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Баба Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 Шта сте се људи уфилософирали нешто? Што се блудница тиче, волео сам и сам такву једну и дан данас је волим и мишљења сам да су многе ''блуднице'' потенцијално најбоље девојке што могу да постоје, јер оне ''добре'' тешко ће умети да цене љубав толико као оне које су је због блудничења изгубиле. (надам се да девојке неће ово схватити као да требају да блудниче да би биле добре . Елем, ни Христос није одгурнуо од себе блуднице, па што би се ја правио паметнији? Боже сачувај. Све у свему, ''љубите непријатеље своје'', можда тако и од те ''блуднице'' постане праведница, а то је Богу најмилије. Ово ми је можда и најмилија заповест Спаситељева јер се када њу испуњаваш у трену можеш приближити Христу, то јест Он теби. Желе, стручна ова Рајка у свом послу. Где ли је само нађе? то ми људи шаљу на фејс ... немају паметнија посла Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 рецепт за брак: СВЕТОСТ То је решење за све проблеме Иван ♪♫, YOKA, kirios1 and 1 члан је реаговао/ла на ово 4 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Partibrejkers Написано Март 15, 2013 Пријави Подели Написано Март 15, 2013 иначе Господ обично споји супротности да би се људи надопуњавали: муж попустљив жена тврдоглава, муж хоће чешће да води љубав а жена ретко, она вредан он није, она упорна он није итд.итд. YOKA, Драшко, blue and 4 осталих је реаговао/ла на ово 7 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Sidarta Написано Март 16, 2013 Аутор Пријави Подели Написано Март 16, 2013 svi tezimo za ljubavlju, da se ispuni onaj deo srca koji je prazan, ali mi ljudi umemo da pogresimo i da ljubav koja nam nedostaje trazimo u ljudima umesto u Bogu. Ne samo srce nego celo naše Biće zeli da se ispuni ljubavlju, ekstatičnom ljubavlju koja dolazi istina od Boga,ali bez ljudi ona je skoro nemoguća, jer samo kroz odnose sa ljudima mi pokazujemo i dokazujemo ko smo i kakvi smo, i tek tada se na nas izliva milost i ljubav božija. Od Boga nam često i stiže ljubav, ali nama se ne dopada kako je ta ljubav upakovana, pa tražimo lepša prikladnija pakovanja za nas,o ludosti naše,i oholosti naše, čine nam toda lutamo pustinjom tvrdog uobraženog srca i slepi da vidimo. VizantijskoPlavo је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Пре неколико година имала сам прилику да прочитам један рад о Цару Јустинијану и његовој царици Теодори. Згранула сам се!!! Па људи, они су свеци!!! Он је Теодору покупио на улици где се продавала за новац ... После је мењао закон да би је оженио. Био је веома уман и учен човек, моћан, и као такав успео је да промени њен начин живота. А она њему је помогала са својим богатим искуством тј., вијањем по улицама древног Константинопоља је савладала психологију широких наредних маса. То им је и спасило главе у побуни Ника 532. г. Она му је била главни политички саветник, итд, итд... Па сад ајде реци где је ту логика??? Ljubav je nadlogična I sveta Marija Egipćanka je bila najelitnija prostitutka u tadašnjoj Aleksandriji. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Srdjan Kotur Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 da ponovim: Evo moje životne priče, mog iskustva: Zaljubim se ja u jednu slatku balerinu, i osvojim je, a na moju veliku sreću budem joj prvi u životu. I pored korišćenja kontracepcije zatrudni, što je meni prosto bio znak da smo suđeni jedno drugom. Mislio sam da je pitanje braka samo pitanje vremena, a pošto je bilo leto ona sa roditeljima i sestrom ode na more, zvala me je prvi dan, drugi dan puna ljubavi itd. Ja se spakujem i krenem i ja na more a da joj ne kažem zbog iznenađenja. Kad tamo doživim šok ona u nekoj šemi sa nekim tipom. tu dobijem šut kartu, ona kada se vratila je abortirala i nikada, nikada nije htela samnom da razgovara više............ Auu brate... Žao mi je. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 užas... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Ех, да нека хоће да ме вара... сине кад те довати нека....... исто сам бијо forever alone, нема журбе "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 ипак у нашем друштву,а вероватно и другде, прича се о "блудницама" ако су имале много партнера, а са друге стране момци су "цареви" ако су "лупачи рецкица" то je понижавајуће за жене, можда те жене о којима је тема, силно траже љубав, поштовање, а не неког ко ће да их употреби једнократно додуше чак и кад упознаш породицу, околину не можеш све да закључиш о особи, знам за случај, додуше није у питању блудничење али јесте коцкање, са озбиљним последицама Mironosica је реаговао/ла на ово 1 "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Candy Butcher Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 ипак у нашем друштву,а вероватно и другде, прича се о "блудницама" ако су имале много партнера, а са друге стране момци су "цареви" ако су "лупачи рецкица" ипак је то мало понижавајуће за жене, можда те жене о којима је тема, силно траже љубав, поштовање, а не неког ко ће да их употреби једнократно додуше чак и кад упознаш породицу, околину не можеш све да закључиш о особи, знам за случај, додуше није у питању блудничење али јесте коцкање, са озбиљним последицама Upravu si potpuno .smesko. Царство Божије није у речи него у сили Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 ипак у нашем друштву,а вероватно и другде, прича се о "блудницама" ако су имале много партнера, а са друге стране момци су "цареви" ако су "лупачи рецкица" samo da napomenemo da to nije Hrišćanska logika... Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Драшко Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 samo da napomenemo da to nije Hrišćanska logika... наравно да није, али се "примило" у друштву "Верујем Господе, помози мом неверју" "О жено, велика је вера твоја, нека ти буде како хоћеш" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука