Jump to content

Kako prepoznati bludnicu? ili Zašto se dobri momci zaljubljuju u problematične devojke?

Оцени ову тему

Препоручена порука

• Одговори 170
  • Креирано
  • Последњи одговор

Популарни чланови у овој теми

Pre njega spavala je sa preko 500 muškaraca

Kud je stigla, pa kao da ništa drugo nije radila?

A što se tiče toga, pa i dobri momci se zaljube u loše devojke, ako su dobri, ne moraju da budu pametni... A možda i nisu baš toliko dobri? U šta su se zaljubljivali? Pa može samo posle đavo da ti bude kriv... A ako stvarno voliš, molim lepo, ćuti, trpi i praštaj. Sve zavisi šta ti je važnije, ljubav ili duševni mir. la Imali smo na onoj drugoj temi da su se i "loši" momci menjali, cjenim da onda mogu i "loše" cure :)

A ko se kako oblači je potpuno irelevantno; imala ja drugaricu koja se oblačila k'o tetka, i kao, bila sa samo jednim dečkom pre sadašnjeg muža, al' zamalo :D ni mi, a ni njen muž, nismo verovali u to (posle je i priznala da "možda nije baš tako kako je pričala"), samo je nikad nismo gnjavili; a ni njen čovek nije bio neka cvećka :) tako da su se vrlo lepo našli, i brak im je prilično skladan, fino se slažu, dete im je preslatko, tako da šta je bilo pre uopšte nije ni bilo bitno...

Ma suštinski, nikad ne znaš kako će stvari da ispadnu; ko može bilo kome šta da garantuje?

"We are such stuff
As dreams are made on; and our little life
Is rounded with a sleep."

Подели на овим сајтовима

Fina curica, tata i mama joj teški crkvenjaci, oboje veroučitelji, u crkvenom horu je, peva, sve bake je hvale kako je dobra i fina i lepo je obučena i ne kao one loše nevaspitane tamo... Posle liturgije zbriše u toaletu i izlazi umesto u dugoj crnoj suknji u belom miniću da joj se gaće vide.

Barem sam imao šta da vidim. :)

To što neke devojke idu u Crkvu,po raznim horovima i sl zaista ne mora ništa da znači,dosta često su sasvim ovosvetske ,da se tako izrazim.

Подели на овим сајтовима

Дај Византијо,спусти се на земљу !

Шта сад,сви треба да светлимо Божанском светлошћу,да би смували рибу...

Уосталом,кад би и достигао тај духовни ниво,онда ми жена, не би ни требала...

"Све оно што ми можемо да одлучимо јесте шта да урадимо са временом које нам је дато"

Гандалф

Подели на овим сајтовима

Дај Византијо,спусти се на земљу !

Шта сад,сви треба да светлимо Божанском светлошћу,да би смували рибу...

Уосталом,кад би и достигао тај духовни ниво,онда ми жена, не би ни требала...

ne levitiram ja, ne brini :)

samo govorim ono sto bih volela da cesce vidjam kod drugih, a i sebe :)

• Волим 1

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

-Isaija 40:31

Подели на овим сајтовима

svi tezimo za ljubavlju, da se ispuni onaj deo srca koji je prazan, ali mi ljudi umemo da pogresimo i da ljubav koja nam nedostaje trazimo u ljudima umesto u Bogu.

ljubav je od Boga

jedino što mi ljudi nekad razočaramo, hteli ne hteli, nismo savršeni

Подели на овим сајтовима

svi tezimo za ljubavlju, da se ispuni onaj deo srca koji je prazan, ali mi ljudi umemo da pogresimo i da ljubav koja nam nedostaje trazimo u ljudima umesto u Bogu.

ljubav je od Boga

jedino što mi ljudi nekad razočaramo, hteli ne hteli, nismo savršeni

Подели на овим сајтовима

Kud je stigla, pa kao da ništa drugo nije radila?

A što se tiče toga, pa i dobri momci se zaljube u loše devojke, ako su dobri, ne moraju da budu pametni... A možda i nisu baš toliko dobri? U šta su se zaljubljivali? Pa može samo posle đavo da ti bude kriv... A ako stvarno voliš, molim lepo, ćuti, trpi i praštaj. Sve zavisi šta ti je važnije, ljubav ili duševni mir. la Imali smo na onoj drugoj temi da su se i "loši" momci menjali, cjenim da onda mogu i "loše" cure :)

A ko se kako oblači je potpuno irelevantno; imala ja drugaricu koja se oblačila k'o tetka, i kao, bila sa samo jednim dečkom pre sadašnjeg muža, al' zamalo :D ni mi, a ni njen muž, nismo verovali u to (posle je i priznala da "možda nije baš tako kako je pričala"), samo je nikad nismo gnjavili; a ni njen čovek nije bio neka cvećka :) tako da su se vrlo lepo našli, i brak im je prilično skladan, fino se slažu, dete im je preslatko, tako da šta je bilo pre uopšte nije ni bilo bitno...

Ma suštinski, nikad ne znaš kako će stvari da ispadnu; ko može bilo kome šta da garantuje?

e pa sad...

e pa sad vidiš kako je nama dobrim momcima koji još ne svetle božanskom svetlošću, i  imamo još dosta toga ljudskog u sebi. :cheesy2:

Подели на овим сајтовима

U suštini nišzta ne mora da znači,to što devojka nosi dugu suknju i starke i ide na rok koncerte ,ne znači da nije u vezi s matorcem koji joij finansira ceo život.Takodje ima i kontra slučajeva,devojka ribetina izazovno se oblači a sasvim je ok..nema pravila.

Jedna me par izlazaka večito smaralakako je ona za ozbiljne stvari,ne može kod nje ništa na jedno veče ovo ono,da bi joj moj drug na kraju jedne večeri poslao poruku,ajde kod mene na gajbu a ona odgovara ,nije ti loša ideja :D

To ti je isto kao kad lokalne devojke iz manjih sredina odu na more ili neko drugo većče mesto,vrlo brzo se taj njihov moral i dobar glas izgubi :)

Ljudi imaju maske jer se boje osude okruženja.

Подели на овим сајтовима

U suštini nišzta ne mora da znači,to što devojka nosi dugu suknju i starke i ide na rok koncerte ,ne znači da nije u vezi s matorcem koji joij finansira ceo život.Takodje ima i kontra slučajeva,devojka ribetina izazovno se oblači a sasvim je ok..nema pravila.

Jedna me par izlazaka večito smaralakako je ona za ozbiljne stvari,ne može kod nje ništa na jedno veče ovo ono,da bi joj moj drug na kraju jedne večeri poslao poruku,ajde kod mene na gajbu a ona odgovara ,nije ti loša ideja :D

To ti je isto kao kad lokalne devojke iz manjih sredina odu na more ili neko drugo većče mesto,vrlo brzo se taj njihov moral i dobar glas izgubi :)

Ljudi imaju maske jer se boje osude okruženja.

jer ni sami nisu nacisto sa sobom :)

'Ali koji se nadaju Gospodu, dobijaju novu snagu, podižu se na krilima kao orlovi, trče i ne sustaju, hode i ne more se.'

Подели на овим сајтовима

ne kazem ja da treba musko ili zensko da bude savrseno ni ne moze, ja bih najvise volela kad bismo se svi voleli i kad bi u vezama bila obostrana ljubav i postovanje.

:))

Подели на овим сајтовима

Ali, ko ne veruje, ko se ne pokaje i preobrati ništa od njega ćorak, mislim mućak nema večnog života, to mi ne liči na bezuslovno :291291291:

Duša je večna, a ko se ne pokaje i ne radi na sebi, taj ostaje u paklu svojevoljno. Pakao nije mesto, već pre svega stanje duše, duha. Npr. od sujete nemamo mira ni odmora, od nje smo uvek nervozni, uvređeni i može odvesti u zavist i prezir

Подели на овим сајтовима

a ako ne traze zauzvrat tu ljubav zasto su onda tuzni kad im ne uzvrate ljubav? zato sto vole bezuslovno? ne verujem bas...

zato što je to zaljubljenost, a ne ljubav, postoji razlika

zaljubljenost je okrenuta prema sebi i želi i traži nešto što joj se dopada, i uslovljena je nekim dopadanjem, željom, a ljubav je usmerena ka drugome i nije uslovljena

Подели на овим сајтовима

• Чланови који сада читају   0 чланова

• Нема регистрованих чланова који гледају ову страницу
  • Креирај ново...