Jump to content

Kako prepoznati bludnicu? ili Zašto se dobri momci zaljubljuju u problematične devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

Ja tek sad provalila da je naslov "Kako prepoznati bludnicu" :D

Ništa, moraš dobro da se zagledaš u čelo, pošto joj uglavnom piše na čelu ;)

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

• 7 months later...

Zašto se neko zaljubljuje u nekoga ?! 

A zašto je nebo plavo (naravno , pod uslovom da je vedar dan) ? 

P.S. : Ovo je više retoričko pitanje , tako da mi nemojte , molio bih vas lijepo , objašnjavati nekakve fizičke (i/li slične) reakcije koje dovode do plavetnila neba ! 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Zašto se neko zaljubljuje u nekoga?

Zato što je svima potrebna ljubav u nekom obliku...a nedostatak bilo koje vrste ljubavi vodi u bedak.

Zaljubljujemo se zato što smo skloni zaljibljivanju....

:351780:

Подели на овим сајтовима

Занимљиво чак и добре девојке привлаче лоши момци ......

Не би се сложио, крпа увек нађе закрпу, код женског света најчешће њихова унутрашња хтења нису испољена у понашању,да ли због средине или чега већ, није ни важно али на унутрашњем плану су исте као и ти лоши момци , како их ти назва.

Ако желиш да процениш некога какав је, погледај прво ко му је партнер ;)

Подели на овим сајтовима

Zašto se neko zaljubljuje u nekoga?

Zato što je svima potrebna ljubav u nekom obliku...a nedostatak bilo koje vrste ljubavi vodi u bedak.

Zaljubljujemo se zato što smo skloni zaljibljivanju....

Ne , Lara . Mislim , tvoja replika je zaista tačna , ali ja nisam mislio na zaljubljivanje u opštem obliku i slažem se da je ovo što si ti napisala sasvim tačno ,nego zašto baš u tu , jednu , određenu osobu ? Teško je to objasniti . 

"Ох, та ја сам Човек! Човек!" 

Подели на овим сајтовима

Ne , Lara . Mislim , tvoja replika je zaista tačna , ali ja nisam mislio na zaljubljivanje u opštem obliku i slažem se da je ovo što si ti napisala sasvim tačno ,nego zašto baš u tu , jednu , određenu osobu ? Teško je to objasniti . 

Питај Бога :)))

Путници, нема пута, путеви се стварају ходањем!

А.М.

Подели на овим сајтовима

e, ovo i mene zanima.  zasto muske uvek privlace nevalajale devojke i one koje svesno zavode pogledom i tako to.?

Једноставно исконски проив и чињеница да ако успеш да смириш такву девојку...да си главни..

„Многи од нас себе зову „либералима“. И тачно је да је реч „либерал“ некада означавала особе које су поштовале појединца и зазирале од служења масовним принудама. Али левичари су сада загадили тај некада поносан назив означавујћи њиме себе и свој програм већег владиног власништва над имовином и контроле над појединцима. И сада, као резултат, они од нас који верују у слободу морамо објашњавати како, када називамо себе либералима, заправо мислимо на либерале у класичном незагађеном смислу. Ово је у најбољем случају мучно и подложно неразумевању. Ево предлога: хајде да ми, који волимо слободу, заштитимо и за своје коришћење задржимо добру и часну реч „либертаријанац“.“

(Дин Расел)

Подели на овим сајтовима

• 1 year later...

Zanimljiva tema...iako je nisam bas celu iscitala :)

Elem, ne znam zasto, ali znam da mi je drago sto se neki dobri momci zaljubljuju u neke lose devojke, jer da nije tako, ko zna sta bi sa mnom bilo. Mene je muz spasio trpljenjem i ljubavlju, i tek sad mi je jasno kolika je njegova zrtva bila. Nije mi ga uzalud Gospod poslao...

Подели на овим сајтовима

Ја морам нешто да напишем. Читао сам и раније ову тему, па сам сада опет и видим нека писања која су у потпуној супротности са оним како та особа заправо размишља и како се понаша уживо и какве су њене животне жеље и циљеви.

Подели на овим сајтовима

Зато што нису добри момци, већ су шоње, а ***** се увек удоме код шоња (феномен познат као alpha fux, beta bux).

Измењено од Danijela
Povedi racuna o izboru reci.

Волите непријатеље своје, презрите непријатеље Христове, сатрите непријатеље Хришћанства.

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...