DankaM Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 Ja tek sad provalila da je naslov "Kako prepoznati bludnicu" Ništa, moraš dobro da se zagledaš u čelo, pošto joj uglavnom piše na čelu Драшко, Natasa., Arsenija and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 "We are such stuffAs dreams are made on; and our little lifeIs rounded with a sleep." Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Март 16, 2013 Пријави Подели Написано Март 16, 2013 наравно да није, али се "примило" у друштву šta se posle svetog Save, a da je hrišćansko ,primilo u narodu? :D Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Martyr Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 ah zaljubljenost, kako objasniti to.. Тешко, веруј ми. (: Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
marko123 Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Занимљиво чак и добре девојке привлаче лоши момци ...... http://glasistine.ml Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Занимљиво чак и добре девојке привлаче лоши момци ...... Ne mora da znači . To je uglavnom zbog manjka samopouzdanja. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Zašto se neko zaljubljuje u nekoga ?! A zašto je nebo plavo (naravno , pod uslovom da je vedar dan) ? P.S. : Ovo je više retoričko pitanje , tako da mi nemojte , molio bih vas lijepo , objašnjavati nekakve fizičke (i/li slične) reakcije koje dovode do plavetnila neba ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Arsenija Написано Новембар 11, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 11, 2013 Zašto se neko zaljubljuje u nekoga? Zato što je svima potrebna ljubav u nekom obliku...a nedostatak bilo koje vrste ljubavi vodi u bedak. Zaljubljujemo se zato što smo skloni zaljibljivanju.... Драшко је реаговао/ла на ово 1 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Дејан Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Занимљиво чак и добре девојке привлаче лоши момци ...... Не би се сложио, крпа увек нађе закрпу, код женског света најчешће њихова унутрашња хтења нису испољена у понашању,да ли због средине или чега већ, није ни важно али на унутрашњем плану су исте као и ти лоши момци , како их ти назва. Ако желиш да процениш некога какав је, погледај прво ко му је партнер Благовесник, Срђан Ранђеловић and blue је реаговао/ла на ово 3 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Zašto se neko zaljubljuje u nekoga? Zato što je svima potrebna ljubav u nekom obliku...a nedostatak bilo koje vrste ljubavi vodi u bedak. Zaljubljujemo se zato što smo skloni zaljibljivanju.... Ne , Lara . Mislim , tvoja replika je zaista tačna , ali ja nisam mislio na zaljubljivanje u opštem obliku i slažem se da je ovo što si ti napisala sasvim tačno ,nego zašto baš u tu , jednu , određenu osobu ? Teško je to objasniti . "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Снежана Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 Ne , Lara . Mislim , tvoja replika je zaista tačna , ali ja nisam mislio na zaljubljivanje u opštem obliku i slažem se da je ovo što si ti napisala sasvim tačno ,nego zašto baš u tu , jednu , određenu osobu ? Teško je to objasniti . Питај Бога Караконџула and Драшко је реаговао/ла на ово 2 Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем! А.М. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Караконџула Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 tačno tako , Snežana ! "Ох, та ја сам Човек! Човек!" Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Raymond Red Reddington Написано Новембар 12, 2013 Пријави Подели Написано Новембар 12, 2013 e, ovo i mene zanima. zasto muske uvek privlace nevalajale devojke i one koje svesno zavode pogledom i tako to.? Једноставно исконски проив и чињеница да ако успеш да смириш такву девојку...да си главни.. „Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“ (Дин Расел) Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Dijasporka Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Zanimljiva tema...iako je nisam bas celu iscitala Elem, ne znam zasto, ali znam da mi je drago sto se neki dobri momci zaljubljuju u neke lose devojke, jer da nije tako, ko zna sta bi sa mnom bilo. Mene je muz spasio trpljenjem i ljubavlju, i tek sad mi je jasno kolika je njegova zrtva bila. Nije mi ga uzalud Gospod poslao... nana, Срђан Ранђеловић, Данче* and 3 осталих је реаговао/ла на ово 6 Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Срђан Ранђеловић Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 Ја морам нешто да напишем. Читао сам и раније ову тему, па сам сада опет и видим нека писања која су у потпуној супротности са оним како та особа заправо размишља и како се понаша уживо и какве су њене животне жеље и циљеви. Земља живих Познај себе Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
madbaron Написано Јануар 31, 2015 Пријави Подели Написано Јануар 31, 2015 (измењено) Зато што нису добри момци, већ су шоње, а ***** се увек удоме код шоња (феномен познат као alpha fux, beta bux). Измењено Јануар 31, 2015 од Danijela Povedi racuna o izboru reci. Волите непријатеље своје, презрите непријатеље Христове, сатрите непријатеље Хришћанства. Link to comment Подели на овим сајтовима More sharing options...
Препоручена порука